- 7 Temmuz 2016
- 6
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi Angelabianca
-
Hayır ya kesinlikle bişey düşünerek yazmadım şaşırdığım için. Bide bi öncesinde bi konuda şakalaşıyoduk gülüşüyoduk bu böyle yazdı üztüne birden bende şakanın devamı ayagına yatmış gibi hahaha falan yazdım ne bileyimBu soruya cevabin ' hahahahaha' ve gülücük mü?
Sen zaten soruyu gayet net cevaplamişsin bence.
Ben 26 o 28 yaşında cok küçük sayılmayız yaYaşlar kaç
Küçükse gerçekten sormuş büyükse de daha ilerisi için zarf atmış
Hanımlar size danışmam gereken birşey var. Benim yeni tanıştığım birisi var. Acayiip yakışıklı birisi. Uzun boylu yapılı karızmatik falan yüzüde cook hoşş sıfır sakal olmasına ragmen. Tamam bende cok çirkin oldugumu düşünmemişimdir hicbir zaman cevremde begenir beni ama bi manken değilim yani bu cocuk resmen bir manken bana nasıl böyle ilgileniyor anlamış değilim yada benmi kendime güvensizim bilmiyorum
Neyse konuma geleyim. Bu beni iki hafta kadar önce instagramdan ekledi bir tanede ortak arkadasımız görünüyor ama benim çok görüştüğüm çok tanıdığım birisi değil. Ordan bişeyden konu açtı ve biz mesajlaşmaya başladık sonra numaralarımızı alıştık. Ben baya heycanlandım tabi çünkü çook yakışıklıonunla muhabbet etmekte çok güzel sürekli mesajlaşıyoruz araşıyoruz benimle çok ilgileniyor sürekli onu aramamı falan istiyo buluşmak istiyo ama bayram dolayısıyla ailem yaşadığım şehre gelmişti o nedenle dışarı cıkamadım buluşamadım.
Fakat böyle ne güzel mis gibi konuşurken biz bana dün mesajlaşırken ' sana bişey sorucam:) eger birbirimizi cok seversek öpüşürüz kesin dimi:) ? '. Yazdıne diyceğimi şaşırdım ya bu ne demek allaşkına . Oysaki ben baya etkilenmiştim
Ben o an cevap olarak hahahha falan yazdım gülücük attım. Ay ne diceğimi bilemedim ne denirki bu soruya???
Ben 26 yaşındayım. Sadece güzel güzel muhabbet ediyorduk esprileşiyoduk gülüşüyoduk pat diye üstüne bunu yazdı konuştuğumuz konunun arasına bende yine şakalaşıyoruz ayagına yatmaya calıştım o an. Bilemedim ki ne diceğimi. Siz olsanız ne derdiniz?Öpüşmek için birbirimizi çok sevmemize ne gerek var pampa sen iste yeter ki deseydin.
Senin de yaşın çok büyük görünmüyor.
Dalga geçmişsiniz birbirinizle sanırsam.
Zira buna hahahaa diye cevap vermişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?