Cok seversek öpüşür müyüz??

Angelabianca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
6
0
1
37
Hanımlar size danışmam gereken birşey var. Benim yeni tanıştığım birisi var. Acayiip yakışıklı birisi. Uzun boylu yapılı karızmatik falan yüzüde cook hoşş Tamam bende cok çirkin oldugumu düşünmemişimdir hicbir zaman ama bi manken değilim yani bu cocuk resmen bir manken bana nasıl böyle ilgileniyor anlamış değilim yada benmi kendime güvensizim bilmiyorum
Neyse konuma geleyim. Bu beni iki hafta kadar önce instagramdan ekledi bir tanede ortak arkadasımız görünüyor ama benim çok görüştüğüm çok tanıdığım birisi değil. Ordan bişeyden konu açtı ve biz mesajlaşmaya başladık sonra numaralarımızı alıştık. Ben baya heycanlandım tabi çünkü çook yakışıklı onunla muhabbet etmekte çok güzel sürekli mesajlaşıyoruz araşıyoruz benimle çok ilgileniyor sürekli onu aramamı falan istiyo buluşmak istiyo ama bayram dolayısıyla ailem yaşadığım şehre gelmişti o nedenle dışarı cıkamadım buluşamadım.
Fakat böyle ne güzel mis gibi konuşurken biz bana dün mesajlaşırken ' sana bişey sorucam:) eger birbirimizi cok seversek öpüşürüz kesin dimi:) ? '. Yazdı ne diyceğimi şaşırdım ya bu ne demek allaşkına . Oysaki ben baya etkilenmiştim
Ben o an cevap olarak hahahha falan yazdım gülücük attım(daha önce başka bi kknudan şakalaşıyoduk gülüşüyoduk bu böyle yazınca bende şakanın devamı ayagına vurup böyle yazdım bian ). Daha ne denirki bu soruya???

Son düzenleme:
hic opusmemis mi yoksam bu... aaaaa....

ya da niyeti mi farklı?

bi anlam veremedim. ergence gibi geldi biraz.

Bu soruya cevabin ' hahahahaha' ve gülücük mü?
Sen zaten soruyu gayet net cevaplamişsin bence.
Hayır ya kesinlikle bişey düşünerek yazmadım şaşırdığım için. Bide bi öncesinde bi konuda şakalaşıyoduk gülüşüyoduk bu böyle yazdı üztüne birden bende şakanın devamı ayagına yatmış gibi hahaha falan yazdım ne bileyim

Öpüşmek için birbirimizi çok sevmemize ne gerek var pampa sen iste yeter ki deseydin.

Senin de yaşın çok büyük görünmüyor.
Dalga geçmişsiniz birbirinizle sanırsam.
Zira buna hahahaa diye cevap vermişin.

:) Şu an beyniyle düşünmüyor sanırım beyimiz :) Başka bir yerin komutası altında ne yapsın.
Uzak dur, bu adam dokunacak kız arıyor, sevmeyi de yanına salata niyetine sokuşturuyor.

Kosarak uzaklas...

Ne bu 15 yasinda mi?

Iki gun ilgilenip ucuncu gun nereye yatirim yapıyor?

Duzgun bir tavır degil. Gelisememis.

Ben 26 yaşındayım. Sadece güzel güzel muhabbet ediyorduk esprileşiyoduk gülüşüyoduk pat diye üstüne bunu yazdı konuştuğumuz konunun arasına bende yine şakalaşıyoruz ayagına yatmaya calıştım o an. Bilemedim ki ne diceğimi. Siz olsanız ne derdiniz?

Konuşmalarınızın samimiyeti nekadar iletlettiğinizib derecesini bilemeyiz.bunu sormadan önce neler konuşuyordunuz ve konu buraya zonk diye mi geldi?? Eğer zonk diye sorduysa ,nedendir bilmem bana böle soru sorulması çekici gelirdi.eşimle sevgiliyken (3-4 aylık)bana bikere mesajında ;seninle bi an önce evlenip seninde sevişmek istiyorum yazmıştı.ona kızmış tepkisi versemde böle içimden ılık ılık bişiler koptu gitti onu söleyemedim tabi ozamanlar.hiçte sapık mı diye düşünmedim ,sonuç olarak insan elektirik aldığı teninin içinin aldığı insanla öpüşmek sevişmek ister yani bundan doğal bişey yok.sadece temkinli ol sonuç olarak yensiniz..seni tartıyor olabilir...

Uzak dur kizim ,el ele tutusalimmi,opuselimmi,seviselimmi??? Ay lutfen aklinizi basina alin artik genc kizlar lutfen

28 yaşında ... çok seversek öpüşürüz di mi diye daha yüzünü görmediği birine soruyor ????

Zaten o anlattığın dillere destan yakışıklılığın altından ancak böyle bir kazmalık peydah olmalıydı ki , adam inst.dan sevgili bulacak çaresizlikte olsun .

Senin o ahahahhhha da pek anlamsız olmuş .

Hani sorulur mu ayıpsın hacı ? Öpüşürüz de sevişiriz de demenin bi çeşidi .

Höst deseydin.
Abaza mısın bu ne biçim soru deseydin.
Engelleseydin.
Bundan bi cacık olmaz baksana niyetini belli etmiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…