• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK SEVİLMEK

Övcem. Hem auralısın, hem çogzelsin, hem çok komiksin. Hem de esco duymasın ama en önemlisi bu; sana tapan bir sevgilin var. Ve işin komiği bunların hiç birinin minyon olmakla ilgisi yok 😂
Hayır bir ara uzun boy havalıydı ne ara milyonluk övülür oldu o kısmı da kaçırdım ben 😂
Kendim 173 olduğumdan sanırım milyonluk da ödemiyorum 😎

Kıskançlık huyum değildir ama taşı gediğine koyup iyi laf sokmak huyumdur.😎😎

Sevgilimde bana bunları yaptı ispatına neden girdiniz ?Yoksa sizin yaptıklarınız fazla mı geldi 😂😂😂bak o da kendince ufak çaplı şeyler yapıyor demek gibi olmuş.
Kendi konumu sizin muazzam(!)ilişkinizi okumak için açmadım,insanların kişisel konularına kendi muazzam ilişkinizden bahsetmeseniz olmuyor sanki.Kac konuda denk geldim ilişkiniz için yaptıklarınıza,emin olun çoğu üyenin aklından geçmiştir söylediklerim.İnsanların KİŞİSEL KONULARINA sadece sordukları şeyle ilgili yazın,kendi MUAZZAM İLİŞKİNİZİ değil.

Escobar yenGEnC yenGEnC 'in yazdiklarindan cok tetiklendin. Ve gercekten geriye donup baktiginda bu yazdiklarinla kendini kucuk dusurdugunu goreceksin bence o yuzden neden mutlu bir iliskiden bu kadar tetiklendigine bakmalisin.

Ben de mesela esimle ayni ulkede kalmanin ya da beraber baska bir yere tasinmanin tek yolu nikah kiymak oldugu icin 6 ay icinde evlendim ve normalde ayrilmak uzere oldugum ulkede 5 sene daha yasamak durumunda kaldim. Buna karsilik dugun Istanbul'da oldu, esim en yakinlarini oraya getirdi. Iliskiler karsilikli denge ile yuruyor, ikimizin de asiri bir fedakarlik yaptigini dusunmuyorum. Beraber olmak icin sartlarimizi zorladik sadece. 5 seneden fazladir evlilik, 1 cocuktan sonra hala daha birbirimize ozel olarak zaman ayiriyoruz ve bunu verici olmak olarak gormuyorum. Mesela ben dogum yaptigimda esime ihtiyacim cok oldu resmen hicbir yere gitmesine izin vermedim. O bana destek oldu, ben toparlaninca da ben bebekle gitmek istemedigim icin kendi ulkesine gitmesine destek oldum. En yakin arkadasinin dugunu vardi ve gitmek onun icin onemliydi, 3 aylik bebekle beni dunyanin obur ucunda birakamazsin demedim mesela. Bilmiyorum anlatabildim mi ama iliskiler dengeli yurumeli. Alma verme dengesinin bozuldugu hicbir iliski turu yurumez, ebeveynlik haric. O yuzden cok sevilmek icin cok sevmek ve caba gostermek de lazim.

Bir şey diyeyim mi, yıllar önce dikkatimi saldırgan, mutsuz ve mutsuzluğunu buradaki kadınlardan çıkaran biri olarak çekmiştiniz. Anlaşılan ilişkileri sosyal medyada yaşamaya ve kendinizi buralarda tatmin etmeye devam. Benim bir önerim yok, sizin karakterinizin bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Çünkü yıllardır bir arpa boyu yol almamışsınız.

C2 neymiş ya öğrenebildiniz mi, tinder gibi mi daha mı sevişmeli noluyor orda😅
ben öğrendim.
öncelikle su ve benzer yorumlari baz alirsak tam konu sahibine uygun bir yer
Screenshot_20240731_014359_Free Adblocker Browser.webp
Screenshot_20240731_013040_Free Adblocker Browser.jpg

Screenshot_20240731_171601_Free Adblocker Browser~2.jpg
anladigim kadariyla burada tamamen anonimsin. sana ait hic bir bilgi yok ve eger sen bilgilerini paylasmazsan burada konustugun kisi sana asla ulasamiyor. Bu yüzden esini aldatmak isteyen ama platform acmaya korkan dayilar, sexting yapmak isteyen ama musallat olur diye korkanlarla doluymus.
Screenshot_20240731_171446_Free Adblocker Browser~2.jpg

yorumlardan anladigim kadariyla genelde evli olanlarla doluymus cunku zaten bekar insan acar tinder, bummble koyar fotosunu işine bakar.
yine konu sahibine iyi yasiti, bekar adam gelmis

ben öğrendim.
Eki Görüntüle 3459555 Eki Görüntüle 3459559
Eki Görüntüle 3459556 anladigim kadariyla burada tamamen anonimsin. sana ait hic bir bilgi yok ve eger sen bilgilerini paylasmazsan burada konustugun kisi sana asla ulasamiyor. Bu yüzden esini aldatmak isteyen ama platform acmaya korkan dayilar, sexting yapmak isteyen ama musallat olur diye korkanlarla doluymus.
Eki Görüntüle 3459557
yorumlardan anladigim kadariyla genelde evli olanlarla doluymus cunku zaten bekar insan acar tinder, bummble koyar fotosunu işine bakar.
Bağzı popüler sosyal ağlardan bin betermiş cidden.

Bağzı popüler sosyal ağlardan bin betermiş cidden.
sonra "sexting yapmak istiyor, sürtünme pazarligi yapıyor" diye konu aciyor. e c2'den bulmussun adamı, ne pazarligi yapacak başka

bir de adam peşinde kossun, askini gostersin, kendini kanitlasin.
profil fotosu bile olmayan bir kadina mi?
bu nasil bir yokluktur:)

ben öğrendim.
Eki Görüntüle 3459555 Eki Görüntüle 3459559
Eki Görüntüle 3459556 anladigim kadariyla burada tamamen anonimsin. sana ait hic bir bilgi yok ve eger sen bilgilerini paylasmazsan burada konustugun kisi sana asla ulasamiyor. Bu yüzden esini aldatmak isteyen ama platform acmaya korkan dayilar, sexting yapmak isteyen ama musallat olur diye korkanlarla doluymus.
Eki Görüntüle 3459557
Ahahah ohaaa… yalnız tam escoluk ortammış 😂

Escobar bu konuyu açtığında banlıydım ve okurken sinir krizleri geçirdim resmen. Seni severim. Sevmek sevilmek çok güzel duygular ama doğru insanda.
Herifin amacı belli seni yatağa atmak. Ondan sonra sevilip seveceğinden emin misin ki ? Ben şahsen emin değilim. Bu heriften olmaz nokta com

Ama neyse. Bazı şeyler tecrübe edilince ders alınıyor sen devam et bu herifle. Öğrenirsin sen de bir şeyler kuzum.

Bence iyi bir terapist bulun yüzyüze ilerleyin. Ayrıca biri bana dese seni seviyorum hayatımın merkezindesin istemem. Böyle bir ilişkim oldu noldu ayrıldık hayatım zindana döndü. Özel fotoğraflarımı aileme attı saçma sapan şeyler konuştu. Ortak çevrede herkes tarafından sevilen sağlıklı biriydi yani böyle bir şey çıkacağını beklemezdim. Bu da hastalık. Sağlıklı bir düşünce değil sevgi bile değil takıntı yani. Anksiyeteden daha önemli sorunlar var bahsettiniz ki terapiste anonim olarak kendinize bulduğunuz erkeklerden
Aynen ben de aşırı sevip sevildiğim, her şeyimin düşünüldüğü, inceliklerle, aşkla dolu bir ilişki yaşıyordum. Sonra karşı taraf bunun dozunu arttırdı. Konu hayatımı zehir edecek kadar kıskançlığa döndü. Annemden kardeşimden bile kıskanıldım. Boğuldum nefes alamıyordum ayrılmak istedim. Sonuç; mahkemelik olduk.

Back
X