• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK SEVİLMEK

Merhaba,hayatıma sıfırdan başlamak istiyorum.27 yaşındayım,bu yaşıma kadar bazı saçmalıklar yaptım ve kendimi dipte hissediyorum.Üniversite zamanımda kendimi çirkin,değersiz hissettiğim için hep sanal ilişkiler yaşadım.Hiç görmedigim,sesini duymadığım adamlara büyük sevgiler besleyip arkalarından ağladım.Hep çok sevilen,unutulmayan bir kadın olmayı hayal ettim,ediyorum.Öyle çok sevileyim istiyorum ki.Beni alıp hayatının merkezine koysun,beni hiç unutamasın istiyorum.Bu öyle bir sevilme ihtiyacı ki.26 yaşında ilk kez sevgilim oldu,onunla C2 adlı programda tanıştık.Bazen beni sevdiğini düşünüyorum,bazense sadece cinsellik için birlikte olduğunu.Çok çok sevilmek istiyorum,öyle çok sevileyim ki görenler "Allah'ım bize de böyle sevilmeyi nasip et."desinler.Böyle sevilenler hayatınızda nasıl yenilikler yaptınız ?
Bence yenilik olarak bir terapi alabilirsiniz

Merhaba,hayatıma sıfırdan başlamak istiyorum.27 yaşındayım,bu yaşıma kadar bazı saçmalıklar yaptım ve kendimi dipte hissediyorum.Üniversite zamanımda kendimi çirkin,değersiz hissettiğim için hep sanal ilişkiler yaşadım.Hiç görmedigim,sesini duymadığım adamlara büyük sevgiler besleyip arkalarından ağladım.Hep çok sevilen,unutulmayan bir kadın olmayı hayal ettim,ediyorum.Öyle çok sevileyim istiyorum ki.Beni alıp hayatının merkezine koysun,beni hiç unutamasın istiyorum.Bu öyle bir sevilme ihtiyacı ki.26 yaşında ilk kez sevgilim oldu,onunla C2 adlı programda tanıştık.Bazen beni sevdiğini düşünüyorum,bazense sadece cinsellik için birlikte olduğunu.Çok çok sevilmek istiyorum,öyle çok sevileyim ki görenler "Allah'ım bize de böyle sevilmeyi nasip et."desinler.Böyle sevilenler hayatınızda nasıl yenilikler yaptınız ?
Öncelikle işe erkek delisi olmayarak başlayın. Her erkeğin arkasından ağlayan hepsine çok aşık olan kadınlar bana yapış yapış geliyor. Biraz kendinizi sevin böyle sevgi dilenen kadınları, erkekler paspas ediyor, cinsellikle, manipülasyonla kullanıyor. İstediğiniz bile çok abes yani millet bakıp özensin falan, hayatımda hiç özenmeyeceğim bir alan yani😄

Öncelikle işe erkek delisi olmayarak başlayın. Her erkeğin arkasından ağlayan hepsine çok aşık olan kadınlar bana yapış yapış geliyor. Biraz kendinizi sevin böyle sevgi dilenen kadınları, erkekler paspas ediyor, cinsellikle, manipülasyonla kullanıyor. İstediğiniz bile çok abes yani millet bakıp özensin falan, hayatımda hiç özenmeyeceğim bir alan yani😄
Erkek delisi değilim,sadece çok sevilmek istiyorum.

Neyi,nasıl değiştirmem gerekiyor ?
Düşüncelerinizi değiştirerek başlamak lazım ama o da çok zor.
Mesela insan kendini nasıl sever demişsiniz. Siz kendinizi sevmezken başkaları sizi nasıl sevecek? Kendi başınıza da hayattan keyif aldığınızda, kendi kendinize de güzel zaman geçirdiğinizde kendinizi tanıdığınızda seversiniz.
Sonra sevgi aşk tanımlarınız çok hastalıklı sizin. Elimi tutmasın, beni arzulamasın ama beni çok sevsin diyorsunuz. Ama karşı cinsle olan sevginin içi zaten genelde arzudur. Aşk dediğiniz şey zaten arzudur.
Böyle pastanelerde parklarda eli elime değmeden yaşayayım aşkı diyorsunuz. Nereye kadar peki?
Temel olarak sizi ben sağlıksız bir sevgi düşüncesine sahipse kendiyle barışık olmayan biri gibi görüyorum.
Bahsettiğiniz çok sevilen kadın profiline bakarsanız kendiyle barışık, eğlenceli, kendini seven, hoş sohbet kafa dengi denilen kadınlar olduğunu göreceksiniz.

Çok sevilince dünyanın en mutlu insanı olduğunu mu sanıyorsun? Bikere o kadar çok sevilmek uzun sürmüyor. Senin duyguların da değişiyor, karşındaki insanın duyguları duruluyor. Dediğin gibi sevildiğim oldu ama başıma bela da oldu. Ya benimsin ya toprağın muhabbetine kadar geldi olay. Hiç öyle filmlerdeki gibi ilerlemiyor süreç. Bir insanın hayatında iz bırakırsan seni hiç unutamazsa, enerjisi seni etkiliyor bence. Bunun yerine karşılıklı birbirinizi seveceğiniz ilişki iyidir. Bir tarafın abartması, aşırılığı iyi değil. İki tarafta deli gibi severse kara sevdaya dönüşür birbirinizi yer durursunuz, kıskançlıklar, kaybetme korkusu kafayı yedirtir. Bunu kafandan at, hayalini kurma bunun.
Şunu da düşün, hayatının merkezinde sen olan insanın senden başka hayatı olmaz. Sıkıcılaşır bir süre sonra. Aşkı aramak yerine denk geldiğinde şansını değerlendir, görmezden gelme hislerinin.

Yurt dışında yabancı flörtüyle sadece parkta buluşmak isteyen bir abla vardı bi ara buralarda. Herif abazan olmadığı için katlanmayıp çekip gitmişti. Escobarın sevgilisinde o kadar mantık kırıntısı bile yok. Kadııığaaaan kadııığğğn bulduğaaam diye koşup gelmiş parka 😂

En son sevgilimle parkta buluştuğumda 13-14 yaşındaydım esco. Bunun güvenlikle bir alakası yok. Restoranlar, kafeler, barlar da kalabalık ortamlar.

Yurt dışında yabancı flörtüyle sadece parkta buluşmak isteyen bir abla vardı bi ara buralarda. Herif abazan olmadığı için katlanmayıp çekip gitmişti. Escobarın sevgilisinde o kadar mantık kırıntısı bile yok. Kadııığaaaan kadııığğğn bulduğaaam diye koşup gelmiş parka 😂

En son sevgilimle parkta buluştuğumda 13-14 yaşındaydım esco. Bunun güvenlikle bir alakası yok. Restoranlar, kafeler, barlar da kalabalık ortamlar.
Ama ya içeceğine bir şey atarsa diye korktu herhalde 😂😂

Çok sevilmek istiyorum, karşı tarafın ilgisi sürekli üzerimde olsun istiyorum.
Kaygılı bağlanıyor olabilirsin. Bununla ilgili yazıları oku kendi göreceksin.

Genelde kendimize çok acımasız davranıyoruz başkasının yaptığı dışardan duyduğumuz biseyi kendi başımıza gelince ah vah tüh olup kendimizi çok yoruyoruz. Kendini sevmek, herkes gibi bizim de kusurlu taraflarimiz olduğu ve olduğumuz gibi sevileboldigimiz gerçeğini kabul etmekmis. Bu tarz videolar yazılar çok okuyorum, ama korkma zaten birçok insan kendini sevmiyor ve bu hemen öğrenilecek bişey de değil, uzun zaman bunun üzerine çalışmak gerekiyor.

Farkına varmak bile önemli, ama tek sorun da bu değil her kendisini seven mükemmel ilişkiler falan da yaşamıyor. Bence kadersel şeyler de var

Öncelikle sizin kendinizi sevmeniz, değer vermeniz ve kendinizi korumanız (hayır demeyi bilmek gibi) gerekir. Bütün sır burada saklı.

Aşk romanı kafasından çıkın ayol, şimdi öyle bi zamanda değiliz. Artık bişeyler hızlı tüketiliyor, bireysellik ön planda olduğu için kimse öldüm bittim aşık olup yollara atmıyor kendini, herkesin canı tatlı. Zaten o eleman bırak aradığınız şeyi, aramadığınız şeyi bile vadetmiyor. Hiçbir anlamı yok ilişkiyi ısrar inat sürdürmenizin.

sevgi dedigin karsilikli oluşan bir seydir. tek tarafli degildir. sen verirsin, o verir. zamanla paylastiklariniz da arttikca kartopu gibi büyür. yani "cok sevileyim, biri bana asik olsun" fikri cok gercekci degil.
tatil aski OK, flört tamam . Çok guzel heyecanlardir, yoğun yasanir. ama uzun vadeli saglikli bir iliski böyle bir sey degildir. emek vermeden olmaz.
ben cok sevildiğimi düşünüyorum, sevgilim beni mutlu etme ihtimali olan her şeyi yapmaktan zevk alir. Bana/iliskimize sarkilar yazar, tatil anilarimizi cizip kitap haline getirir, mektuplar kartpostallar gönderir. gunde bir saatini benim dilimi ogrenmeye harcar, internetten kültürümu, tarihimi, Atatürkü araştırır, öğrendiği seyleri hevesle bana anlatir. ve guzel evini-iyi kazandığı isini- babasını ve dostlarıni bırakıp benden baska kimseyi tanımadığı, kaos dolu ve daha az para kazanacagi ülkeye tasiniyor birlikte hayat kurabilmek icin. yaptıkları cok fazla seyler
Amaaaa ben de ayni sekilde iliskimiz icin cok sey yaptım, onu mutlu edecek bir sey varsa asla üsenmem ve yaparim, onu tanimaya epey mesai harcadim.
dördüncü ayinda parkta buluşmussun mesela. biz benim sehrimde tanismistik, son günümüz için istanbulun te alakasiz bir yerinde kano ayarlamistim keyifli bir ani olsun diye:)
iki ay sonra beni görmek için tekrar sehrime geleceğini yazmisti. Sevgili de sayılmazdik aslında, gercek hayatta toplam uc gun gecirmistik:) ama "istanbulu bosver,gel beraber ikimizin de bilmedigi bir yere gidelim" diye yeni bir ulke bulmustum bulusacak:) birlikte olabilecek hic bir ani kacirmadik, cok fazla ani olusturduk, macera yasadik, çok fazla sey konustuk, paylastik...
duvarlari olan - hisleri hakkinda konusmayi bilmeyen - ailesiyle ve dostlariyla bile sınırları olan, onlari aşmayı düşünmemiş bir insandi (soğukluğuyla meshur bir ulkenin vatandaşı) zamanla ve karsilikli emekle kalbini açmayi öğrendi.
yani zaman icinde, paylastiklarin arta arta bir bag kuruldu. yoksa ilk zamanlarimizi hatırlıyorum, sadece takiliyorduk. deger verdigim tatli biriydi ama böyle ask mask yoktu.
o yuzden benim yorumum aradığın iliski internetten tanisarak , actigin konulardaki gibi öpüşme pazarlığı yaparak, parkta bahcede birkac saat gecirerek, tum fedakarligi karsi taraftan bekleyerek ve ilk andan sevgisini göstermeyi bekleyerek olmaz.
hala ayrilmadiysan ayril artik su adamdan

Benzer düşünceleri yoğun yaşadığım, şu an bile ara ara böyle hissettiğim dönemler oldu. Hayatımda özgüven eksikliği hissettiğim bir dönemdi ve başkasının sevgisiyle kendimi değerli hissetmeye çalıştım sanırım. Aynı zamanda kurtarıcı bekliyor insan. Size bütün samimiyetimle söylüyorum bu düşünce yanlış. O dönem ben arkadaşlarla samimi oldukça ve kendime bir ortam kurup biraz da kendimi sevmeye başladıkça o düşünceden çıktım. Sonra hayatımda hiç sevgili aramadığım bir dönemde sevgilim de oldu hatta. Ha sonrasında ayrıldık 2 sene sonra kendisiyle de 😂
Bakın ben de şu an hayatımda birisi olsun istiyorum ama o dönem olduğu çaresizliğiyle değil. Sizin ilk önceliğiniz kendinizi iyileştirmek, kendinizi sevmek olsun. Diğer konularınızdan ailevi sıkıntılarınız olduğunu biliyorum. Bana kalırsa psikolojik destek almanız çok iyi. Yanında kendinize bir hobi edinmeniz de size çok iyi gelecektir. Ve yaz tatilinde eve geldikten sonra bu düşünceleriniz artmış olabilir mi? Evde ekstra sizi tetikleyen ve kötü düşüncelere sahip olmanızı sağlayan durumlar oluyor sanırım. Belki de en çok evde sevgisiz hissediyorsunuz bilmiyorum. Umarım çok çok iyi olursunuz. Cidden iyileşmesini çok istediğim bir üyesiniz🌸

Kaygılı bağlanıyor olabilirsin. Bununla ilgili yazıları oku kendi göreceksin.

Genelde kendimize çok acımasız davranıyoruz başkasının yaptığı dışardan duyduğumuz biseyi kendi başımıza gelince ah vah tüh olup kendimizi çok yoruyoruz. Kendini sevmek, herkes gibi bizim de kusurlu taraflarimiz olduğu ve olduğumuz gibi sevileboldigimiz gerçeğini kabul etmekmis. Bu tarz videolar yazılar çok okuyorum, ama korkma zaten birçok insan kendini sevmiyor ve bu hemen öğrenilecek bişey de değil, uzun zaman bunun üzerine çalışmak gerekiyor.

Farkına varmak bile önemli, ama tek sorun da bu değil her kendisini seven mükemmel ilişkiler falan da yaşamıyor. Bence kadersel şeyler de var
Kaygılı bağlandığımı ben de düşünüyorum.Genel olarak kaygılı biriyim zaten.Karşı tarafı kaybetme korkusu,beni beğenmezse korkusu da yaşayan biriyim.Bunları çözmeden hep aynı yerde saydığımı görüyorum.

Aşk romanı kafasından çıkın ayol, şimdi öyle bi zamanda değiliz. Artık bişeyler hızlı tüketiliyor, bireysellik ön planda olduğu için kimse öldüm bittim aşık olup yollara atmıyor kendini, herkesin canı tatlı. Zaten o eleman bırak aradığınız şeyi, aramadığınız şeyi bile vadetmiyor. Hiçbir anlamı yok ilişkiyi ısrar inat sürdürmenizin.
Bireyselliğin daha ön planda tutulduğu ama yalnızlığın daha çok hissedildiği bir dönemdeyiz.İnsanlar etiketlere aşık artık.Paraya, statüye,dış görünüşe aşık olunan bir çağda ruha aşık olmak,ruhumun sevilmesini istiyorum.

Unutulmayan kadın olmak seninle değil karşı tarafla ilgili. Yani bir kadın hiçbir şey yapmasa da bir erkeğin düşüncelerinden çıkmayabilir, başka bir kadın elinden geleni yapsa dünyalar güzeli olsa yine de bu seviyede sevilemeyebilir. Sen kendin olacaksın sadece kim sever kim sevmez kim unutamaz bu bir bilinmezdir

Back
X