çok sıkıldım artık

t3soft64

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
165
0
0
İzmir
ne yaparsam yapayım anlatamıyorum aıleme kacmayacagımı delı edıyorlar bazen dıyorum kacanları bılıyorum yapmam yapamam işte dısarı cıksam hemen nereye gıdıyorsun tekmısın kım var boleyım dısarda telefonla aranıyorum ben sabah cıkıp aksam eve grmedım hıc bır saat gezdım geldım hep yda kardesım gbı gece hıc dısarı çıkmadımişte ama anlamıyorlar benı hıc napcam bılmıyorum annemde sureklı varsa valızını topla gıt ya gıtmıcem ben dıyorum kavga kıyamet aılemle sureklı kavga edıyoruz zaten ufak tefek seylerden nerde yanlıs yaptım dıye dusunuyorum

ne yaparsam yapayım anlatamıyorum aıleme kacmayacagımı delı edıyorlar bazen dıyorum kacanları bılıyorum yapmam yapamam işte dısarı cıksam hemen nereye gıdıyorsun tekmısın kım var boleyım dısarda telefonla aranıyorum ben sabah cıkıp aksam eve grmedım hıc bır saat gezdım geldım hep yda kardesım gbı gece hıc dısarı çıkmadımişte ama anlamıyorlar benı hıc napcam bılmıyorum annemde sureklı varsa valızını topla gıt ya gıtmıcem ben dıyorum kavga kıyamet aılemle sureklı kavga edıyoruz zaten ufak tefek seylerden nerde yanlıs yaptım dıye dusunuyorum

neden sürekli böyle birşey söylüyorlar anlayamadım????

Nedeniyle birlikte yazsaydınız belki anlayabilir ve yardımcı olmak için yorumlardık ama bu şekilde hiçbirşey anlamadım :44:

yanı dısarı cıkcagım zaman kımle gıdıyorsun nereye gıdıyorsun napcan dye soruyorlar bnde gezmye gıtmıyorum tamm haklılar ama kacacagımı dusunuyorlar yapmam dıyorum gıdersen kendıne edersın dıyorlar ben yapmam dedıgım halde anlatamyorum aileme bunu

daha önce kaçtınmı ki yada istemedikleri bir sevgilin mi var yada yeni nişan mı attın, neden sürekli kaçıcakmısşşın gibi üstüne geliyorlar...

Niye durduk yere sürekli kaçma diye uyarsınlar ki?
Güvenlerini sarsacak bir olay yaşamışlarsa onların güvenini
yeniden kazanmak için uğraşmalısın bence.

yok daha once kacmadım nısanda atmadım guvenlernı sarsacak bısey yaptıgımı dusunmuyorum cnku evden cıkmıyorum ınternetten korkuyorlar evet sevgılım oldu ızınlerı olmadgı ıcın ayrıldım suan br tane daha var sevgılım ama solemedım benım severek evlenmemı ıstemıyorlar bende gorucu ıstemıyorum ama anlatamıyorum kı bunu onlara ne desem bos vrsa gelsın valızını al gıt dıyorlr ya bır tanıyın demı yok olmaz sen bulamazsın sevgılı eskı sevgılımden koyde oturcam dye ayrıldık koyde yapamazmsım sıkılrmsm bnde ıstemıyordum koyu bttı

bazı aileleri anlamak gerçekten çok zor kızın içinde yoksa bile kaçmak gitmek zorla aklına sokuyolar yada yönlendiriyorlar resmen,hem ne oluyomuş ki sevince illa kötümü oluyomuş işte klasik etraf ne der sendromu... İşin zor okuyomusun veya çalışıyomusun yani ara sıra kendine ayırabilceğin vaktin var mı??

bazı aileleri anlamak gerçekten çok zor kızın içinde yoksa bile kaçmak gitmek zorla aklına sokuyolar yada yönlendiriyorlar resmen,hem ne oluyomuş ki sevince illa kötümü oluyomuş işte klasik etraf ne der sendromu... İşin zor okuyomusun veya çalışıyomusun yani ara sıra kendine ayırabilceğin vaktin var mı??

evet okuyorum açık lise okuyorum çalışmayı dusunuyorum suan cevap beklıyorum inşallah olur evet gerçekten aklımda yok yapmam yanı yapamam da zorla bzen kaç dedrtıyorlar

Sonuçta ailen ortada olmayan birşey için bu kadar üstüne gelemezler, yani o kadarda cahil insanlar değillerdir.
Muhakkak birşey sebep olmuştur böyle düşünmelerine.
Sen direk birşey yapmasanda, yakınında olan birşeyden dolayı olabilir onların tedirginliği.

Yaşadığınız yer ve bulunduğunuz aile yapısı ve çevre de unsur bunlara.
Bence, ailenizin böyle düşünmesini yadırgamayın, muhakkak birşeyden esinlenerek bu şekilde senin üstüne geliyorlar.
Bunun yerine, ailenize karşı çıkmadan kavga ve tartışmaya girmeden nasıl öyle yapmayacağınızı tavır ve davranışlarınızla gösterin.
Sözler bazen yetersiz olur, hareketler ile göstermek, tavır ile göstermek en büyük çözüm olacaktır.
:34:

degısık bı durum. benım babamda dısarı cıkınca hemen sevgılı bulacagımı ya da baskalrının bana bakacagını dusunuyor. takma madem yapcak bısey yok

Sonuçta ailen ortada olmayan birşey için bu kadar üstüne gelemezler, yani o kadarda cahil insanlar değillerdir.
Muhakkak birşey sebep olmuştur böyle düşünmelerine.
Sen direk birşey yapmasanda, yakınında olan birşeyden dolayı olabilir onların tedirginliği.

Yaşadığınız yer ve bulunduğunuz aile yapısı ve çevre de unsur bunlara.
Bence, ailenizin böyle düşünmesini yadırgamayın, muhakkak birşeyden esinlenerek bu şekilde senin üstüne geliyorlar.
Bunun yerine, ailenize karşı çıkmadan kavga ve tartışmaya girmeden nasıl öyle yapmayacağınızı tavır ve davranışlarınızla gösterin.
Sözler bazen yetersiz olur, hareketler ile göstermek, tavır ile göstermek en büyük çözüm olacaktır.
:34:

evet gostermem lazım yanı cevrede bole seyler var olaylarda etkılenmıs olabılırler tabıkıama ınanmaları lazım ne kızlar aıleye laf getırıyor yuzlerını egdırcek bıseyde yapmadım hıc kendıhalımde bırıyım allahtan dısarı cıkmıyorum kesıldıler bıde ben dısarı cıkmam cıkmam pat sıkıldım bunaldım dıye cıkarım o yuzden suphelenıyorlar gezerm aksama kadar sıkıntımı atrım

canım bazı ailelerde böyle malesef napalım katlancaz. bizimkilerde böyleydi. evlendim inan bazen kaçtığımı falan düşünüyorum. eşinle ne kadar mutlu olursan ol evlendiğin zaman hep o kendi aileni arıyosun. inan buna bak. ah diorum keşke geri gelse. sen daha anlayışlı olmaya çalış herseferinde deki benimde ailem böyle kabul etmem lazım

Back
X