Çok seviyorum ama bu değersizlik beni öldürüyor.

Sizinle değil başkalarıyla vakit geçirmeyi tercih ediyorsa nedeni çok açık değil mi. İnsan sevdiğiyle olmak ister, dışarı gezmesini tercih ediyorsa da sevdiğiyle gezer dışarıda. Belli ki sizin verdiğiniz değeri sevgiyi o size karşı hissetmiyor üzgünüm.

Erken evlenmek isteyen erkek illa seviyor demek değil zaten. Bedava sex + hazır pişmiş yemek yıkanmış çamaşırlar ütülü kıyafetler için erkenden evlenen tomarla erkek var.

Bıraktı denetimlik görüyor şuanda ama sokaktan alamadım gitti.
Uyuşturucu mu kullanıyordu öncesinde yani?
Onu bıraktı ama alışkın olduğu bir hayat var anladığım kadarıyla.
Bunu bile bile evlenmişsiniz. Eşinizin evliliği daha çok istemesi önemli değil ki. Siz bazı şeyleri görüp evlenmemeliydiniz. Mutsuz olan sizsiniz sonuç olarak.

Sizinle değil başkalarıyla vakit geçirmeyi tercih ediyorsa nedeni çok açık değil mi. İnsan sevdiğiyle olmak ister, dışarı gezmesini tercih ediyorsa da sevdiğiyle gezer dışarıda. Belli ki sizin verdiğiniz değeri sevgiyi o size karşı hissetmiyor üzgünüm.

Erken evlenmek isteyen erkek illa seviyor demek değil zaten. Bedava sex + hazır pişmiş yemek yıkanmış çamaşırlar ütülü kıyafetler için erkenden evlenen tomarla erkek var.
Mesele şu ki beraber de fazlasıyla geziyoruz ama yine de hergün arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istiyor. Beni sevdiğini hissedebiliyorum ama benim kıymetimi anlayamıyor bence ve benim onu çok sevdiğimin ve bırakmayacağımın farkında bu yüzden bu kadar rahat.
Evlenmeden öncede beraber oluyorduk ve ailesiyle yaşıyordu bunlar içinde evlendiğini sanmıyorum

Uyuşturucu mu kullanıyordu öncesinde yani?
Onu bıraktı ama alışkın olduğu bir hayat var anladığım kadarıyla.
Bunu bile bile evlenmişsiniz. Eşinizin evliliği daha çok istemesi önemli değil ki. Siz bazı şeyleri görüp evlenmemeliydiniz. Mutsuz olan sizsiniz sonuç olarak.
Evlenmeden önce bilmiyordum maalesef şüphelerim vardı ama ispatlayamıyordum ve bu yüzdende ona güvenmekten başka çarem yoktu. Ama evlendikten 3 ay sonra yakaladım ve öğrenmiş oldum

Evlenmeden önce bilmiyordum maalesef şüphelerim vardı ama ispatlayamıyordum ve bu yüzdende ona güvenmekten başka çarem yoktu. Ama evlendikten 3 ay sonra yakaladım ve öğrenmiş oldum
Keşke bu şüpheyle evlenmeseymişiniz.
Direkt boşanma sebebiniz vermiş elinize eşiniz.

Şuan bıraktığında nasıl emin oluyorsunuz, tedavi oldu mu? Bu kadar dışarıda duruyorsa, birşeyler yapıyordur büyük ihtimalle.

Eşinize yumuşak yüz göstermeyi bırakın artık. Ama bunu tüm sonuçlarını göze alarak yapın. Karşınızda çaba göstermeye değecek bir yok zaten.

Keşke bu şüpheyle evlenmeseymişiniz.
Direkt boşanma sebebiniz vermiş elinize eşiniz.

Şuan bıraktığında nasıl emin oluyorsunuz, tedavi oldu mu? Bu kadar dışarıda duruyorsa, birşeyler yapıyordur büyük ihtimalle.

Eşinize yumuşak yüz göstermeyi bırakın artık. Ama bunu tüm sonuçlarını göze alarak yapın. Karşınızda çaba göstermeye değecek bir yok zaten.
Tahin kadın bunları bile bile hala aşıkım da aşıkım diyor sen ne diyorsun ?
Bu kadın bana göre bilseydi de evlenirdi. Bir insan böyle bir konuda yalan söylüyorsa , hiç bir konuda güvenilir değildir.

Çok yazık ya,bile bile kendini ateşe atıyor.Böyle birşeyi anlamaması mümkün değil bence,inşallah çoluk çocuğa karışmadan aklı başına gelir😔.
Yazdığına inandın mı ? Koca da koca diyor . Elbette yapacak çocuk.

Bıraktı denetimlik görüyor şuanda ama sokaktan alamadım gitti.
Ablacım sen Amatem misin sen tedavi merkezi misin
hiç geleceğini düşünmüyor musun?
evlat sahibi olup mutlu ve huzurlu bir yuva hakkın değil mi

Back
X