• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok sıkıldım bu dertlerden derlesmek isteyen varmi

Sweet03

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
556
612
23
Kaynanamla buyuk bi tartsma yasadik oncede hergun gidiyordum evine oglen gidip aksam kocamla beraber yatmaya geliyorduk tartistigimizda 15 gun boyunca evde durdum gitmedim neyse kaynpdrm geldi gel falan derken gecen cuma gunu gittim evine esimle beraber benimle he he yok yok kaynvaldem konusuyordu bugun tekrar gidecez simdi aksam esimlemi gideyim kizlar yoksa saat iki 3 gibi tek mi gideyim siz olsaydiniz napardiniz boyle kisaca yazdim ama bugun gitmem gerekiyor yani

Neden hergün gidiyorsun orasını anlamadım.
Ve eşinizle gidin.

Onceden evimiz birlik olacakdi esiminde ailesi kalabalik oldugu icin dediler yakin bi ev tutalim gelsin gitsin hergun bende evim ayri olsa daha iyi dusundum etmez olaymisim

Ben olsam bu kadar sık gitmezdim
Senede bir git sultan ol
Ayda bir git konuk olarak
Hergün git kapının önünde kedi ol
Ana sözü :KK53:çokta dikkate almadan bu sözü :)))mesafeli olun

Ilk basta bazen gitmiyordum hemen niye gelmediniz aryorlardi esimde zaten is yok bnde mecbur gidiyordum

Gitmek istemiyorsunuz ama gitmem gerekiyor dediniz bu kısmı anladık.
Ama eşimle akşam mı gideyim yoksa erken mi gideyim diye sormuşsunuz.
Demekki akşam eşinizle gidince sorun olmuyor o zaman niye erken gitmeyi düşünüyorsunuz?

Evliliğiniz için, evli olmanın bilincine varmak için evinizde yemek yapın eşinizi karşılayın beraber akşamınızı geçirin. Her gün kvye gitmek için yuva kurulmuyor.

Misal evinizde buzdolabı ocak vs var değil mi? Kullanmayacağınız birşeyi almış olamazsınız . İleride alışkanlığa dönüşmemesi ve kv kpyi sürekli beklenti içinde yaşatmamak için şimdiden mesafenizi koyun.

Evliliğiniz için, evli olmanın bilincine varmak için evinizde yemek yapın eşinizi karşılayın beraber akşamınızı geçirin. Her gün kvye gitmek için yuva kurulmuyor.

Misal evinizde buzdolabı ocak vs var değil mi? Kullanmayacağınız birşeyi almış olamazsınız . İleride alışkanlığa dönüşmemesi ve kv kpyi sürekli beklenti içinde yaşatmamak için şimdiden mesafenizi koyun.
Artik iki ucgunde bir gidiyoruzda iste dediginiz gibi onceden yaptigim icin simdi beklenti icindeler

merhaba, mesafe iyidir derim ama bunu yaparken özellikle sen yavaş yavaş yap.

yani anlamasından sende surat vs. asmadan gitme sıklıklarını aza indir. yeni evlendiğin zamanlarda olur böyle şeyler. evliliğin oturduğunda onlarda sende onları tanıyacağın için daha kolay çözersiniz. akşam eşinle git.

eşine de çok oraya gitmek istemediğini belli etme. erkekler hemen kaplan kesilir...

Bu ne biçim evlilik hergun kaynanada ?? eve de gitmeyin orada yatın bari ve eşinizle gidin bu durumdan hoşnutsanız.

Back
X