• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK SEVİLMEK

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Merhaba,hayatıma sıfırdan başlamak istiyorum.27 yaşındayım,bu yaşıma kadar bazı saçmalıklar yaptım ve kendimi dipte hissediyorum.Üniversite zamanımda kendimi çirkin,değersiz hissettiğim için hep sanal ilişkiler yaşadım.Hiç görmedigim,sesini duymadığım adamlara büyük sevgiler besleyip arkalarından ağladım.Hep çok sevilen,unutulmayan bir kadın olmayı hayal ettim,ediyorum.Öyle çok sevileyim istiyorum ki.Beni alıp hayatının merkezine koysun,beni hiç unutamasın istiyorum.Bu öyle bir sevilme ihtiyacı ki.26 yaşında ilk kez sevgilim oldu,onunla C2 adlı programda tanıştık.Bazen beni sevdiğini düşünüyorum,bazense sadece cinsellik için birlikte olduğunu.Çok çok sevilmek istiyorum,öyle çok sevileyim ki görenler "Allah'ım bize de böyle sevilmeyi nasip et."desinler.Böyle sevilenler hayatınızda nasıl yenilikler yaptınız ?

C2 de tanışıp sevgi beklemek nasıl bir akıl tutulması orda anonim olmuyorlar mı zaten oradaki adam da özgüvensiztir normal biri değildir anonim kimliği altına sığınıp istediğini yapar. Düzgün insandan sevgi bekle. Önce sen kendini sevmezsen zaten kimse seni sevmez ki. Sınırın olmazsa herkes çiğner gider.

C2 de tanışıp sevgi beklemek nasıl bir akıl tutulması orda anonim olmuyorlar mı zaten oradaki adam da özgüvensiztir normal biri değildir anonim kimliği altına sığınıp istediğini yapar. Düzgün insandan sevgi bekle. Önce sen kendini sevmezsen zaten kimse seni sevmez ki. Sınırın olmazsa herkes çiğner gider.
Reelde buluşup öyle sevgili olduk.Kendimi sevmeyi öğrenmem lazım

Çok çok sevilmek, hayatının merkezi yapmak o kadar da mükemmel bir duygu değil boğuyor insanı. Sizin dediğiniz sevgi birbiriyle mutlu olanlar için geçerli. Bazen ateşli,bazen çocuksu,bazen olgun,bazen kavgalı tripli iliskilerde var. Tek taraflı çok sevmek ya da sevilmek sağlıklı değil zaten.saplanti.

Merhaba,hayatıma sıfırdan başlamak istiyorum.27 yaşındayım,bu yaşıma kadar bazı saçmalıklar yaptım ve kendimi dipte hissediyorum.Üniversite zamanımda kendimi çirkin,değersiz hissettiğim için hep sanal ilişkiler yaşadım.Hiç görmedigim,sesini duymadığım adamlara büyük sevgiler besleyip arkalarından ağladım.Hep çok sevilen,unutulmayan bir kadın olmayı hayal ettim,ediyorum.Öyle çok sevileyim istiyorum ki.Beni alıp hayatının merkezine koysun,beni hiç unutamasın istiyorum.Bu öyle bir sevilme ihtiyacı ki.26 yaşında ilk kez sevgilim oldu,onunla C2 adlı programda tanıştık.Bazen beni sevdiğini düşünüyorum,bazense sadece cinsellik için birlikte olduğunu.Çok çok sevilmek istiyorum,öyle çok sevileyim ki görenler "Allah'ım bize de böyle sevilmeyi nasip et."desinler.Böyle sevilenler hayatınızda nasıl yenilikler yaptınız ?
C2 ne bilmiyorum ama güvenilir gelmedi.
emek verdiğin şeyi seversin. ve zor anlarında yanında olanı.
öyle birden tanışıp büyüüüüüük sevgiler yaşanmıyor. ancak ilk etkileşim büyük olur, ona da ister cinsel çekim de ister feromon de ister aşk de. ama o ilk duygular yerini güven, sevecenlik, fedakarlık, saygı, anlayış, kabulün olduğu bir ilişki ihtiyacına bırakıyor. e sen öyle şeyler sunuyorsan, karşıdaki de keza bu kafada biriyse o istediğin gibi sevginin olduğu bir ilişki ortaya çıkıyor bence.

Canım benim bu düşüncende haklısın herkes sevilmek ister ancak sen bu isteğinin seviyesini doğru tutamazsan insanlar bu zaafını kendileri için kullanır. İnsanlara bunu belli etme. Sev yine de gösterme kendini sevmek için de başkasının onayına ihtiyacının yok ama bütçen varsa terapiye başla insan kendini sevmeyi ancak o şekilde öğreniyor.

Ahhh ahhh herkes çok çok sevilmeyi ister fakat bu şekilde değil yanlış yoldasın derim herkesede güvenme belki adam aynı o şekilde başkalarıylada görüşüyor bilemeZsin sabırlı olup sevilip sevdiğin günü bekle

O dediğin masallarda olur.

İnsan kendini nasıl sever?Herkes diyor kendini sev ama bunun nasıl yapılacağını kimse söylemiyor.

Sevgiyi “kıyamamak” “dokunulmamak” olarak kodlamıştınız. Üstelik bunları da sevgili bulma programı kullananlarda arıyorsunuz.
Sizin iş zor.
Bir şeyleri değiştirmeden düzelmesini bekliyorsunuz. Ama o öyle olmuyor işte
Neyi,nasıl değiştirmem gerekiyor ?

Back
X