Çok seviyorum kaybetmek istemiyorum ..

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Kızlar bu saate kadar uyuyamadım bana bir akıl verin lütfen. 1 yıllık ilişkim bir kaç gün önce bitti. Birbirimzden uzaktayiz ayda yılda bir görüsebiliyorduk uzaklık zaten yıprattı ilişkiyi üstüne birde kavgalar benim çekilmez hallerim yanlıs anlamalarım ayrılıga sürükledi.

Hersey iyi gidiyordu mutluyduk ama bundan 1.5 ay önce benim sorunlarım başladı. Ailevi sorunlarim okulla ilgili sorunlarım çözemedigim problemlerim vardi ondan uzaklastım ilgisizlestim sogukluk girdi araya ve beyfendi bunu sebep gösterip eski sevgilisini ekledi faceden . Yani kız onu eklemis bu da kabul etmis bide gidip profil fotografını begenmis. Bu olay beni çok sarstı ben zaten geçmişi sorunlu olan biriyim zaten insanlara karsi guvensizim ondan hic beklemiyordum bunu kaldiramadim agzima geleni sayıp ayrıldım. Bir ay konusmadik sonra mesaj atti konustuk kendini affettirdi bende sevdigim icin devam ettim .

Devam ettik ama kaldigimiz yerden degil. Ben cok cekilmez bir insan oldum . Dengemi kaybettim. Sürekli kavga ediyorduk son günlerde ve hep pisman olacagim sozler sarfedip onu kırıp sonra ozur dilemek zorunda kaliyordum. Son kavgamizda da artik ipler koptu. Soyledigi biseyi yanlis anladim. "Defol git hayatimdan bidaha karsima cikma" dedim. O da sinirlendi "iyi be naparsan yap sende defol git" dedi. Sonra sildi beni heryerden. Bidaha bu sözü söylemene fırsat tanımıycam bitti dedi. O kadar pismanim ki. Bunu daha once defalarca yaptim sinirlenince agzimdan cikani kulagim duymuyor en sonunda sabrını taşırdım Sayfalarca yazdim cevap vermedi konusmak istemedi. Ben çok hatalıyım. Kaç gündür ölü gibiyim çok acı çekiyorum. Aramak konusmak istiyorum ama yüzüm yok hem bu beni küçültmekten başka bi işe yaramaz ki git diyen bendim sonuçta. Çaresizce ondan bi adım bekliyorum ama günden güne umutlar tükeniyor. Heryerden sildi beni. Unutmak istemiyorum unutmasını istemiyorum. Ne yapıcam ben lütfen bi akıl verin döner mi bana ? :KK43: Uzun oldu hakkinizi helal edin.

Son düzenleme:
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama olgunlaşman gerek.
Bende senin gibiydim öfke kontrolü sorunum vardı zamanla yendim bunu kendi kendime.
Ve zaten her yönden sıkıntılıymış ilişkiniz sadece senin tavırların değil yani.
Bi süre sorunlarından dolayı ilgisiz kaldın diye başkasına kapı açan biri olmasın zaten hayatında.

Bir yil gibi bir surede defol gitlere kadar geldiyse Bu ask adam olmaz arkadasim:KK51:

Haklisin. Hatta orda eksik yazmisim ben defol git dedikten sonra o da iyi be naparsan yap sende defol git dedi. :( biz nasil bu durumlara geldik bilmiyorum saygı falan kalmadı.

Bahane ariyodu belki de ayrilmak icin bahane olmus oldu...boşver...üstüne gidersen daha beter olur..duygularini yazmışsın zaten...akışına bırak...

Bahane aradigini sanmiyorum çünkü daha o günün sabahi aramiz cok iyiydi. Konustuk gülüstük seni cok özledim falan dedi. Aksam da kavga ettik. Haklisiniz zaten çok sıktım bogdum ustune gitmiycem daha fazla ama cok aci cekiyorum 28 kasım dogum gunu ben tartistigimiz gün 'seni bidaha rahatsiz etmiycem o yuzden dogum gunun simdiden kutlu olsun' demistim . Ama yine de kutlasam mi dogum gununu bahane edip biraz konusabilirim belki.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama olgunlaşman gerek.
Bende senin gibiydim öfke kontrolü sorunum vardı zamanla yendim bunu kendi kendime.
Ve zaten her yönden sıkıntılıymış ilişkiniz sadece senin tavırların değil yani.
Bi süre sorunlarından dolayı ilgisiz kaldın diye başkasına kapı açan biri olmasın zaten hayatında.

21 yasindayim. Yenemiyorum cok cabaliyorum ama olmuyor. :( eskiden bu kadar degildim son gunlerde iyice delirdim sacma sapan seylere alınıyorum cok cabuk sinirleniyorum ve agzimdan gelen gidiyor. Sabretsem sakinlesip konusmayi beklesem hersey cok farkli olacak ama o an sinirden hirstan yakıp yıkıyorum sonra da cok pismanlik duyuyorum :( Haklısın. Zaten o eski sevgili olayindan sonra dengemi kaybettim ben. Eskiden idare edilebilir haldeydim ama simdi cok cekilmez bi haldeyim ve bunu aşamıyorum.

Konuyu okumadan doğrudan başlığına tecrübem doğrultusunda yorum yapayım ben: kaybetmek istemiyorum dediğin an kaybettiğin andır zaten.

Şimdiye kadar hayatıma giren kişileri kaybetmekten hiç korkmadım ve ona göre davrandım hep peşimden koştular. Bir adamı çok sevdim, senin dediğin gibi kaybetmek istemedim. Sonuç: canımı en çok o yaktı.

Çözümü basit: kaybetmekten korkmamak. Korkmuyor gibi yapmak değil, gerçekten korkmamak. En çok kendini önemse lütfen.

Konuyu da okudum, bingo tam tahmin ettiğim gibi kendini paspas etmişsin yapma böyle lütfen biraz dik dur kendini suçlayıp durma

Adam seni sevse eski sevgilisi ile haşır neşir olmaz di mi?
Önce bunu kabul edecen,sonra yoluna bakacan.

Haklisiniz. O travmayı hala atlatamadim zaten :( bu durumlara gelmemin en buyuk sebebi o olay . Ama benim yaptigim hersey soyledigim tek bi soz daglar kadar sorun olurken o kendi yaptiklarini hic görmüyor bile bana yasattiklarinin farkinda degil.

Haklisiniz. O travmayı hala atlatamadim zaten :KK43: bu durumlara gelmemin en buyuk sebebi o olay . Ama benim yaptigim hersey soyledigim tek bi soz daglar kadar sorun olurken o kendi yaptiklarini hic görmüyor bile bana yasattiklarinin farkinda degil.
Yooo herşeyin farkında bence.
Seni istemediği için sana kötü davranıyor.
Gerçekten görmüyor musun yoksa görmek mi istemiyorsun?

Konuyu da okudum, bingo tam tahmin ettiğim gibi kendini paspas etmişsin yapma böyle lütfen biraz dik dur kendini suçlayıp durma

Ben o kadar cok sey yasadim ki bugune kadar. Gidişlere alışkınım. Babam terketti gitti ben bu yasima kadar baba sevgisi nedir bilmedim erkeklere guvenmemem gerektigini bana o ögretti. Sevdigim 3 yılımı verdigim adam ben okulu birakmadigim icin gitti başkasıyla evlendi. butun bunlar beni cok guçlu yapti benkimseyi kaybetmekten korkmazdim. Sevgilimle de bircok kez ayrildik baristik hic kotu soz soylemezdim sessizce bir kenara cekilirdim ve yine o gelirdi kendimi gelsin diye harap etmezdim . Ayrica o herkesten farkliydi guveniyordum ne olursa olsun bensiz yapamaz beni unutamaz baskasiyla olmaz diye dusunurdum hep bunun rahatligi vardi . Ama o eski sevgili olayindan sonra dengemi kaybettim ben degistim kendimi taniyamiyorum artik. Kaybetmekten korkuyorum ya başkasini severse ya bana dönmezse ya beni unutursa hep bu düsünceler var kafamda. Haklisiniz kendimi paspas ettim ve eminim o simdi cok rahat kendini vazgecilmez saniyor onu bekledigimi biliyor. :(

Yooo herşeyin farkında bence.
Seni istemediği için sana kötü davranıyor.
Gerçekten görmüyor musun yoksa görmek mi istemiyorsun?

Ayrıldıgımız güne kadar hersy normaldi yani beni sevdigini ozledigini falan soyluyordu bulusma planlari yapiyorduk . O gün gercekten hataliydim söyledigi biseyi yanlis anladim ve çok üstüne gittim kırdım kötü seyler söyledim daha önce defalarca yaptim bunlari ama o gün sabrını taşırdım artık. Haklısınız bundan sonra istemedigi gayet açık zaten. Bende bu yüzden acı çekiyorum. :(

Ayrıldıgımız güne kadar hersy normaldi yani beni sevdigini ozledigini falan soyluyordu bulusma planlari yapiyorduk . O gün gercekten hataliydim söyledigi biseyi yanlis anladim ve çok üstüne gittim kırdım kötü seyler söyledim daha önce defalarca yaptim bunlari ama o gün sabrını taşırdım artık. Haklısınız bundan sonra istemedigi gayet açık zaten. Bende bu yüzden acı çekiyorum. :KK43:
Ohooooo sen onu haklı bulmaya devam edersen asla mutlu olamazsın ki.
Azıcık gururlu ol,hata yaptım,ne yapalım,bana erkek mi yok de,toparla kendini.
Bırak gitsin,elini sallasan ellisi!!!!

seninle kavga edince eski sevgilisini eklemiş sonra fotoğrafını beğenmiş sonra sen onu affetmişsin. şimdi barışmak istiyosun.

okey.

Ohooooo sen onu haklı bulmaya devam edersen asla mutlu olamazsın ki.
Azıcık gururlu ol,hata yaptım,ne yapalım,bana erkek mi yok de,toparla kendini.
Bırak gitsin,elini sallasan ellisi!!!!

Ben birçok şeyi görmezden geldim sineye çektim sırf sevdigim icin devam ettim yine yapar mı korkusu icimi kemirdi yinede güvenmeye çalıştım bitiremedim. Ama demek ki oyle yapmak gerekiyormus en ufak hatada silmek gerekiyormus. O benden vazgecmeyi goze aldiysa bende onun icin tek bi damla gozyasi dökmiycem bundan sonra.

Zamana ve akışına bırak canım ya şimdi barışsaniz bile ilerde bu ilişki yine patlak verir

Haklisiniz. Hem son gunlerde surekli benim hatalarim yuzunden ayriliyorduk sonra benim cabamla ugrasimla barisiyorduk. Kaybetmekten korktugumu biliyor vazgecilmez oldugunu dusunuyor. Artik o arayana kadar aramiycam.

Back
X