- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
............................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dakka başı görüşelim demedim ki cnm. Maddi durumu iyi değildi zaten bende baya anlayış gösterdim. Bir aya yakındır tlfnda görüşmüyoruz. Aşkım ben ertesi gün kontör alabilicem ararım seni bir müddette öyle devam ederiz dedim. Bozuldu adam yaa. İstemedi resmen. Ara ama akşamları görüşemem haberin olsun demek ne demek kızlar? Dün gece öyle bir tarışma yaşadıkki. Abisinin yanındaydı bütün gün. eve geldi zor bela. Yemek yedikten sonra hadi ben yatıyorum dedi. İyice koptu gitti benden. Aradan 5 dakika geçti bi çağrı atayım dedim. Telefonu meşgul çıktı. Fazla uzun sürmedi tlfn görüşmesi. Msn ye gel konuşalım dedi. Gittim. Bana öyle bir dolmuşki kızlar.. Anlatamam size. Yapmadığım şeylerle suçladı beni. Dışarı çıkmama msn açmama nete girmeme izin vermiyorsun dedi. Arkadaşlarımla dolaşmama kızıyosun dedi. Siz söyleyin. Bir erkeğin berberde işi 3 saat sürer mi? Sürüyo bunun işte. Yok lafa daldık, yok şöle oldu. Çok kıskanç ve şüpheci olmama rağmen aman sıkmayımda bana yalanlar söylemesin, sınırlar koymayımda ilişkimizin zedelenmesin diye düşündüm. Sesimi bile çıkartmadım. Gecenin 1 lerinde maçtan gelirdi ben gene susardım. Arkadaşlarıyla dışarı çıkar bütün gün gezerdi ben gene susardım. Güveniyodum arkadaşlar. Ama ben bi dışarı çıkayım dedim, dünyayı yıktı başımaAnnemden emdiğim sütü burnumdan getirdi. Dünde tutmuş sen bana yasaklar koyuyosun ediyosun diyo. Halbuki yok böle bişey. Sonucunda ne oldu? Ayrıldım. Bitirdim herşeyi. Yarım saat sonra msj atmaya başladı. Alttan aldı. Ama ok yaydan fırladı bi kere. Zaten çok stresliyim. Yanımda olması gerekirken bu sorunlarla aklımı sürekli meşgul ediyor. Ne hakkı vardı buna? Tam bir ara barıştık derken. Gece bana bi msj attı. İşte sabaha kadar düşün et diye. Bende msj attım. Yumuşamıştım gel cnm yanıma diye. Baktım ses yok. Uzun uzun çaldırdım ne meşgule aldı ne bişe yaptı. Duymadı tlfnu. Ve ben farkediyorumda hep aynı saatte ya yatıyo ya da böle tlfnu duymuyo. Bende bi kızın boş yere kötü şeyler hissetmediğini söylerek işi bitirdim ve tlfnuda kapadım. Sabah hiç bişey olmamış gibi bana msj atıyo. Aç gözlerinide gör gerçekleri belki görürsün diye ( Seni aldatmadım demeye getiriyo) Tlfnumun kapalı oldunu görüncede bir daha ses çıkarmadı. En son hoşçakal die msj atmış bu kadar. Bense şimdi nefes alamıyorum onsuz ama tutmak zorundayım kendimi
![]()
bak benim hayatta tek basaramadıgım sey mutlu olmak diye düşünüyorum.seviyorum diyosan canım içinden geleni yap.ben bazen kendime engel oluyorum sonu baska yerlere çıkıyor![]()