- 6 Şubat 2016
- 84
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi mutsuzkullanici
Merhaba, bundan yaklaşık bir sene önce sevgilimle ayrıldık. Güzel bir şekilde ayrılamadık, birbirimize karşı söylediğimiz yalanlar tartışmalarımız vs. derken kopup gittik. O ayrıldı benden bende ayrılmayı düşünüyodum ama yapamıyodum o an yapamadım yani daha sonra o birden karar verdin ayrıldık ve beni her yerden engelledi. Halada o şekilde engelliyim her yerden. Ben ilk başlarda güçlü kalmaya çalıştım karşımdaki insana çok değer veriyodum bu sadece sevgili olarak değil hayatımdaki her insana çok değer veririm ve çok duygusal biriyimdir. Başta bunları aşmaya çalıştım iyi de gidiyordum kafamı topladım. Daha sonra sosyal medyadan (başka hesaplardan) takip ettim sadece ne yapıyo diye merak ettim. Bu takip olayı sürdü bir süre sonra bıraktım bakmayacağım diye şartladım kendimi. Sonra yine aynı halime döndüm. Şuan resmen depresyona girdim, çocuk ne yapmış ne etmiş neyi paylaşmış deli gibi bakıp duruyorum beğendiği şarkıları dinliyorum o şarkılarda tam bizi anlatıyor. Acaba beni seviyo mu diye düşünüyorum ama her yerden de engelliyim sonra buna ihtimal vermiyorum. Sevgilisinin olup olmadığınıda bilmiyorum şuan yok biliyorum ama o süre içinde olmuş mudur onu bilmiyorum. Bilerek facebook hesabında arkadaşlarını açmış benimde arkadaşlar kısmım açık arkadaşlarında ailesi dışında kimse ekli değil başka bi kızda yok sadece başka bir hesabında okulundan vs. birkaç kız var. Beğendiği şeylere baktığımda sanki aklında ben varmışım gibi geliyor. Sürekli umutlanıp duruyorum dakika başı çocuğun profillerindeyim. Konuşabileceğim anlatabileceğim kimsede yok etrafımda genelde böyleydi ilgisizlikten midir nedir bilemedim çok özlemişim onu bunu farkettim.
Lütfen bir akıl verin bana güçlü olmak istiyorum ama hep yenik düşüyorum olmuyor