• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK SEVİLMEK

Aynen ben de aşırı sevip sevildiğim, her şeyimin düşünüldüğü, inceliklerle, aşkla dolu bir ilişki yaşıyordum. Sonra karşı taraf bunun dozunu arttırdı. Konu hayatımı zehir edecek kadar kıskançlığa döndü. Annemden kardeşimden bile kıskanıldım. Boğuldum nefes alamıyordum ayrılmak istedim. Sonuç; mahkemelik olduk.
Çok geçmiş olsun,anladım ki toksik bir ilişki için dua ediyorum.Şu an peki durumunuz ne?

Escobar bu konuyu açtığında banlıydım ve okurken sinir krizleri geçirdim resmen. Seni severim. Sevmek sevilmek çok güzel duygular ama doğru insanda.
Herifin amacı belli seni yatağa atmak. Ondan sonra sevilip seveceğinden emin misin ki ? Ben şahsen emin değilim. Bu heriften olmaz nokta com
Teşekkür ederim,ben de sizi seviyorum🤗🤗
Sevgi anlayışımı düzenleyince daha doğru bir şekilde düşünüp adım atacağımı düşünüyorum.

Gercek sevgiyi yanlis yerlerde aramissin. Disari cik kurslara git ise git gel elbet seninde karsina seni sevecek biri cikar.

Başlığa bakınca,: eşim veya sevgilim bana aşırı değer veriyor,çok seviliyorum boğuluyorum, nankör müyüm acaba ?"gibi bir konu bekliyordum..C2 nedir ya..daha neler duyacağım bakalım ☺

Çok geçmiş olsun,anladım ki toksik bir ilişki için dua ediyorum.Şu an peki durumunuz ne?
Çoraplarım bile giydirilirken, bebek gibi davranılırken bu duruma düşmek hala beni çok zorluyor, unutamıyorum. Aileme akrabalarıma şahsıma yapılan anlatamayacağım kadar ağır hakaretleri, fiziksel siddeti, aile evimin iki kere basılmasını, her gün takip edilmeyi aşamıyorum, 8 ay oldu. Hakkında iddianame düzenlendi işte adli tatilin bitmesini bekliyorum. Daha sonra görüştüğüm kişiden de kazık yedim.
Yani sana diyeceğim, önce saygı dile allahtan, aşk ve sevgi ikinci planda artık benim için. Umarım gönlüne göre bulursun

Back
X