BenimBenim adet ağrılarım aşırı şiddetli olur adet olmadan bir kaç gün önce başlar ve aralıksız hiç geçmeyen şiddetli kasık ağrılarım olur şu an da adet olmayı bekliyorum gecikti ama kasık,bel,bacak ağrım her ay çektiğim ağrılar kadar şiddetli benim gibi şiddetli adet ağrısı çekip hamileliğini öğrenen arkadaşlar var mı?
Peki sizin de döngünüz sürekli bu şekilde ağrılı mı geçerdi şahsen ben her ay ölüp ölüp diriliyorum ağrılardan sizin normal adet zamanlarınızdan farklı bir ağrısı mı vardı yoksa her ay aynı ağrı olduğu için mi adet olacağınızı düşündünüzBenimadet gununden bir kac gun once baya bacaklarim kasiklarim agriyordu hatta esime adet olsamsa kurtulsam su agrilardan diye sitem etmistim adet gununden bir gun sonra biseyler cakti kafamda sag kasigimdan dizime inen agriyla kosarak test alip yapmistim pozitifdi
Ben yine de ne olur ne olmaz test yapayım çünkü bir kürtaj yaşadım yani o hamilelikte de kasık ağrım çok olurdu ama adet ağrısından daha farklıydı şu an ki adet ağrısı ile bire bir diyebilirim hani söküldü sökülecek şeklinde ağrı olur ya tam o durumdayım.Hayır. Gebelik döneminde yumurtlama olmadığı için adet sancısı çekmezsiniz. Farklı ağrılar çrkebilirsiniz
Adet zamani sa agrilarim ayni olurdu o yizden adet olacagim sandim 4-5 yildir hic gebelik olmadigi icinde acikcasi hic aklima hamile olcagim gelmemistiPeki sizin de döngünüz sürekli bu şekilde ağrılı mı geçerdi şahsen ben her ay ölüp ölüp diriliyorum ağrılardan sizin normal adet zamanlarınızdan farklı bir ağrısı mı vardı yoksa her ay aynı ağrı olduğu için mi adet olacağınızı düşündünüz
Bencede test yapmanizda fayda var sonrada kasik agrilari devam etti zaten doktor rahim buyudugi icin kasik agrilari olur demiştiBen yine de ne olur ne olmaz test yapayım çünkü bir kürtaj yaşadım yani o hamilelikte de kasık ağrım çok olurdu ama adet ağrısından daha farklıydı şu an ki adet ağrısı ile bire bir diyebilirim hani söküldü sökülecek şeklinde ağrı olur ya tam o durumdayım.
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için gebelik testi alma yolu göründü bana tabi sabaha kadar adet olmazsamAdet zamani sa agrilarim ayni olurdu o yizden adet olacagim sandim 4-5 yildir hic gebelik olmadigi icinde acikcasi hic aklima hamile olcagim gelmemisti
Çok çok geçmiş olsun bilirim kürtajın verdiği hem psikolojik hem fiziksel acıyı benim de bir kürtajım oldu 2 buçuk aylıkken İnşallah Rabbim istediğiniz an hiç aratmadan hayırla kolaylıkla nasip eder sizeBencede test yapmanizda fayda var sonrada kasik agrilari devam etti zaten doktor rahim buyudugi icin kasik agrilari olur demiştiiki aylikken kalbi durdu kurtaj oldum bende
Evet benim birebir adet ağrım oldu ama hamileydimBenim adet ağrılarım aşırı şiddetli olur adet olmadan bir kaç gün önce başlar ve aralıksız hiç geçmeyen şiddetli kasık ağrılarım olur şu an da adet olmayı bekliyorum gecikti ama kasık,bel,bacak ağrım her ay çektiğim ağrılar kadar şiddetli benim gibi şiddetli adet ağrısı çekip hamileliğini öğrenen arkadaşlar var mı?
Peki bu ağrılar ne kadar sürdü siz de inşallah çok uzun sürmemiştirEvet benim birebir adet ağrım oldu ama hamileydim
Aynen oyle psikolojik olarak yorucu bir surec malesef Allah herkesin kalbine gore aratmadan versin insallahÇok çok geçmiş olsun bilirim kürtajın verdiği hem psikolojik hem fiziksel acıyı benim de bir kürtajım oldu 2 buçuk aylıkken İnşallah Rabbim istediğiniz an hiç aratmadan hayırla kolaylıkla nasip eder size
Sürdü bende baya ya hatta ben kesik dış gebelik falan dedim kaç kez doktora gittim ama sorun yok dediler şu an bile hala ara ara adet ağrısı yaşıyorum belimde özellikle rahmime bıçak batıyor böylePeki bu ağrılar ne kadar sürdü siz de inşallah çok uzun sürmemiştir
Ayy darısı başımızaBenimadet gununden bir kac gun once baya bacaklarim kasiklarim agriyordu hatta esime adet olsamsa kurtulsam su agrilardan diye sitem etmistim adet gununden bir gun sonra biseyler cakti kafamda sag kasigimdan dizime inen agriyla kosarak test alip yapmistim pozitifdi
Bi hafta 10 gun oncesinden goguslerim biraz daha dik duruyordu, belim ve sirtim bobreeklerimde agri vardi ayaklarim aşırı üşüyordu bor de cok gaz vardi gozlerim matlasip kirpiklerim karismisti adet gunune bir iki gun kala da sag kasiigmda batma bacak agrisi oluyordu istahim kesilmisti sadece ekmek kraker tuzlu seyler yiyordumAyy darısı başımızabaşka belirtiniz var mıydıı
Ama ilk günler yaşadığınız ağrılar gibi değil azalma var ilk günlere göre değil mi çünkü hamileysem kasık ağrıları benim korkulu rüyam yaşantı mı çok fazla etkiliyor her ay üç dört gün bile çekmek aşırı zor geliyor bana sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallahSürdü bende baya ya hatta ben kesik dış gebelik falan dedim kaç kez doktora gittim ama sorun yok dediler şu an bile hala ara ara adet ağrısı yaşıyorum belimde özellikle rahmime bıçak batıyor böyle
İnşallah canım. Tabi ilk günlere göre az baya az hem deAma ilk günler yaşadığınız ağrılar gibi değil azalma var ilk günlere göre değil mi çünkü hamileysem kasık ağrıları benim korkulu rüyam yaşantı mı çok fazla etkiliyor her ay üç dört gün bile çekmek aşırı zor geliyor bana sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah
Kan testi ile hamileliğimi bugün öğrendim hamilelikte adet olunmuyor ne güzel ağrı olmaz diye düşünürdüm hep ama aşırı ağrı ile hamileliği öğrenmiş bulundum.İnşallah canım. Tabi ilk günlere göre az baya az hem de
Dediğim gibi benim de aynen böyle oldu ve benim de adetlerim ağrılı geçerdi bi süre dinlen, uzan. Vitamin al bolca. Ayaklarını yüksek tut. Sıcak su torbası koyma. Sıcak duş alma ılık al. Şu an 11.haftaya girmek üzereyim eskisi gibi değil kesinlikle merak etme geçecekKan testi ile hamileliğimi bugün öğrendim hamilelikte adet olunmuyor ne güzel ağrı olmaz diye düşünürdüm hep ama aşırı ağrı ile hamileliği öğrenmiş bulundum.
Allah razı olsun sizden yazdıklarınız gerçekten içimi rahatlattı. Verdiğiniz tavsiyeleri de mutlaka uyguluyacamDediğim gibi benim de aynen böyle oldu ve benim de adetlerim ağrılı geçerdi bi süre dinlen, uzan. Vitamin al bolca. Ayaklarını yüksek tut. Sıcak su torbası koyma. Sıcak duş alma ılık al. Şu an 11.haftaya girmek üzereyim eskisi gibi değil kesinlikle merak etme geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?