- 6 Şubat 2016
- 84
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi mutsuzkullanici
-
İşte açık kapıda bırakmadı ben bunu kendime anlatamıyorumYalanlar hatalar var demişsin bu saatten sonra aklında olsan ne olur ki?
Aklındaysan zaten sana bi açık kapı bırakırdı, Oysa seni heryerden engellemiş tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyor.
İstese de bi araya gelseniz ne olur ki arada bu kadar mesafe bu kadar olay olduktan sonra ikimizde herşeyi unutup devam edebilecek misiniz?
Sende unut takip etme kendine başka şeyler bul uğraşacak.
Gerekirse yeni insanlar tanı dost,arkadaş hatta aşk bile olmalı hayatında ama onu unut önce.
Aslında biz birbirimizi seviyoduk hemde çok seviyoduk yani anlaşamadık bir türkü onun yaptıkları benim yaptıklarım. Sonra iş iyice karıştı bi ben ayrılacağım dedim bir o. Sonra ayrıldık işte beni hatırlamamak için engelledi beni. Bende aklıma geldikçe bakıyorum aynen takıntı oldu.Takıntı yapmışsın canım. Seni sevse ayrilmazdi zaten.
Teşekkür ederim yorumunuz için için. Şimdi o hesabı kapatacağım. İnşaAllah bir daha da açmam..Okuyor musunuz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama kendinize bir meşgale bulmanız önemli. Ayrıca ondan sonra hayatınıza kimse girmediği için bu durumdasınız emin olun. Eğer başka birinden hoşlanmış olsaydınız aklınıza bu kadar gelmeyecekti. Şu anki durum tamamen boşluktan. Bence siz de onu engelleyin hiçbir şekilde görmeyin. Gerçekten göz görmeyince zamanla daha az düşüneceksiniz. Hiçbir şekilde ondan haber almayın. Kendinize yeni bir hobi bulun bol bol boş vakitlerinizi değerlendirin ve karşınıza daha iyi birinin çıkacağına, bir gün gerçekten mutlu olacağınıza inandırın. İnanın hayatta başkaları için üzülmeye değmez. Herkes bir şekilde kendi yoluna bakıyor, hayatını yaşıyor siz neden geçmişi düşünüp hayatınızı, en güzel anlarınızı mahvediyorsunuz ? Zamana bırakın..
İki üniversite okuyorum kurslara gidiyorum.. Etamin vs. yapmayıda çok severim uğraşılarımda var.. Nedense yeterli gelmiyo küçük bir boşluğa düştüğümde onun bana gösterdiği ilgi geliyor aklıma yanımda biri olmadığında daha çok hissediyorum bunu özlediğimi anlıyorum..Okuyor musunuz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama kendinize bir meşgale bulmanız önemli. Ayrıca ondan sonra hayatınıza kimse girmediği için bu durumdasınız emin olun. Eğer başka birinden hoşlanmış olsaydınız aklınıza bu kadar gelmeyecekti. Şu anki durum tamamen boşluktan. Bence siz de onu engelleyin hiçbir şekilde görmeyin. Gerçekten göz görmeyince zamanla daha az düşüneceksiniz. Hiçbir şekilde ondan haber almayın. Kendinize yeni bir hobi bulun bol bol boş vakitlerinizi değerlendirin ve karşınıza daha iyi birinin çıkacağına, bir gün gerçekten mutlu olacağınıza inandırın. İnanın hayatta başkaları için üzülmeye değmez. Herkes bir şekilde kendi yoluna bakıyor, hayatını yaşıyor siz neden geçmişi düşünüp hayatınızı, en güzel anlarınızı mahvediyorsunuz ? Zamana bırakın..
Bende aynı şeyi düşünüyorum başta yapmasaydım öyle birşey şimdiye çok daha az hatırlardım.. Şimdi kapatacağım..Bu hastalik olmus sende ya. Kapat o hesaplari ve takip etmeyi de bırak engellemis seni bi kere, takip etmeseydin simdiye unutmustun belki de bir yil olmus diyosun.
Sanırım öyle, evet o olaylarıda hatırlamak istemiyorum..Anlıyorum sizi,, bu biraz da hayatınızda biri olma isteğinden, yalnızlık bazen insanı eskiyi özlemeye itebiliyor. siz onun ilgisini özlüyorsunuz aslında sadece çünkü kötü olayları hatırlamıyorsunuz sadece iyileri hatırlıyorsunuz. o kişi dönse bile bu sefer yapılan kötü olaylar gün yüzüne çıkacak belki huzurunuz kalmayacak.. yeni birinin ilgisi, sevgisi sizi daha mutlu eder inanın buna.
Okuyor musunuz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama kendinize bir meşgale bulmanız önemli. Ayrıca ondan sonra hayatınıza kimse girmediği için bu durumdasınız emin olun. Eğer başka birinden hoşlanmış olsaydınız aklınıza bu kadar gelmeyecekti. Şu anki durum tamamen boşluktan. Bence siz de onu engelleyin hiçbir şekilde görmeyin. Gerçekten göz görmeyince zamanla daha az düşüneceksiniz. Hiçbir şekilde ondan haber almayın. Kendinize yeni bir hobi bulun bol bol boş vakitlerinizi değerlendirin ve karşınıza daha iyi birinin çıkacağına, bir gün gerçekten mutlu olacağınıza inandırın. İnanın hayatta başkaları için üzülmeye değmez. Herkes bir şekilde kendi yoluna bakıyor, hayatını yaşıyor siz neden geçmişi düşünüp hayatınızı, en güzel anlarınızı mahvediyorsunuz ? Zamana bırakın..
bende bunları kendime defalarca söylüyorum ama uygulayamıyorum..Böyle evli olmayıp sevgilisinden ayrılıp çok çok çok üzülen bayanlara bir standart cevabım olsun istiyorum. Şöyle ki: üzülmeyin, takmayın, değmez, o kim, boşver!!!!!!!
teşekkür ederim :)İnsan bir ilişkiyi üstünden atamadıkça tüm şarkılar kendisini anlatır gibi gelir.
Geçmişte takılıp kalmanın hiçbir anlamı yok en iyisi yeni aşklara yeni heyecanlara yelken açmak sanırım sizin için. Böylece başka şarkılara daha güzel anlamlar yüklersiniz.
Ayrıca şunu da unutmayın ki hayatta sizden değerli kimse yok, sallayın yani. Onun profiline bakacağınıza güzel bi kapak fotoğrafı arayıp bulun kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?