- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
selam kızlar. 1 haftadır canım hiç birşey yapmak istemiyor. bilmiyorum çözümlenmeyen sorunum var ama bu sorun çoktandır var ne zman çözümlenir bilmiyorum sonuç iyi yada kötü bilmiyorum. detaylı yazardım ama ifşa olabilirim. çalıştığım işimle ilgili problem. eve gidyorum çocugumla ilgilenmek yemek yapmak gezmek giyinmek eşimle sohbet etmek hiçmi hiç birşey canım istemiyor yatıp uyusam hep keşke ondanda sıkılıyorum. zaten yatar pozisyondayım kitap okuyorum sürekli. insanlarla konuşmak istemiyorum halsizim kolumu kaldırmaya halim yok.
Bendeki bu ruh hali nasıl geçer işime motive olamıyorum, işlerim birikti yarın yaparım diye erteliyorum hep.. yani bu halimden çok sıkıldım eşimde şikayetci güler yüzlü pozitif bi insanım aslında. ama 1 haftadır suratsız şikayetçi mutsuz insan oldum. içimde sıkıntı üstümde halsizlik kendime bile bakmıyorum.
özetle çok şey yapmak istıyorum, ama hiç bir şey yapmıyorum...
Bendeki bu ruh hali nasıl geçer işime motive olamıyorum, işlerim birikti yarın yaparım diye erteliyorum hep.. yani bu halimden çok sıkıldım eşimde şikayetci güler yüzlü pozitif bi insanım aslında. ama 1 haftadır suratsız şikayetçi mutsuz insan oldum. içimde sıkıntı üstümde halsizlik kendime bile bakmıyorum.
özetle çok şey yapmak istıyorum, ama hiç bir şey yapmıyorum...