Şu dediklerini inşallah bu sefer yaparsın.Not: Eve döndüğümde tüm sosyal medya, whatsapp hesaplarımı sildim. Telefonumu da kapattım. Artık uğraşacak gücüm kalmadı. İlk konuşmamız da artık ayrılık konuşması olacak.
2.5 yıl önce 3 yıllık ilişkimi sadece ilgisizlik ve işkoliklik yüzünden bitirdim.daha sonra pişmanım desede bir daha dönmedim.çünkü bir iki denersiniz olmadıysa olmaz.bu şekilde hayatıma karışan biri olsaydı çok daha önce bitirirdim.çok iyi biride olsa bazen olmuyor özellikle size hayatında sizin kadar öncelik vermiyorsa sizde ona hayatınızda yer vermeyin derim.hayat değersiz hissettiren biriyle geçirmek için çok kısa ben bunu anladım.hayırlısı olur daha uyumlu biri karşınıza çıkar inşallah.
İlk başta zor olsada inan hiç kimse vazgeçilmez değil bu insan 5 yıl en yakın arkadaşımdı benim ama beni öyle bir noktaya getirdi ki anladım artık ne yapsa fayda etmez.Psikolojik olarak o kadar yıprandım ki, artık bu söylediklerinize inanacak gücüm bile kalmamış.İçimde ne var ne yok götürmüş bu insan.
Böyle bir durumu ben de yaşadım.
İnsanın basireti bağlanıyor anlıyorum seni.
Arkadaşlarım bile öyle bir adamla olduğum için dışlamıştı beni.
Ağlarken yanımda bile durmuyorlardı öyle bir adamdı nefret edilen iğrenç bir adam.
Görmem zaman aldı ama gördüm.
Gerçekten ondan kurtulmak nefis bir duyguydu.
Derslerim fırladı, maddi manevi yükseldim o bir zehirmiş meğer.
Ayrıldığında anlayacaksın ve hatırlamayacaksın bile.
Hiç korkma yalnız değilsin. Ayrılık acısı zor ama bu adamın acısı çok çabuk geçer.
Yeni ve tertemiz hayatına bir an önce başlaman dileğiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?