- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendini bulunmaz hint kumaşı sanmanın hazin sonu![]()
Ya turk kizindaki ozguvene bak
Bensiz duramiyosun
Ben seni geri istiyorum
Beni engellemene izin veriyorum
Benim icin cevrim ici takiliyo ayrildiktan sonra
He anam he sen sen
Ayıp oluyor ama benden yana olmanız gerekiyordu![]()
![]()
Yanlış tavırlar takınmışsınız, brnce engelleyin ya da rehberinizden silin. Takip etme takintisindan kurtulmuď olursunuz
Napmam gerekiyo peki unutmam dimi ..
Bu arada yaklaşımınız için çok teşekkür ederim çok iyi geldi..
haklıdan yana olmak gerek,çocuk haklı
Burcuu ben seni sevdim tatlim ama boyle yaparsan cimen gozluler hop kacar sendenAşk olsun !![]()
tabi çocuğu tanımıyorum ama bana kalırsa kendi haline sal üstüne düşme
özür dilediysen daha üstüne gitme bu sefer de kendini bir halt sanmaya başlar tepene çıkar
istemiyorsa keyfi bilir
NEXT butonuna bas yenisi gelsin![]()
Yeni sevgili yapmis donmez artik. Sen onundeki asklara bak. Bu iliskinden aldigin dersleri yeni iliskinde kullanHiçmi düzeltilir yanı yok sizce ya![]()
Burcuu ben seni sevdim tatlim ama boyle yaparsan cimen gozluler hop kacar senden
ne kadr oldu tanisali bilmiyorum ama, kisa oldugu belli.
Sana tam olarak isinmayan birine bensiz yapamazsin demissiniz sonra gormussunuz yaparmi yapmazmi/
sana nasıl knştuğunu davrandığını sen daha iyi biliosundur. Ben başka biri vardır diyemem. İnadınada duruodur fotoğrafına durumuna vs bakıodr. Keşke vazgeçilmezim havası yapmasaydın. O dese ordan yürür şaka yapardında. Yapılıo valla yapan yapıo. Boşver. Bazen herkes herkese iyi gelebilir yeni tanışma havası olduğundan en iyi şekilde davranmaya çalışırz. Mesela burda hiçkimse tanımıo birbirini ama akıl almak için tak die buraya yazıoruz. Sadece genel bi açıklama yap. Ama ne çok abart ne basit. Ona onun anlıcağı dilden bişi yaz. Sonra çekil kenara. Dönerse senindirEvet bende direk engellerse falan diye totem yapıyodum
Yaklaşık 3 aydır kounşuyoruz birbirimize iyi geldiğimizi söyleyip duruyoduk en inceayrıntıya kadar birbirimizi tanımak istiyoduk..
Ben anlamadım sevgilin miydi? Belki naz kaldıramayacak bi anındaydı? Söylediğin şeyi naz olarak algılamamış olabilir, bensiz duramazsın demen onda kendisini aciz gördüğün izlenimi bırakmış olabilir. Ya da gerçekten şımarık olduğunu düşünmüş olabilir...Ya hepsini anlarım hani bi geçmişimiz vardı bunu bana belirtebilirdi ama dimi ? hemen kesip attı başka bişey varsa da adamgibi söyleseydi keşke..![]()
Kendi kendinizi cok fazla onemsiyorsunuz ve egonuzdan gecilmiyor sanirim.
Ne demisler; topragin alti kendini vazgecilmez sananlarla dolu. Sizin gibi insani herkes cekmez. O adam da cekmek zorunda degil. Iyi yapmis. Siz de dersinizi alip karakterinizi duzeltin. Bir dahakine de kendinizi bulunmaz hint kumasi sanip milleti eziklemeyin.
Ay siz ne kadar tatlı bi insansınız resmen anladınız beniDimi üstüne düşmeyeyim sonuçta hata yaptıysam bile geçmiş için belirtmesi gerekiyodu
![]()
sana nasıl knştuğunu davrandığını sen daha iyi biliosundur. Ben başka biri vardır diyemem. İnadınada duruodur fotoğrafına durumuna vs bakıodr. Keşke vazgeçilmezim havası yapmasaydın. O dese ordan yürür şaka yapardında. Yapılıo valla yapan yapıo. Boşver. Bazen herkes herkese iyi gelebilir yeni tanışma havası olduğundan en iyi şekilde davranmaya çalışırz. Mesela burda hiçkimse tanımıo birbirini ama akıl almak için tak die buraya yazıoruz. Sadece genel bi açıklama yap. Ama ne çok abart ne basit. Ona onun anlıcağı dilden bişi yaz. Sonra çekil kenara. Dönerse senindir![]()