Çok seviyorum ama çok korkuyorum.....:(

kendi kizini yollamaz , senin gelmeni bekler ama
demiyoki oglum askerden izine gelmis ,bikac güzel gün gecirsin mutlu mesut dönsün
kaynanan cok cahil , kendini düsünen biri:umursamaz:
nisanlinin söyledigi lafda cok cirkin, sen iyi sabretmissin yine ben olsamalsanaalsanasmile
neyse asker psikolojisi sabret, belkide annesine kizdi sana patladi
ama bidaha aynisi olursa susma bence
sen bu kaynanani hep poh poh lican yoksa böyle oglunu dolduracak oda sana patlicak:umursamaz:

saolun fikirleriniz için....

bnm nişanlıma ailesiyle ilgili hiçbi eleştiri bile yapamam

olmayacağını hissediyorum...7senemiz e yazık olacak...

nişanlın senden vazgecemez cnm buna emin ol.. ailem der şu der bu der ama bi erkek sevdiğinden asla vazgecmez...

yani ailesine beni savunamayan biriyle yuva kuramam...

benim mutlululuğum o insanların ağzından çıkacak kelimelere bağlı olmamalı...

nişanlımında çok ama çok büyük bi ihtimalle yargılamıyoru gayet de doğal ailesini seçeceğini düşünüyorum...
bu adam ömrüm senden bitek huzur istiyorum diyor....ama onu annesi huzursuz ediyor çünkü ufacık saçma şeyler ona aktarılıyor ve kötü olan ona anlatılanı o bile büyütüyor...
saygısızsın dendi ailemi istemiosun dendi hin fikirlisin dendi bağırdı yerin dibine soktu ve ben o zmn inanın kendimden çok ona üzüldüm....
görecek bişeyleri ama o zmn ben yanında olmayacağım

haklısın yerden göğe kadar... onlar ailesiyse sen de eşi olacaksın... gereken değeri göstermeleri lazım.. ama bence ailece seni ezmeye çalişiyolar.. izin verme sakın

seni ailesine ailesinide sana savunmayacak ortayı bulmayı başarması gerekiyo sende saygı sevgi iyi niyet çercevesinde fazla ezdiriyorsun kendini yaptığın çok iyi bir şey ama o oyle istiyor diye kırılmasınlar alınmasınlar olmaz ki yazık sanada arada haklılığını kibar anlaşılır bir şekilde ifade etmelisin nişanlın sana bir laf etmeden kendi taşlarınıda bi gözden geçirmeli

yine ufak bi tartışma yaşadık....
bana sürekli ayağını denk al hareketlerine dikkat et diyor...
sonucuna katlanamıcan hareketler etme diyor....
çok üzülüyorum kızlar....

askerdeyim die bana sakın susma kendn ol diyor...ama kendn olsmasan kavga etmezdk ztn yazmış...gelmesini bekliyorum...

bgn eve bigeldim annem çeyizim için bişeyler almış bu msjlar da yeni gelmşti...kadıncağıza bağrdım yaaa ne karışıon bnm çeyzme die...

sonrada ağladm bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…