• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sıkıldım, bana bir akıl verin..

mutsuzkullanici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
84
5
1
30
Merhaba, bundan yaklaşık bir sene önce sevgilimle ayrıldık. Güzel bir şekilde ayrılamadık, birbirimize karşı söylediğimiz yalanlar tartışmalarımız vs. derken kopup gittik. O ayrıldı benden bende ayrılmayı düşünüyodum ama yapamıyodum o an yapamadım yani daha sonra o birden karar verdin ayrıldık ve beni her yerden engelledi. Halada o şekilde engelliyim her yerden. Ben ilk başlarda güçlü kalmaya çalıştım karşımdaki insana çok değer veriyodum bu sadece sevgili olarak değil hayatımdaki her insana çok değer veririm ve çok duygusal biriyimdir. Başta bunları aşmaya çalıştım iyi de gidiyordum kafamı topladım. Daha sonra sosyal medyadan (başka hesaplardan) takip ettim sadece ne yapıyo diye merak ettim. Bu takip olayı sürdü bir süre sonra bıraktım bakmayacağım diye şartladım kendimi. Sonra yine aynı halime döndüm. Şuan resmen depresyona girdim, çocuk ne yapmış ne etmiş neyi paylaşmış deli gibi bakıp duruyorum beğendiği şarkıları dinliyorum o şarkılarda tam bizi anlatıyor. Acaba beni seviyo mu diye düşünüyorum ama her yerden de engelliyim sonra buna ihtimal vermiyorum. Sevgilisinin olup olmadığınıda bilmiyorum şuan yok biliyorum ama o süre içinde olmuş mudur onu bilmiyorum. Bilerek facebook hesabında arkadaşlarını açmış benimde arkadaşlar kısmım açık arkadaşlarında ailesi dışında kimse ekli değil başka bi kızda yok sadece başka bir hesabında okulundan vs. birkaç kız var. Beğendiği şeylere baktığımda sanki aklında ben varmışım gibi geliyor. Sürekli umutlanıp duruyorum dakika başı çocuğun profillerindeyim. Konuşabileceğim anlatabileceğim kimsede yok etrafımda genelde böyleydi ilgisizlikten midir nedir bilemedim çok özlemişim onu bunu farkettim. :KK43: Lütfen bir akıl verin bana güçlü olmak istiyorum ama hep yenik düşüyorum olmuyor :KK43:

Yalanlar hatalar var demişsin bu saatten sonra aklında olsan ne olur ki?
Aklındaysan zaten sana bi açık kapı bırakırdı, Oysa seni heryerden engellemiş tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyor.
İstese de bi araya gelseniz ne olur ki arada bu kadar mesafe bu kadar olay olduktan sonra ikimizde herşeyi unutup devam edebilecek misiniz?
Sende unut takip etme kendine başka şeyler bul uğraşacak.
Gerekirse yeni insanlar tanı dost,arkadaş hatta aşk bile olmalı hayatında ama onu unut önce.

Okuyor musunuz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama kendinize bir meşgale bulmanız önemli. Ayrıca ondan sonra hayatınıza kimse girmediği için bu durumdasınız emin olun. Eğer başka birinden hoşlanmış olsaydınız aklınıza bu kadar gelmeyecekti. Şu anki durum tamamen boşluktan. Bence siz de onu engelleyin hiçbir şekilde görmeyin. Gerçekten göz görmeyince zamanla daha az düşüneceksiniz. Hiçbir şekilde ondan haber almayın. Kendinize yeni bir hobi bulun bol bol boş vakitlerinizi değerlendirin ve karşınıza daha iyi birinin çıkacağına, bir gün gerçekten mutlu olacağınıza inandırın. İnanın hayatta başkaları için üzülmeye değmez. Herkes bir şekilde kendi yoluna bakıyor, hayatını yaşıyor siz neden geçmişi düşünüp hayatınızı, en güzel anlarınızı mahvediyorsunuz ? Zamana bırakın..

Bu hastalik olmus sende ya. Kapat o hesaplari ve takip etmeyi de bırak engellemis seni bi kere, takip etmeseydin simdiye unutmustun belki de bir yil olmus diyosun.

Yalanlar hatalar var demişsin bu saatten sonra aklında olsan ne olur ki?
Aklındaysan zaten sana bi açık kapı bırakırdı, Oysa seni heryerden engellemiş tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyor.
İstese de bi araya gelseniz ne olur ki arada bu kadar mesafe bu kadar olay olduktan sonra ikimizde herşeyi unutup devam edebilecek misiniz?
Sende unut takip etme kendine başka şeyler bul uğraşacak.
Gerekirse yeni insanlar tanı dost,arkadaş hatta aşk bile olmalı hayatında ama onu unut önce.
İşte açık kapıda bırakmadı ben bunu kendime anlatamıyorum :KK43:
Bana çok kötü şeyler yaşattı saygısızca davrandı belkide ben ayrılmış olsaydım şimdiye unutmuştum..

Takıntı yapmışsın canım. Seni sevse ayrilmazdi zaten.
Aslında biz birbirimizi seviyoduk hemde çok seviyoduk yani anlaşamadık bir türkü onun yaptıkları benim yaptıklarım. Sonra iş iyice karıştı bi ben ayrılacağım dedim bir o. Sonra ayrıldık işte beni hatırlamamak için engelledi beni. Bende aklıma geldikçe bakıyorum aynen takıntı oldu. :(

Okuyor musunuz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama kendinize bir meşgale bulmanız önemli. Ayrıca ondan sonra hayatınıza kimse girmediği için bu durumdasınız emin olun. Eğer başka birinden hoşlanmış olsaydınız aklınıza bu kadar gelmeyecekti. Şu anki durum tamamen boşluktan. Bence siz de onu engelleyin hiçbir şekilde görmeyin. Gerçekten göz görmeyince zamanla daha az düşüneceksiniz. Hiçbir şekilde ondan haber almayın. Kendinize yeni bir hobi bulun bol bol boş vakitlerinizi değerlendirin ve karşınıza daha iyi birinin çıkacağına, bir gün gerçekten mutlu olacağınıza inandırın. İnanın hayatta başkaları için üzülmeye değmez. Herkes bir şekilde kendi yoluna bakıyor, hayatını yaşıyor siz neden geçmişi düşünüp hayatınızı, en güzel anlarınızı mahvediyorsunuz ? Zamana bırakın..
Teşekkür ederim yorumunuz için için. Şimdi o hesabı kapatacağım. İnşaAllah bir daha da açmam..

İki üniversite okuyorum kurslara gidiyorum.. Etamin vs. yapmayıda çok severim uğraşılarımda var.. Nedense yeterli gelmiyo küçük bir boşluğa düştüğümde onun bana gösterdiği ilgi geliyor aklıma yanımda biri olmadığında daha çok hissediyorum bunu özlediğimi anlıyorum..

Anlıyorum sizi,, bu biraz da hayatınızda biri olma isteğinden, yalnızlık bazen insanı eskiyi özlemeye itebiliyor. siz onun ilgisini özlüyorsunuz aslında sadece çünkü kötü olayları hatırlamıyorsunuz sadece iyileri hatırlıyorsunuz. o kişi dönse bile bu sefer yapılan kötü olaylar gün yüzüne çıkacak belki huzurunuz kalmayacak.. yeni birinin ilgisi, sevgisi sizi daha mutlu eder inanın buna.

Anlıyorum sizi,, bu biraz da hayatınızda biri olma isteğinden, yalnızlık bazen insanı eskiyi özlemeye itebiliyor. siz onun ilgisini özlüyorsunuz aslında sadece çünkü kötü olayları hatırlamıyorsunuz sadece iyileri hatırlıyorsunuz. o kişi dönse bile bu sefer yapılan kötü olaylar gün yüzüne çıkacak belki huzurunuz kalmayacak.. yeni birinin ilgisi, sevgisi sizi daha mutlu eder inanın buna.
Sanırım öyle, evet o olaylarıda hatırlamak istemiyorum..

+1

Böyle evli olmayıp sevgilisinden ayrılıp çok çok çok üzülen bayanlara bir standart cevabım olsun istiyorum. Şöyle ki: üzülmeyin, takmayın, değmez, o kim, boşver!!!!!!!

İnsan bir ilişkiyi üstünden atamadıkça tüm şarkılar kendisini anlatır gibi gelir.
Geçmişte takılıp kalmanın hiçbir anlamı yok en iyisi yeni aşklara yeni heyecanlara yelken açmak sanırım sizin için. Böylece başka şarkılara daha güzel anlamlar yüklersiniz.
Ayrıca şunu da unutmayın ki hayatta sizden değerli kimse yok, sallayın yani. Onun profiline bakacağınıza güzel bi kapak fotoğrafı arayıp bulun kendinize.:KK45:

İnsan bir ilişkiyi üstünden atamadıkça tüm şarkılar kendisini anlatır gibi gelir.
Geçmişte takılıp kalmanın hiçbir anlamı yok en iyisi yeni aşklara yeni heyecanlara yelken açmak sanırım sizin için. Böylece başka şarkılara daha güzel anlamlar yüklersiniz.
Ayrıca şunu da unutmayın ki hayatta sizden değerli kimse yok, sallayın yani. Onun profiline bakacağınıza güzel bi kapak fotoğrafı arayıp bulun kendinize.:KK45:
teşekkür ederim :)

Back
X