çok sık sistit geçirip de hamile kalan var mı?

karanfilce

Takmadığın kadar mutlusun
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
12.310
3.420
248
merhabalar.. çok sık sistit(halk arasında idrar zoru deniyor sanırım) oluyorum özellikle de ovulasyon zamanları. aacaba sistit hamileliğe engel olabilir mi?
benim gibi hemen hemen her ay bir kere sistit geçirip de hamile kalan var mı?

ben varim canim bi kac yerde daha yazmistim bunla ilgiliHemde ayda bir olsa yine iyi her haftaydi benim yillarca antibiyotik kullandim gecmeyen lanet pis bi hastalik ,hamile kalmaya engel degil ama ben ya hamile kalincada olursa naparim ilac kullanamazsin o aciya dayanamazsin diye ödüm kopuyodu hatta bebek planimizida bundan dolayi ertelemistik bir keresinde ürologum bebek yapmayi düsünmüyomusun diye sordu bende bu durumdami dedim resmen korkuyodum sonra hamile kaldim hafif yollu bir iki kere oldum ilk uc ayinda ama dogumdan sonra sükürler olsun ki kesildi halk arasinda derlerdide inanmazdim ama dr bile deyince cok sasirdim sonrasindada tecrübe edip onaylamis oldum eger böyle bi planiniz varsa hic korkma yap canim hem tatli bi bebisin olur hemde bu beladan kurtulursun insallah.Saglicakla kal...

çok teşekkür ederim cevabın için.. öyle bir planımız olmaz mı var tai ki 1 yıldır istiyoruz. acaba ondan mı olamıyoum ki dedim. doktor bişey olmaz diyor ama insan gözüyle gördüğü örnekler olsun istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…