Öncelikle merhaba arkadaşlar ben daha 15 yaşındayım belki bir çoğunuza saçma gelecek adına aşk diyemiyeceksiniz ama işte öyle değil çok kötü aşk acısı çekiyorum her gün ağlıyorum onu çok özlüyorum benimkisi aslında başta karşılıklıydı sonra karşılıksız oldu tanışmamız bi tesadüftü ve aynı yerden çıktık hatta aramızda 1 sokak vardı ve ben onu 6 yıldır hiç görmedim ilk defa bu yıl gördüm buluştuk bi kaç kere beni sevdiğini söylemişti sonra hiç ondan o sözleri duyamadım beni kendisine aşık etti bağladı ve gitti! ben onu herşeye rahmen çok sevdim başta beni sevdiğini söyledi belkide eskiden seviyodu ama hiç çıkmadık sonra artık hiç mesaj atmadı konuşmadı o sustukça benim üstüme yalnızlık çöküyordu her gün ağlıyordum hayatımda alk defa aşık olmuştum bugüne kadar kimseyle çıkmadım birtek onunla çıkmak istemiştim hayatımda oda olmadı ilk defa aşık oldum ve gerçekten aşk acısının hiç bir acıya benzemeyeceğinide anlamış oldum geçenlerde sevgili yapmış kendine ve gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm hergün ağladım yemek yemedim okula bile gitmedim aileme ise hiç söyleyemedim söyleyememezdim de zaten onlar bu tür şeylere çok kızarlar ben böyle bir ailenin içinde onu sevdim sonra gördüğümde hemen ayrılmışlar ama ben yinede mutsuzdum çünkü beni hiç sevmemiş duygularmla oynamış ama hala onu unutmaıyorum aradan 3 ay geçti yinede aklımda yine hergece onu düşünüyorum onun için ağlıyorum geceleri uyamıyorum okuldaki başarım düştü kimseyle arkadaşlık yapmak istemiyorum çok kötü aşk acısı çekiyorum unutamıyorum onu çok uzaklardaymış gibi özlüyorumm onu unutmak için o sokaktan bile geçmiyorum ama nafile çok çok seviyorum lütfen yardım edin onu unutmak için ne yapabilirm sanmıyorum ama.. :/