Babası hakkında yazdıklarını kacirmisim sanırım.ama annesi, kv ,görümce, kizkardeslerinin yaptıklarından haberdarim.yavrusunu ailesine bırakmak zorunda kaldığı bir dönem kendi anne ve kizkardeslerinin kendisine neler ettiğini okumuş uzulmustum.o zaman bir daha ailesiyle konuşmaz diyordum.ben öyle yapardım yerinde olsaydım.ahkam kesmiyorum;bana çocuğuma o şekilde davranan annem olsa tanımam özür dileyene kadar.
KV görümce 2 sene önce olan saygısızlıklari yuzunden özür dilemiş.kocasi arkasında durmus.hala kapris hala kapris.
C
capricorn87
biz seni tanımayiz etmeyiz sana kişisel bir kaprisimiz olamaz.ama ben sana söyleyeyim eşinle aranı duzeltmezsen babanın evinden kaçacak yer ararsın.konularinda en hatalı insan önce annen sonra sen...sahte ya da gerçek özür dileyip bir şekilde yapıcı olan insanlar hata yapmakta sizin yerinizde kaldi.yazdiklarimi bir daha bir daha oku.hicbirimizin eşi 4 4 Luk değil.seninki ortalamanın üzerinde sabırlı ve sana saygili emin ol.baska eş olsa annenin senin hakkında söylediklerini senin başına kalkardi