öncelikle herkese merhaba.uzun süredir forumunuzu takip ediyordum fakat aranıza katılmak şimdiye nasip oldu.benim bir derdim var
9 aydır harika giden bir ilişkim var.benden 10 yaş büyük sevgilim.ve bu dünyada tanıdığım en harika adam.birbirimizi 2 yıldır tanıyorduk arkadaş gibiydik sonrasında bir ilişki içine girdik ben hayatımda bu kadar değer görmemiş ve sevilmemiştim.ona kalsa hemen şimdi evlenicez beni ailesiyle bile tanıştırdı.bir hadi gelin desem gelicekler ama benim bir sorunum.o da annemannem sevgilimi uzaktan tanıan biri.ve bir dönem bu ilişkiden şüphelenmiş,kuzenime gidip demiş ki eğer tahmin ettiğim kişiyle beraberse ben kesinlikle istemiyorum.yaş farkı,maddi durumu falan bahane göstermiş.ben şimdiye kadar anneme hiç bir ilişkimi söyleyemedğim gibi bunuda söyleyemedim ve yalanlayıp kapattım bu konuyu.gizli gizli görüşmeye devam ediyoruz erkek arkadaşımla.annem çok sert dediğim dedik dominant bir kadındır ve açıkçası annemden korkarım.o yüzden anneme bir sevdiğim var evlenmek istiyoruz diye açılamıyorum.biliyorum ki karşı gelicek,hemde sert bir şekilde.bi yanda da kalbim..aslında annem yakından tanısa çok sevicek biliyorum,ama ön yargılı bir şekilde yaşını maddi durumunu sorun etmesi..ve erkek arkadaşıma annem seni istemiyor diye söyleyemedim de,üzülüp incinmesinden korktum belki zamanla düzeltirim annemi ve sevgilimi kırmamış olurum diye..ama artık nereye kadar böyle gidicek ne yapıcağım ne ediceğim bilmiyorum.bunun bir çözümü olmalı..sevdiği ile evlenen insanları görüyorumda ne şanslılar diyorum ve kendi halime öyle üzülüyorumki..
yaşın kaç..............
senin konuna nerden bakabilirim yardımcı olursan sevinirim.
canım bir arkadaşım bu durumu yaşadı
arkadaşım kendisinden 10 yas büyük birini seviyodu büyülenmişti resmen aşıklardı birbirlerine ama annesi istemiyordu
sonra gel zaman git zaman kız adamı sevmemeye başladı
adamda değişik huylar çıktı ve ayrıldılar
şimdi diyoki annem sevmemekte haklıymış
canım annem diyip duruyor
bence annen istemiyorsa durmalısın
eşi ve ailesi bölümünde duruyor. Derdim daimi die başlıo başlık
maalesef bulamadım
ailenin fikri önemli...
şu anda 9 aydır devam eden bir ilişki ve sen adama aşıksın onun için evlilik kararı aşıkken verilmemeli
aşk zaten maksımum 3 senede bitiyor gözün açılıyor bekle bence...
ayrıca kendinden yaşça büyük erkeklerden hoşlanan kadınların kendi babalarıyla aralarında bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum sende böyle birşey var mı?
Sadece yaşı ve maddiyatsa bı şekilde ikna edilir ama eğer annen
Huyundan kişiliğinden farklı seylerden dolayı istemiyorsa durum değişir
Ben anneci biriyim tüm annelerinde evlatlarının kötülüğünü istemeyeceğine eminim
İstisnalar hariç annelerin yanilacagini sanmıyorum...
Annenle bir an önce konuşman gerekir...
On yaş büyük vede sevebilecegin bir Kocayı her zaman bulursun anneni bulamazsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?