sevgi dedigin karsilikli oluşan bir seydir. tek tarafli degildir. sen verirsin, o verir. zamanla paylastiklariniz da arttikca kartopu gibi büyür. yani "cok sevileyim, biri bana asik olsun" fikri cok gercekci degil.
tatil aski OK, flört tamam . Çok guzel heyecanlardir, yoğun yasanir. ama uzun vadeli saglikli bir iliski böyle bir sey degildir. emek vermeden olmaz.
ben cok sevildiğimi düşünüyorum, sevgilim beni mutlu etme ihtimali olan her şeyi yapmaktan zevk alir. Bana/iliskimize sarkilar yazar, tatil anilarimizi cizip kitap haline getirir, mektuplar kartpostallar gönderir. gunde bir saatini benim dilimi ogrenmeye harcar, internetten kültürümu, tarihimi, Atatürkü araştırır, öğrendiği seyleri hevesle bana anlatir. ve guzel evini-iyi kazandığı isini- babasını ve dostlarıni bırakıp benden baska kimseyi tanımadığı, kaos dolu ve daha az para kazanacagi ülkeye tasiniyor birlikte hayat kurabilmek icin. yaptıkları cok fazla seyler
Amaaaa ben de ayni sekilde iliskimiz icin cok sey yaptım, onu mutlu edecek bir sey varsa asla üsenmem ve yaparim, onu tanimaya epey mesai harcadim.
dördüncü ayinda parkta buluşmussun mesela. biz benim sehrimde tanismistik, son günümüz için istanbulun te alakasiz bir yerinde kano ayarlamistim keyifli bir ani olsun diye:)
iki ay sonra beni görmek için tekrar sehrime geleceğini yazmisti. Sevgili de sayılmazdik aslında, gercek hayatta toplam uc gun gecirmistik:) ama "istanbulu bosver,gel beraber ikimizin de bilmedigi bir yere gidelim" diye yeni bir ulke bulmustum bulusacak:) birlikte olabilecek hic bir ani kacirmadik, cok fazla ani olusturduk, macera yasadik, çok fazla sey konustuk, paylastik...
duvarlari olan - hisleri hakkinda konusmayi bilmeyen - ailesiyle ve dostlariyla bile sınırları olan, onlari aşmayı düşünmemiş bir insandi (soğukluğuyla meshur bir ulkenin vatandaşı) zamanla ve karsilikli emekle kalbini açmayi öğrendi.
yani zaman icinde, paylastiklarin arta arta bir bag kuruldu. yoksa ilk zamanlarimizi hatırlıyorum, sadece takiliyorduk. deger verdigim tatli biriydi ama böyle ask mask yoktu.
o yuzden benim yorumum aradığın iliski internetten tanisarak , actigin konulardaki gibi öpüşme pazarlığı yaparak, parkta bahcede birkac saat gecirerek, tum fedakarligi karsi taraftan bekleyerek ve ilk andan sevgisini göstermeyi bekleyerek olmaz.
hala ayrilmadiysan ayril artik su adamdan