Cok sIkbogaz eden arkadas

Ya ben sizi hatırladım. Bu arkadaşınız mı komşunuz mu her kimse sizin eşinize mesaj atmıştı, aramıştı. Hatta buradaki kadınlar size dediki evinizde , kocanızda gözü olabilir kabul etmeyin.
Ben sizi de anlamıyorum. Sanki bu konu hiç konuşulmamış gibi aynı konuyu buraya tekrar açıyorsunuz.
Yoo öyle bir konu açmadım ben

Ya ben sizi hatırladım. Bu arkadaşınız mı komşunuz mu her kimse sizin eşinize mesaj atmıştı, aramıştı. Hatta buradaki kadınlar size dediki evinizde , kocanızda gözü olabilir kabul etmeyin.
Ben sizi de anlamıyorum. Sanki bu konu hiç konuşulmamış gibi aynı konuyu buraya tekrar açıyorsunuz.
Sizde başkasıyla karıştırdınız sanırım hiç öyle bir konum olmadi

Konunuza çok benzer bir konu vardı onunla karıştırdım galiba kusura bakmayın.
Bir anda o sandım sinirlerim zıpladı.
Bulursanız o konuyu okuyun ve lütfen siz de dikkat edin ısrarcı arkadaşlara, komşulara .
Önemli değil arkadaşım. En nefret ettiğim şey ısrar zaten.vede bu arkadaşa sürekli emrivaki yi ve ısrar edilmesini sevmedigimi söylüyorum. Kosusturmamida görerek hala aynı şeyi yapması canımı sıkıyor. Ben böyle şeyleri kendi isteğimle yapmak isterim.mesela kahveye gelcem der.o gün musaitimdir kahvaltiya gel derim.mesela iki üç gün öncesinden arıyor yada yazıyor şu gün sana geLice m erken kalk kahvaltıyı hazırla böyle deyince benimde sinirlerim zipliyor

Bu ne yaa ne sinir bozucu.gelirsin onüne ne konursa yersin iki kelam eder kalkarsın bende sevmem böyle insanlarla muhabbet etmeyi.açıkça söyle müsait olamıyorum bi iki tavrını belli et

Önemli değil arkadaşım. En nefret ettiğim şey ısrar zaten.vede bu arkadaşa sürekli emrivaki yi ve ısrar edilmesini sevmedigimi söylüyorum. Kosusturmamida görerek hala aynı şeyi yapması canımı sıkıyor. Ben böyle şeyleri kendi isteğimle yapmak isterim.mesela kahveye gelcem der.o gün musaitimdir kahvaltiya gel derim.mesela iki üç gün öncesinden arıyor yada yazıyor şu gün sana geLice m erken kalk kahvaltıyı hazırla böyle deyince benimde sinirlerim zipliyor
Bunun en en en güzel yolu en sonunda dayanamayıp patlamak. Zira başka türlü anlamayacak gibi görünüyor. Fazla da idare etmeye çalışmayın bence çünkü çok can sıkıcı olmaya başlamış. Görüşmeyi de keserseniz ne kadar rahatlayacaksınız bir bilseniz.

Bu ne yaa ne sinir bozucu.gelirsin onüne ne konursa yersin iki kelam eder kalkarsın bende sevmem böyle insanlarla muhabbet etmeyi.açıkça söyle müsait olamıyorum bi iki tavrını belli et
Evet elbet evsahibi olarak evimdebikram edebileceğin şeyleri koyarim önüne. Benim canimi sıkan işte bu.belli ediyorum aslında. Bahaneler buluyorum sürekli. Ama sürekli dilinde şakayla karısıkhep yapmadın etmedin

Bunun en en en güzel yolu en sonunda dayanamayıp patlamak. Zira başka türlü anlamayacak gibi görünüyor. Fazla da idare etmeye çalışmayın bence çünkü çok can sıkıcı olmaya başlamış. Görüşmeyi de keserseniz ne kadar rahatlayacaksınız bir bilseniz.
Bende dayanamayıp patlamalar korkuyorum.kalp kırmak istemiyorum ama sürekli birşeyler isteme derdinde

Bazen de kırmak gerekir canım ya. Baksana böyle devam ettiği sürece de sen inciniyorsun.

Sabah kalkar kalkmaz başlıyor yazmaya.en sonunda geçen erken kalk kahvaltiya gelecez diye sıkıştırdım inda dayanamadım ben yatıyorum sabahları dedim.bigun kalkıyor dedi.kalkamam yatıyorum dedim.kapıya gelirim dedi.valla gelirsen bende acmayiveririm dedim şakayla karışık. Ben yediğinde içtiğinde değilim helal hoş olsunda rahatsız oluyorum.ve Kimseye de böyle birşey demem.kaldık annem bile demiyor bana
Bu ne ya sülük gibi yapışmış.En nefret ettiğim insan tipi.Birakin sizi cimri sansın,çok mu önemli ne düşündüğü.Cömertliginizi kimseye ispat etmek zorunda değilsiniz.Hiç öyle bir derdiniz olmasın.
Yumuşakliginizi fazlasıyla kullanmış.Aradiginda açmayın,mesajlarına dönmeyin.Geldiginde rutin işlerinize devam edin, hoş sohbette bulunmayın pek.Böyle böyle anlayacak.Hala anlamayıp konuşursa da açık açık söyleyin,islerimi yetistiremiyorum daha az görüşelim deyin.

Bu ne ya sülük gibi yapışmış.En nefret ettiğim insan tipi.Birakin sizi cimri sansın,çok mu önemli ne düşündüğü.Cömertliginizi kimseye ispat etmek zorunda değilsiniz.Hiç öyle bir derdiniz olmasın.
Yumuşakliginizi fazlasıyla kullanmış.Aradiginda açmayın,mesajlarına dönmeyin.Geldiginde rutin işlerinize devam edin, hoş sohbette bulunmayın pek.Böyle böyle anlayacak.Hala anlamayıp konuşursa da açık açık söyleyin,islerimi yetistiremiyorum daha az görüşelim deyin.
Şaka yapıyor diyelimki.ama Ayni şaka hergün her dakka yapılmazki.çocuklarıyla çok yoruluyormuş bir akşam bari yemeğe alda dinleneyim diyor.o dedikçe sinirim zipliyor.

Şaka yapıyor diyelimki.ama Ayni şaka hergün her dakka yapılmazki.çocuklarıyla çok yoruluyormuş bir akşam bari yemeğe alda dinleneyim diyor.o dedikçe sinirim zipliyor.
Dengesiz biri demekki.Desin desin dursun,almayın.Birakin adınız cimriye,insan sevmiyora çiksin.Hee öyleyim der geçersin.Bir kere çagirsan 10 kere gelmek için cesareti olacak.

Dengesiz biri demekki.Desin desin dursun,almayın.Birakin adınız cimriye,insan sevmiyora çiksin.Hee öyleyim der geçersin.Bir kere çagirsan 10 kere gelmek için cesareti olacak.
Normal şartlarda gelsin kıskanmam evimde olanı koyarim ama böyle yapısı beni rahatsız ediyor.itiyor.sürekli imalı. Yok suyun gelcem bugün gelcem onu yap bunu yap.belki şakasına yapıyordur diyorum.şakanın da bir sınırı var

İnsanlar kendilerini gezdirmeye yer arıyor yahu nasıl saatlerce gamsız gamsız oturabiliyorlar elin evinde aklım almıyor..Onu geçtim bunların evlerinde ev işi filan olmuyor mu.. :KK34: Bence gitme ve kabul etme sıklığınızı düşürün.Zamanla sizden yüz bulamayınca başka kapı arar.

İnsanlar kendilerini gezdirmeye yer arıyor yahu nasıl saatlerce gamsız gamsız oturabiliyorlar elin evinde aklım almıyor..Onu geçtim bunların evlerinde ev işi filan olmuyor mu.. :KK34: Bence gitme ve kabul etme sıklığınızı düşürün.Zamanla sizden yüz bulamayınca başka kapı arar.
Birkaç gündür beni çok fazla sikistiriyodu. Sanırım anlamış olduki dünden beri aramıyor. Direk yemeksiz gelmem diyor.öle diyince de itici oluyor.şimdiye kadar evime gelen kimseyi zaten ikramsiz göndermedim.aslında sevdiğim bir arkadaşımdı ama böyle yapa yapa o her defasında bunu diyince çok fazla strese girdim.zqten kendi hayatıma yetisemiyorum

Konunuza çok benzer bir konu vardı onunla karıştırdım galiba kusura bakmayın.
Bir anda o sandım sinirlerim zıpladı.
Bulursanız o konuyu okuyun ve lütfen siz de dikkat edin ısrarcı arkadaşlara, komşulara .
O konu benimdi.okudum ben de düşünüyorum hatta o konuda bahsettiğim kadın bu konuyu açan kişi yle arkadaş ta bahsettiği herhalde o diyorum 😃çünkü onun da böyle lafları huyları vardı vay be😃

Gelip 2 saat otursa neyse. Anlıyorum sizi. Bizimde akrabalar var 3 4 gibi gelirler kahve çay kek bişeyler yaparız. Gelmişken akşam yemegine kalıp 8 9 saat otururlar. Çat kapı gelirler. Gitte denilmiyor. Artık çok gelmiyorlar🙆 düşüncesiz insanlar böyle. Sıkılıyor herhalde sizi darlıyor😂

Siz ona aynını, hatta daha fazlasını yapın. "canım sende iki çocuk var bak ne kadar yoruluyorsun, bende üç tane var benim halimi bir düşün. Artık haftada bir akşam yemeği, bir kahvaltı, bir de akşam oturması isterim. Çeşit de elin de bol olsun ki çocukların beslenmesine de koyarım, ertesi güne kahvaltıma da poğaça börek kalmış olur. Hadi canım dinlendir beni haftada birkaç gün ihihihiihi 🙈 "

Belki de ne kadar itici olduğunu bir nebze anlar.

Back
X