- 22 Aralık 2014
- 581
- 336
- 38
- Konu Sahibi bendegilim
-
4 senede geçmiş var tabi birde. tanımakda sorun yok ama başkalarının nasihatlarından sonra bişeyleri ertelemesi en çok zoruma giden6 aylık ilişki. 3 aylık sadece görüşme. Evlilik planları ?
Bence çok mantıklı değil. Birbirini tanımanız için 3ay çok kısa bir süre.
yok bahaneci değildir çok şükür net bi insan.Bence böyle bir adam için uğraşmaya değmez
Oh ne güzel paşamız düğüne , nişana kendi başına karar veriyor.
Af edersiniz ama ne olur kendinize biraz olsun saygınız varsa bırakın bu adamı..
Belli ki sizden ayrılmak için bahane arıyor, daha fazla totosunu kaldırmayın
4 senede geçmiş var tabi birde. tanımakda sorun yok ama başkalarının nasihatlarından sonra bişeyleri ertelemesi en çok zoruma giden
canım yanıo ayrılmak istiosan söyle bende biliyim dedim. hayır ben seni seviorum bırakmam seni dedi :/Bu simdiden böyle herseyinize karisacaksa, evlenince daha beter olur. Yol verin gitsin..
ozamanlar aşk mayetinde olmasada bile kişiliğini karakterini tanıordum .O 4 seneyi neden hesaba katıyorsun ki ? O zaman arkadaştık diyorsun. Arkadaşlık ilişkisi ile sevgili ilişkisi aynı değil.
6 aylık ilişki yaşadığınız, doğru düzgün görmediğiniz bir adamla evlenme kararı alıyorsunuz, üstüne sizi başkalarının lafıyla terketmeye kalktığında yalvarıyorsunuz... Ne diyelim bravo6 aylık bi ilişkim var. 4 senelik arkadaşımdı sevgilim
neyse kendisi polislik okuyor ve başka bi şehirde bende anca böyle okulu tatil olduğunda görebiliorum. anlıyacağınız aylarca yolunu gözlüorum. tam 3 ay bekledim onu. evden işe işten eve modunda. ve benim hiçte arkadaşım yok. 3 gün önce geldi ve dinlediğim müziğe kadar geçmişim için olduğunu sanmaya başladı. oysaki bana çok güvenir. 3 ay onu beklerken hiç bana hesap sormayan bi insan sonuçta. bana ilk kez öyle bağırdığını gördüm. çok büyük kavga ettik. nolduğunu öğrenmek için saatlerce dil döktüm ağladım. sonunda başkalarının benim hakkımda benden ayrılsın die konuştuğunu bu durumun onu çok üzdüğünü söyledi. diz çöktüm ağladım sadece. beni en iyi sen biliosun die birtek biz kalcaz ele kapımızı kapatcaz die. sonra yalnız kalmak istedi ilk başta bırakamadm ama güç bela çıktım evden. saatlerce aramadı beni. sonra geldi yanıma. biz yazın nişan yapcaktık. onu 2016 yazına ertelediğini söyledi. 2017 başlarındada evlilik. mesleğe geçince başka şehirde olucağını benim hafta sonları gelip gitmemi eşyalarımızıda eve yerleştiririz dedi. aklım almıo. beni çok sevdiğini söyleyip yolun ortasında sımsıkı sarıldı bana. sizce ben napmalıyım. suçum yokken yargılandım ki ben çokda dik başlı biriyim ilk kez birinin karşısında böyle oldum. kestiremiyorum sizce duyguları değişmişmidir ?
gurur çokda lazım değil değer verdiklerimiz karşısında6 aylık ilişki yaşadığınız, doğru düzgün görmediğiniz bir adamla evlenme kararı alıyorsunuz, üstüne sizi başkalarının lafıyla terketmeye kalktığında yalvarıyorsunuz... Ne diyelim bravo
Seviyorum diye diye sevgiyi de ayaklar altına aldınız...
Kusura bakmayın ama bana göre bir insan sevdiğine güvenir başkalarına değil. Ayrılmak istiyorsa da net bir şekilde söylemesi lazım böyle yok o bunu dedi bu şunu dediyle olmaz bu iş.Ayrıcada ben yalan söyleyemem siz böyle devam edin..yok bahaneci değildir çok şükür net bi insan.
ama kendince değiştirmesi falanda zoruma gitti. sinirle söyledi diyin bana ya ben öyle sanıorum çünkü :/
ozamanlar aşk mayetinde olmasada bile kişiliğini karakterini tanıordum .
ama benimle uzaktayken bile sanki yanımdaymış gibi ilgileniyordu. sadece o nasihatlar bunaltmış onu.
paspas olarak mı yanında tutacaksın?gurur çokda lazım değil değer verdiklerimiz karşısında
başkalarının söylediklerinide bana yeni söyledi zaten. sanırım daha önceden varmış böyle bişi. evimde bana ait olmayan ama eski erkek arkadaşımdan kalma bişi bulduğunu sandığı için kasıp kavurdu. sonrada döküldü böyle. ben ayrılmak istemiorum. oda istemio. adım gibi biliorum çeker gider istese. hani insan bakıştan anlar ya ne hissedildiğini. bana bakışından bişide değişmedi. sadece yanlış anlamadan dolayı kızgın :/Kusura bakmayın ama bana göre bir insan sevdiğine güvenir başkalarına değil. Ayrılmak istiyorsa da net bir şekilde söylemesi lazım böyle yok o bunu dedi bu şunu dediyle olmaz bu iş.Ayrıcada ben yalan söyleyemem siz böyle devam edin..
belkide...keşke hep arkadaş kalsaymışsınız
bi laf vardır. fazlar gurur bi tarafa vurur :) gerektiği yerde gerektiği gibi diyelim canım ona :)paspas olarak mı yanında tutacaksın?
Peki siz öyle diyorsanız başka diyecek bir şey kalmıyor ama emin olun şu yazdıklarınızla burada kimse pozitif yorum yazmaz.başkalarının söylediklerinide bana yeni söyledi zaten. sanırım daha önceden varmış böyle bişi. evimde bana ait olmayan ama eski erkek arkadaşımdan kalma bişi bulduğunu sandığı için kasıp kavurdu. sonrada döküldü böyle. ben ayrılmak istemiorum. oda istemio. adım gibi biliorum çeker gider istese. hani insan bakıştan anlar ya ne hissedildiğini. bana bakışından bişide değişmedi. sadece yanlış anlamadan dolayı kızgın :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?