- 21 Nisan 2024
- 47
- 18
- 8
- 22
- Konu Sahibi 777mutluluk
C2 kullanıyorsan ve sevgi arıyorsan sende bi sorun var bence ya c2 tinderden bile kötü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kampa o da parka ne var bunda? Hava güzel çimlere uzanmişlardır.
O ne cesaret o?Uzun yola cikmakla parka gitmeyi ayni goruyorsan bisey anlatamam.
Bir insani en iyi yolculukta tanirsin hem. :)
O ne cesaret o?
Hayır bir ara uzun boy havalıydı ne ara milyonluk övülür oldu o kısmı da kaçırdım benÖvcem. Hem auralısın, hem çogzelsin, hem çok komiksin. Hem de esco duymasın ama en önemlisi bu; sana tapan bir sevgilin var. Ve işin komiği bunların hiç birinin minyon olmakla ilgisi yok![]()
Bacak boyumuz kadar hatunlar ben minyonum auram var diyorlarHayır bir ara uzun boy havalıydı ne ara milyonluk övülür oldu o kısmı da kaçırdım ben
Kendim 173 olduğumdan sanırım milyonluk da ödemiyorum![]()
Kıskançlık huyum değildir ama taşı gediğine koyup iyi laf sokmak huyumdur.![]()
Sevgilimde bana bunları yaptı ispatına neden girdiniz ?Yoksa sizin yaptıklarınız fazla mı geldibak o da kendince ufak çaplı şeyler yapıyor demek gibi olmuş.
Kendi konumu sizin muazzam(!)ilişkinizi okumak için açmadım,insanların kişisel konularına kendi muazzam ilişkinizden bahsetmeseniz olmuyor sanki.Kac konuda denk geldim ilişkiniz için yaptıklarınıza,emin olun çoğu üyenin aklından geçmiştir söylediklerim.İnsanların KİŞİSEL KONULARINA sadece sordukları şeyle ilgili yazın,kendi MUAZZAM İLİŞKİNİZİ değil.
Yenilik yapmama gerek yoktu. Direkt kendileri tutuluyordu agshdjrk. Sırrımı paylaşamam, önce git tedavi ol.Böyle sevilenler hayatınızda nasıl yenilikler yaptınız ?
ben öğrendim.C2 neymiş ya öğrenebildiniz mi, tinder gibi mi daha mı sevişmeli noluyor orda![]()
Bağzı popüler sosyal ağlardan bin betermiş cidden.ben öğrendim.
öncelikle su ve benzer yorumlari baz alirsak tam konu sahibine uygun bir yer
Eki Görüntüle 3459555 Eki Görüntüle 3459559
Eki Görüntüle 3459556 anladigim kadariyla burada tamamen anonimsin. sana ait hic bir bilgi yok ve eger sen bilgilerini paylasmazsan burada konustugun kisi sana asla ulasamiyor. Bu yüzden esini aldatmak isteyen ama platform acmaya korkan dayilar, sexting yapmak isteyen ama musallat olur diye korkanlarla doluymus.
Eki Görüntüle 3459557
yorumlardan anladigim kadariyla genelde evli olanlarla doluymus cunku zaten bekar insan acar tinder, bummble koyar fotosunu işine bakar.
yine konu sahibine iyi yasiti, bekar adam gelmis
sonra "sexting yapmak istiyor, sürtünme pazarligi yapıyor" diye konu aciyor. e c2'den bulmussun adamı, ne pazarligi yapacak başkaBağzı popüler sosyal ağlardan bin betermiş cidden.
Ahahah ohaaa… yalnız tam escoluk ortammışben öğrendim.
öncelikle su ve benzer yorumlari baz alirsak tam konu sahibine uygun bir yer
Eki Görüntüle 3459555 Eki Görüntüle 3459559
Eki Görüntüle 3459556 anladigim kadariyla burada tamamen anonimsin. sana ait hic bir bilgi yok ve eger sen bilgilerini paylasmazsan burada konustugun kisi sana asla ulasamiyor. Bu yüzden esini aldatmak isteyen ama platform acmaya korkan dayilar, sexting yapmak isteyen ama musallat olur diye korkanlarla doluymus.
Eki Görüntüle 3459557
yorumlardan anladigim kadariyla genelde evli olanlarla doluymus cunku zaten bekar insan acar tinder, bummble koyar fotosunu işine bakar.
yine konu sahibine iyi yasiti, bekar adam gelmis
Aynen ben de aşırı sevip sevildiğim, her şeyimin düşünüldüğü, inceliklerle, aşkla dolu bir ilişki yaşıyordum. Sonra karşı taraf bunun dozunu arttırdı. Konu hayatımı zehir edecek kadar kıskançlığa döndü. Annemden kardeşimden bile kıskanıldım. Boğuldum nefes alamıyordum ayrılmak istedim. Sonuç; mahkemelik olduk.Bence iyi bir terapist bulun yüzyüze ilerleyin. Ayrıca biri bana dese seni seviyorum hayatımın merkezindesin istemem. Böyle bir ilişkim oldu noldu ayrıldık hayatım zindana döndü. Özel fotoğraflarımı aileme attı saçma sapan şeyler konuştu. Ortak çevrede herkes tarafından sevilen sağlıklı biriydi yani böyle bir şey çıkacağını beklemezdim. Bu da hastalık. Sağlıklı bir düşünce değil sevgi bile değil takıntı yani. Anksiyeteden daha önemli sorunlar var bahsettiniz ki terapiste anonim olarak kendinize bulduğunuz erkeklerden