Cok sIkbogaz eden arkadas

Kokina15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.445
952
123
Slm arkadaşlar. Şuan sinirim çok bozuldu.eşimin bi arkadaşının eşi var.onunda iki çocuğu var evden pek çıkamıyor. İyi hoş benim üç çocuğum var.onun okullu şu yok benim var.neyse bu arkadaş kaveye içmeye fln cagiriyo bazen kendi geliyo.çok ısrar ettiği için. Gitmek zorunda kalıyorum bazen kırılmasın diye.bir kahve içip çok zahmet vermeden bir iki saat oturup geliyorum.neyse bu arkadaş gittiğimde daha geçirirken basliyo.bidahskine biz sana gelcez.sabah erken kalk.bize kahvaltı hazırla. Kahvaltiya gelicez.neyse buyursun gelsin helal hoş olsunda.benim okula giden çocuğum var hergün onu okuldan almaya ben gidiyorum.koşuşturma çok. Ama bu arkadaş benden çok fazla beklenti içinde. Mesela geldiği zamanda.erken gelir gece yarısında gider.ama benim sorumlulukları var belli saatte çocuğu okuldan almam gerek.koşuşturmadan kendime ayıracak vaktim bile yok.sürekli bize yemek yap yemeğe çağır. Börek yap kahvaltiya çağır. Başlarda bu kadar sinirimi bozmuyordu gülüp geçiyordum. Ama sürekli her yzismamizda bile böyle. Hadi yaparım ondanda gectim de sürekli sürekli deyince yapasım gelmiyor.misafir geldiğinde elbet önüne birşey koyarim dedim şakayla karışık belki anlar diye.emrivaki ye gelemiyorum.sürekli sürekli olunca artık o cümleyi kuracak diye tık oluyorum.sonrada cagirmiyo un etmoyosun. Öyle bi imaj çiziyor ben sanki insan istemiyormuşum misafire koydugumu kiskaniyormusum gibi.bak bizi çağırmadı hala börek yapmadın hala.ayrıca hiç yaparım demiyorum dediği zamanda.çünkü çocuklar o bu derken planlı bi hayatım zaten yok hep koşuşturmaca. Sırf emrivaki yaptığı için çağırmiyo Rum. Sizce yanlış düşünen benmiyim

Tavrını koy yoksa iyice nemalanmaya çalışır senden kadın resmen karnını doyurmaya sana geliyo bence hiç sevmem böyle anlayışsız insanları benim yan komşum bile izin almadan gelmez asla bende 4 çocuk çünkü Bide millete hizmet edemem çocuklar okuldaysa işim bittiyse çağırırım kimsenin kapısında asla habersiz gitmem

Slm arkadaşlar. Şuan sinirim çok bozuldu.eşimin bi arkadaşının eşi var.onunda iki çocuğu var evden pek çıkamıyor. İyi hoş benim üç çocuğum var.onun okullu şu yok benim var.neyse bu arkadaş kaveye içmeye fln cagiriyo bazen kendi geliyo.çok ısrar ettiği için. Gitmek zorunda kalıyorum bazen kırılmasın diye.bir kahve içip çok zahmet vermeden bir iki saat oturup geliyorum.neyse bu arkadaş gittiğimde daha geçirirken basliyo.bidahskine biz sana gelcez.sabah erken kalk.bize kahvaltı hazırla. Kahvaltiya gelicez.neyse buyursun gelsin helal hoş olsunda.benim okula giden çocuğum var hergün onu okuldan almaya ben gidiyorum.koşuşturma çok. Ama bu arkadaş benden çok fazla beklenti içinde. Mesela geldiği zamanda.erken gelir gece yarısında gider.ama benim sorumlulukları var belli saatte çocuğu okuldan almam gerek.koşuşturmadan kendime ayıracak vaktim bile yok.sürekli bize yemek yap yemeğe çağır. Börek yap kahvaltiya çağır. Başlarda bu kadar sinirimi bozmuyordu gülüp geçiyordum. Ama sürekli her yzismamizda bile böyle. Hadi yaparım ondanda gectim de sürekli sürekli deyince yapasım gelmiyor.misafir geldiğinde elbet önüne birşey koyarim dedim şakayla karışık belki anlar diye.emrivaki ye gelemiyorum.sürekli sürekli olunca artık o cümleyi kuracak diye tık oluyorum.sonrada cagirmiyo un etmoyosun. Öyle bi imaj çiziyor ben sanki insan istemiyormuşum misafire koydugumu kiskaniyormusum gibi.bak bizi çağırmadı hala börek yapmadın hala.ayrıca hiç yaparım demiyorum dediği zamanda.çünkü çocuklar o bu derken planlı bi hayatım zaten yok hep koşuşturmaca. Sırf emrivaki yaptığı için çağırmiyo Rum. Sizce yanlış düşünen benmiyim
aynı şeyi bende yaşadım kadın evime beş defa geldi.bir kere evine çağırmadı sonra mesafemi koydum bende.hiç alma evine .almakla hata etmişin alıştırma,açıkaçıkta söyle benim çoluğum çocuğum var sana ayak uyduramam de.hem ne hakla sana ısmarlama yapıyor ne kadar ayıp birşey.kahveye giderim yeri gelir onu bile yaptırmam zahmet olmasın diye,

Tavrını koy yoksa iyice nemalanmaya çalışır senden kadın resmen karnını doyurmaya sana geliyo bence hiç sevmem böyle anlayışsız insanları benim yan komşum bile izin almadan gelmez asla bende 4 çocuk çünkü Bide millete hizmet edemem çocuklar okuldaysa işim bittiyse çağırırım kimsenin kapısında asla habersiz gitmem
3bende bu fikirdeyim.hergün hergün sürekli aynı insanlarla görüşmekte olmuyo.laf arasında söylüyorum emrivaki ler ı sevmedigimi

Böyle tipleri kahve çay kesmez bulaşık şekilde sizin eve atıp kendini ağarlatmayı severler. Böyle biri vardı kendi davet eder gibi yapardı. Tabi geliriz siz de gelin deyince anında ciddi teklife çevirip akşama mı gelelim sabaha mı gelelim kahvaltıya mı gelelim derdi alakayı kestim. Bizim kışlık domates vs yapmamıza laf atmış. Hayret etmiş çok yapıyormuşuz felan. Başka bir arkadaş da tabi yapmaz kendi her gün birinde doyunuyo kendi ve çocuğu eve gidince adama yemek bile yapmıyormuş dedi. Emin oldum kestim.

Hiç gelemem böyle şeylere mesafemi koyarım yanlış düşünmüyorsun biz arkadaşlarımızla sohbet muhabbet etmek icin gorusuyoruz bizi strese soksunlar diye degil
Aynn öyle strese girdiğimi düşünüyorum artık. Erken geliyo akşamda kocasini cagiriyo.belki müsait değilim belki canım istemiyor.sanki çizdiği imajda ben insan istemiyormuşum gibi

Muhatap olmasana. Senden cesaret buluyor belli ki. Müsait değilim deyip aciklama falan yapmayacaksin. Musait degilim. Uzunca bir sure de musait olmayacagim. Bu kadar.

İyi tahammul ediyorsunuz valla.hic gelemeyecegim seyler.Ne oyle bana onu yap bunu yap diye siparis vermek emri vaki yapmak.hoslanmiyorsaniz ufak ufak bahanelerle mesafe koyun uzaklasin.

benim misafir anlayisim gunduz gelirse aksama kalmadan gitsin aksam gelirse yatma vakti gitsin seklinde.O da cok sık gorusme olmadan.elimden geldigi kadar en iyi sekilde agirlarim bu arada.ama oyle sabah gelip gece giden misafire cok yakinim bile olsa katlanamam.bilmiyorum ben mi yabaniyim ama hayatimda ailem dahil kimseyle boyle bir iliskim yok.komsu olayi zaten merhabadan oteye gecmiyor.

eski oturdugum sitede yanima bir komsu tasindi.beni davet etti gittim bana geldi sonra laf arasinda sabah bende aksam sende olalim tarzinda bir seyler soyledi.yani devamli goruselim demek istiyor.ben de cok fazla evde duramadigimi zaten bu kadar yakin iliskiden hoslanmadigimi ima ettim.sonra baktim baska bir komsuyla ikinci gun samimi olup birbirlerinden cikmamaya basladilar.yani sizin elinizde biraz da.bastan nasil davranirsaniz oyle devam eder insanlarla iliskiniz.

Madem geliyo sende günlük işlerini gör ikram da bulunma evini temizle yemeğini yap vs vs yüzü olan utanır daha gelmez zaten ha bana kalsa alır karşıma konuşurum benim isim var engel oluyorsun diye

Karşında ki empatı yoksunu ve düşüncesiz bir sözde ARKADAŞ.
Araya biraz mesafe koymalısın sana ne hakla emri vaki konuşuyor ki? Bu kadar yüz verme.

Valla ister samimi arkadaş olsun, ister samimi olmayan arkadaş olsun yukarıdaki yazan detaylara hiç gelemem.
Ben şöyle bı olay yaşadım ondan sonda aklım başıma geldi.
Açık açık söyleyin. Koşuşturmanızı hiç mi görmüyor bu kadına yük olmayayım demiyor.

her şey iyi hoş haklısınız da bu cesareti sizden bulamasa böyle davranamaz, kendiniz böyle davranma hakkı vermişsiniz ona, madem o kadar istemiyorum kırılmasın diye gitmeyi düşünmem ben mesela,mesafe koyarım zaten anlar bir zaman sonra hem her çağırdığında kırılmasın diye gideceksiniz hem de kendini davet ettiriyor diye kızacaksınız, böyle bir yere varamazsınız

Açık konuşarak.

Hepimizin vardır böyle arkadaşları.

Benim de yakın arkadaşım ücretsiz izinde ve sürekli gelelim gidelim istiyor. Evde sıkılıyor da. Evimizin şehrin iki ayrı noktasında onun arabası da var. Yani rahat. Ki birlikte oturduğumuz bir günümüz var. Ancak ben kpssye çalışıyorum. Yeni evlendim biz düzen kuruyorum.
En son bir kaç defa plan yaparken dedim, sadece iki tane oturmaya gideceğim diğerlerine inan fırsatım olmuyor. Bi seniminle olan günüm bir de diğer arkadaşlarımla olan..
Başka akraba vs bak kimseyle görüşmüyorum bu yıl böyle olacak. Atanayım ondan sonra yine sık oturur kalkarız dedim.
Tekrar bir daha dedi bu sözümü hatırlattım.

Hiç düşünme ayıp olurmuş, yanlış anlarmış. Bırak ne anlarsa anlasın. O düşünmüyorsa sen hiç düşünme. Müsait değilim iyi günler dersin kapatırsın. Gelince kapı açma. Sevmedigim yüzsüz kişiler olunca konuşmayı kısa kesiyorum önce. sonra kapıyı da açmıyorum.hic te birsey olmuyor. emin ol sende karnını doyuramazsa başkasını bulur.

hayatta gelemem öyle şeylere.Bundan sonra gitme kendime ayırcak zamanım bile yok herşeyi koştur koştur yapıyorum hiç dinelemiyorum vs de

cidden bazen ne kadar terbiyesiz ve hadsiz insanlar olabildiğine şaşıyorum bu dünyada. Az ye de kendine uşak tut deseydin. Evine kahveye gittiğinde,çıkarken "ben de kahveye bekliyorum" de ve çık. Davet ederken de kahveye kahveye kahveye diye üstüne basa basa davet et. saat 10-12 arası müsaitim bi kahveye uğra falan şeklinde davet et. Hala yemek börek kahvaltı derse de bi daha ne git ne de davet et. Sinirim bozuldu bu nedir yaa :KK57:

Back
X