zor bir durum tatlım gercekten ama şöyle deseydin bak ben sene içinde sürekli ben arıyorum diye ama ailen beni 3 kere ancak aradı diye şimdi hangimiz laf etmekte haklı ben elimden geldiğince saygımı koruyoruma rayıp soruyorum ama aynı durum sende olsa nasıl olurdu diye düşün bakalım desen güzelce ben şikayetçi değilim asla ama senin beni tanıdıgına inanıyordum beni yanıltma benim böyle bişey yapmam mümkünmü desen ve birde beni bu kadar iyi tanırken neden ailene laf ettiriyorsun yada beni niye savunmuyorsun demedin tabi gzel dille şimdi böyle yaparsan evlenince beni bişey oldugunda koruyacakmısın diye sor korurum derse peki bugün seni engelleyen ne diye dor şimdi korumayan laf etitiren ilerdede korumaz de bende senden bunu bekliyorum desen güzl bi dille tek taraflı olmaz böyle şeyler canım.. aman ne zor yaa yemin ederim resmen bekarlık sultanlıkmış yaa
merhaba kızlar...
çaresizim sanırım:gitme: fikirlerinize ihtiyacım var....umarım fazla karıştırmadan anlatabilirim.
6yıllık bir ilişki ve ardından sözlendk 7 yılımız bitti şuan askerde kısa süre sonra gelecek....
bu kadar uzun bi ilişki olunca kavgalar sorunlar olmaması imkansız bugüne kadar bi şekilde hallettik evet üzdük üzüldük vs ailesi hep beni destekledi filan....sözlenelim adı olsun dedik askere gitti....
acemilik bitti bikaç ay geçti izne geldi....
hasret kalmışım gözm hiçbişey görmüyor tabi....
şok üstüne şok...
bigün aldı beni karşısına dedi senin bnm ailemle ne sorunun var...
gerçekten birşey olmadı bnm ve kendi ailem açısından...
:gitme:yeminler ettim bişey yok dedim inanmadı...
sen bizimkileri aramamışşn sormamışsın dayım hastalanmış aramamışsın filan bisürü şey sölemeye başladı...
ramazanda onlara iftara gidecektik ben işten çıkıp ailem evden çıkıp gidecekti...çok yorgun oldğm için önce ablama gidip bi saat uyudum...bu unutulmamış ona anlatılmış bize erkenden gelmiyor....diye
aklıma gelmeyen sayısız şey çocuk geldi zaten izne izni haram oldu...
mafoldu
ailesi bnm hep yanımdaydı dala öyle görünüyor yüzüme gülüyor yanyanayken gayet iyiler...
ama arada olanlar bazı iğneli sözlere anlam veremiyorum...
sözlendik belki beni 2-3 kere aramışlardır 1 senede hep ben arıyorum
sanki erkek tarafı bnm
ne geliyolar ne soruyolar nasıldın diye...
çok üzülüyor ve korkuyoru arkadaşlar....
şuç nişanlımdada bize gelmiyor dediklerinde nişanlım olabilir işi vardır yakın oturmuyor vs bi cevap vermeliydi ama onn yerine bana hesap sormayı tercih ettiii....
bana açık açık bnm ailem bnm herşeyim onlarla anlaşamazsan olmaz dedi
arkadaşlar düşünüyorum evlenirsem üzerime düşen herşeyi yapmaya hazırım...
ama yine ailesi için şöyle yapıo böyle yapıo dermi
bu çocuk beni aradı iki gözü iki çeşme ya ben huzur istiyorum çok şey değil diyor zor değil....ama huzursuzluğunun sebebi ben değilimkiiii...annen diyememm kabul etmez anlamaz...çok sıkkınım çokkk
eski kayınvalidem de bana aynısını yapmaya kalktı.. hemen nişanlımın eline yüzüğümü verdim.. ben anamın babamın bi tanecik kızlarıyım.. gözümün içine baka baka büyüttüler beni.. bu yaşa getirdiler.. senin annen baban beni üzsün diye büyütmediler dedim... hehehhe anında 180 derece döndüler =)) ama ufacık bi saygısızlığım olmamıştır.. hatta ben her seferinde her topikte kayınvalidemizi kazanmaya çalişmamiz gerektiğini vurgularım.. ama bu kendini ezdirmek demek değildir.. ben asla karsısına geçip ufacık bi saygısızlık yapmadım.. nişanlımla bi kız yüzünden tartiştik ve bana oğlumu üzemezsin demişti.. ben de ben üzülüyorum ama ben önemli değil miyim dedim sadece.. nişanlım da annemi sevmiceksen bu iş biter dedi.. verdim eline yüzükleri.. deliye döndü.. kıvırdı.. annemi aradı.. neler neler.. baya bi süründürmüştüm.. baya da bi gitmemiş tavrımı kırgınlığımı belli etmiştim sevgili eski kayınvalideme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?