çok seviyorum yardım :(

rojik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
11
1
34
merhaba hanımlar,
saçma sapan bir şey yapmayayım diye danışmak istedim size. Ekim ayında evimize bir arkadaş daha aldık. O taşınırken evimize sevgilisi ve onun bir arkadaşıyla geldiler. Yeni ev arkadaşımla bende o anda ilk defa tanıştım çok yüzeysel bir şekilde. Sevdiğim insanı onun sayesinde tanımış oldum. Eşyalarını taşımaya gelenlerden onu görünce hani derler ya vurgun yemiş gibi oldum nevrim döndü. Sohbetimiz de yok hangisi sevgilisi de bilmiyorum. Şükür ki sevgilisinin arkadaşı çıktı. Ev arkadaşım yerleşti eve bir ay kendi kendimi yedim, gece gündüz çocuk aklımdan çıkmaz oldu. Bir ay sonunda arkadaşımla biraz yakınlaşınca söyledim artık çünkü çocuğu hiç tanımıyordum, karşılaşma ihtimalimiz de yok denecek kadar azdı. Söyledim ben bu çocuktan çok hoşlandım diye şaşırdı ama çok yakışırsınız birbirinize dedi. Hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan biridir dedi ama sevgilisi varmış dört yıllık kızla ilişkileri sallantılıymış. Benim moral iki hafta yerle bir oldu haliyle. Gene de dayanamadım bi kaç bahaneyle şu konuda sana danışabilir miyim falan diye mesaj attım.Görüşme yaratmaya çalıştım. olmadı. Yardımcı oldu ama benim gönlüm soğumadı. Yılbaşında kafam güzelken bi daha mesaj attım umursamadı. Yılbaşından sonra sildim numarasını bi daha mesaj atmayayım diye, biriyle çıkmaya başladım aklımda sadece gene o vardı. Aklımda başkası varken biriyle çıkmak diğer insana da haksızlık dedim ondan da ayrıldım.Sonradan öğrendim o da kız arkadaşından ayrılmış. Bu gece rüyamda onu görerek uyandım içim parçalandı, uyanıp oturup ağladım hala da ağlıyorum . Bi mesaj yazdım ilan-ı aşk eden numarası yok gönderemedim. Yarın sabah numarasını bulup göndericem , göndersem mi ondan da emin değilim ama hiç bi şekilde karşılamıyoruz. metrobüse aynı duraktan binme olasılığımız var diye deli divane gibi her binene bakıyorum belki o da gelir diye. Bi tavsiye verin ne yapayım modern zamanın Leyla'sı oldum resmen

E cancağızım çocuk hiç karşılık vermemiş ki sana :KK43: bence o mesajı yollama. Eğer kız arkadaşıyla ilişkisinin kesin olarak bittiğinden eminsen (böyle uzun ilişkilerde geri dönüşler olabiliyor ) bir kaç kez aynı ortamda bulunmaya çalış. Ama aşkını belli etme. Ne biliyim taktik yap biraz :)

Yazma bence canım hem 4 yıllık ilişki hemde yeni bitirmiş tehlikeli bi ilişki.. sen mesaj atınca ayrılığının acısını unutmak için seni kullanmayacağı ne malum hem erkekler sevmez o kadar peşinden koşan kızı mücadele etmek isterler sakın yapma bence son karar senin tabi

Ayyyyy Leyla misin kiz nesin. Cilginca seviyorsun resmen.

Bak ne guzel artik sevgilisi de yok, istedigin gibi cirit atabilirsin :KK70:

Ben ustteki arkadaslara katiliyorum, dur hele diyorum, beraber takilin diger 2 arkadasiyla da , hicbir sey deme, belli etme. Braz sabirli ol be bacim, olaylar biraz dogal akisinda gibi gorunsun.

Son düzenleme:
Tabi ki mesaj atma. çocuk sana hiç bir ışık yakmamış ki. :KK43: Ayrıca ayrılabilir ama barışma itimalide var çünkü çok uzun süreli bir ilişkisi varmış. Ortam yaratmaya çalışman lazım.

ne sen Leylasın ne de o mecnuun ona benzer bir şarkı vardı.etme ilan falan aşkını.çocuk sana hiç dönmemiş.yeni biten uzun ilişkinin ardından arada sen harcanırsın.genelde böyle olur.seni kullanır kızın öfkesini senden alır.seni tanımayı bile denemeden.zaman ver ona toparlasın.senin farkında zaten.isterse gelir.

merhaba hanımlar,
saçma sapan bir şey yapmayayım diye danışmak istedim size. Ekim ayında evimize bir arkadaş daha aldık. O taşınırken evimize sevgilisi ve onun bir arkadaşıyla geldiler. Yeni ev arkadaşımla bende o anda ilk defa tanıştım çok yüzeysel bir şekilde. Sevdiğim insanı onun sayesinde tanımış oldum. Eşyalarını taşımaya gelenlerden onu görünce hani derler ya vurgun yemiş gibi oldum nevrim döndü. Sohbetimiz de yok hangisi sevgilisi de bilmiyorum. Şükür ki sevgilisinin arkadaşı çıktı. Ev arkadaşım yerleşti eve bir ay kendi kendimi yedim, gece gündüz çocuk aklımdan çıkmaz oldu. Bir ay sonunda arkadaşımla biraz yakınlaşınca söyledim artık çünkü çocuğu hiç tanımıyordum, karşılaşma ihtimalimiz de yok denecek kadar azdı. Söyledim ben bu çocuktan çok hoşlandım diye şaşırdı ama çok yakışırsınız birbirinize dedi. Hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan biridir dedi ama sevgilisi varmış dört yıllık kızla ilişkileri sallantılıymış. Benim moral iki hafta yerle bir oldu haliyle. Gene de dayanamadım bi kaç bahaneyle şu konuda sana danışabilir miyim falan diye mesaj attım.Görüşme yaratmaya çalıştım. olmadı. Yardımcı oldu ama benim gönlüm soğumadı. Yılbaşında kafam güzelken bi daha mesaj attım umursamadı. Yılbaşından sonra sildim numarasını bi daha mesaj atmayayım diye, biriyle çıkmaya başladım aklımda sadece gene o vardı. Aklımda başkası varken biriyle çıkmak diğer insana da haksızlık dedim ondan da ayrıldım.Sonradan öğrendim o da kız arkadaşından ayrılmış. Bu gece rüyamda onu görerek uyandım içim parçalandı, uyanıp oturup ağladım hala da ağlıyorum . Bi mesaj yazdım ilan-ı aşk eden numarası yok gönderemedim. Yarın sabah numarasını bulup göndericem , göndersem mi ondan da emin değilim ama hiç bi şekilde karşılamıyoruz. metrobüse aynı duraktan binme olasılığımız var diye deli divane gibi her binene bakıyorum belki o da gelir diye. Bi tavsiye verin ne yapayım modern zamanın Leyla'sı oldum resmen

offff 24 yaşındasınız
4 yıllık sevgilisi olan bir adamın, sırf bir kez görüp beğendiniz diye, kanına girmeye çalışıyorsunuz
onu düşünürken, başkasıyla çıkıyorsunuz
düzgün bir adamsa gelmesin inşallah size.

Saplantı bu başka açıklaması yok siz o ev taşırken ki adama hayran kalmışsınız nasıl bir insan olduğunu görmeden unutmaya niyetli değil gibi aklınız

1. İlişkileri uzunmus geri dönme ihtimalleri olabilir
2. Cocuk eskısını unutmak ıcın senı kullanabılir
3. Yılbasındakı mesajına cevap vermemıs
4. Ortak bir grup bulusması olmadıkça bence mesaj atıp kendını dusurme

Bence msji yollama, sevmiyorsa hicbir anlami olmaz ki zaten sevmiyor sana hic yuz vermemis, bence karsilasmaya calis sık sık konusmaya calis muhabbetiniz olsun, ama bunaltmamaya dikkat et surkeli duygularini ön plana atma :)

Buarada eger aklinizda biri varsa baskasiyla neden cikiyorsunuz? Sonra haksızlık oldugu icin ondanda ayrildim demissiniz, e bu iliskinin basinda akliniz neredeydi?

Lutfen aklinda kalbinde baskasi olanlar "unutma" oyunlarına baskalarini katip, insanlarin duygulariyla oynamasinlar gerçekten cok sinirleniyorum bu durumlara

kesinlikle mesaj felan yollama çocuğa.Zaten o senin ilgini anlamıştır.içinde senle ilgili bişey olsa en azından mesajlarına karşılık verirdi.sakın kendini küçültme yani

YAW KONU SAHİBİ KONUYU AÇMIŞ GİTMİŞ
SADECE 39 DK ÖNCE AÇMIŞ, ŞU KADAR BİLE DAYANAMAMIŞ
BOŞVERİN YAZMAYIN YAW :63:

X