cok sıkıldım bu hayattan cokk

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
40
bazen ölmek toprağın altına girmek istiyorum.bir karış toprak sonra tüm dertlere elveda....neyse konuya gireyim eşim zamanında hayatı burnumdaan getirdi.haftanın 6 günü kavga ederdik.aşırı kıskançtı.şiddetli kavgalar dayak ve razalet dizboyu geçip gidiyordu günler neyse ben ayrılmayı düşünürken hamile oldugumu öğrendim kaza eseri ağır hamilelik depresyonu geçirdim üzüntüden ölmüş yaşamıyor nefes almıyordum depresyon kifayesizdir yaşayan bilir.1 bucuk sene sürdü bu depresyon eşim hamile kaldıktan sonra yüzde 85 düzeldi.:KK69::KK69:annem geldi bizimle kalmaya başladı.cocuklara iyi kötü bakmaya çalışıyor ben çalısıyorum 657 liyim.tabi ilaç kullanarak depresyonuda atlattım.geçenlerde yine tartıştık kalktı beni tokatladı bende polisi aradım evden uzaklaştırma verdirip ayrılacaktım.yalvar yakar gönlümü yaptılar.aradan 1 ay geçti dün iş yerimde arkadaşla selfie yaptık.duduklarımı büzmüşüm kendi aramızda eğleniyoruz kalkmış oda face atmış haberm olmadan.eşim görmüş.sürekli beni arıyor resmi hemen kaldırttım.:KK34::KK34: telefonum ben eve gidene kadar susmadı sürekli arayıp bana hakaret ediyor.:KK62: yalan söylüyormuşum gibi "tabii kesin öyledir" diye imalar.eve gittim baktım beni aşşagıda bekliyor eve gidince beni dövecekmiş neyse eve geçtim başladı bana hakaretler bağırmalar küfürler havada uçusuyor kolumu kıvırdı tam dövecek boşanacagımı bildiğinden yapamıyor:stop::stop::stop: sonra ben tam kafaya koydum onu evden uzaklaştırmayı polisler geldi bizimle insan gibi konuştular coluk cocugumuzdan dem vurdular babasız eroin kullanan cocuklardan bahsettiler yapamadım evlatlarıma kıymadım ....:KK11: artık ne yapıcagımı bilmiyorum:KK42:

bazen ölmek toprağın altına girmek istiyorum.bir karış toprak sonra tüm dertlere elveda....neyse konuya gireyim eşim zamanında hayatı burnumdaan getirdi.haftanın 6 günü kavga ederdik.aşırı kıskançtı.şiddetli kavgalar dayak ve razalet dizboyu geçip gidiyordu günler neyse ben ayrılmayı düşünürken hamile oldugumu öğrendim kaza eseri ağır hamilelik depresyonu geçirdim üzüntüden ölmüş yaşamıyor nefes almıyordum depresyon kifayesizdir yaşayan bilir.1 bucuk sene sürdü bu depresyon eşim hamile kaldıktan sonra yüzde 85 düzeldi.:KK69::KK69:annem geldi bizimle kalmaya başladı.cocuklara iyi kötü bakmaya çalışıyor ben çalısıyorum 657 liyim.tabi ilaç kullanarak depresyonuda atlattım.geçenlerde yine tartıştık kalktı beni tokatladı bende polisi aradım evden uzaklaştırma verdirip ayrılacaktım.yalvar yakar gönlümü yaptılar.aradan 1 ay geçti dün iş yerimde arkadaşla selfie yaptık.duduklarımı büzmüşüm kendi aramızda eğleniyoruz kalkmış oda face atmış haberm olmadan.eşim görmüş.sürekli beni arıyor resmi hemen kaldırttım.:KK34::KK34: telefonum ben eve gidene kadar susmadı sürekli arayıp bana hakaret ediyor.:KK62: yalan söylüyormuşum gibi "tabii kesin öyledir" diye imalar.eve gittim baktım beni aşşagıda bekliyor eve gidince beni dövecekmiş neyse eve geçtim başladı bana hakaretler bağırmalar küfürler havada uçusuyor kolumu kıvırdı tam dövecek boşanacagımı bildiğinden yapamıyor:stop::stop::stop: sonra ben tam kafaya koydum onu evden uzaklaştırmayı polisler geldi bizimle insan gibi konuştular coluk cocugumuzdan dem vurdular babasız eroin kullanan cocuklardan bahsettiler yapamadım evlatlarıma kıymadım ....:KK11: artık ne yapıcagımı bilmiyorum:KK42:
Kavgalarınızı bile polisler ayıracak noktaya geldiyseniz 1 dk bile durma. Bunun çocuk üstündeki kalıcı etkisini ancak 10 sene sonra görürsün. Bunun geriye dönüşü yok. Adamın psikolojisi bozuk.

O şiddet bağımlısı eşin yarın bir gün yavrularına el kaldırdığında, küfürler ettiğinde belki çok daha pişman olacaksın zamanında gerekeni yapmadığın için.
Korkunç bi eşin var.
aynen herkesin katlanacagını sanmyorum.

işin gücün annen var sen hala bu adamla niye yaşıyorsun? böyle psikopat bir babası olacağına çocuk babasız büyüsün daha iyi.
bende kafaya koymuşum böyle giderse babasız büyüyercekler.

Kavgalarınızı bile polisler ayıracak noktaya geldiyseniz 1 dk bile durma. Bunun çocuk üstündeki kalıcı etkisini ancak 10 sene sonra görürsün. Bunun geriye dönüşü yok. Adamın psikolojisi bozuk.
benimkinide bozdu sakin ve sessiz biriykeen delirdim artık.

farkında mısını her seferinde,o konuştu,bu konuştu vazgeçtim diye anlatmışsınız..o ikan eden insanlar kağıyı kapatıp çıkıyor ve siz kalıyorsunuz o evde.ve hala yaşamaya devame diyorsunuzç..k,imseyi dinlemeyin ,evladınız için kendiniz için ş,ddeti affetmeyin..

İş bu boyuta geldiyse düzelmesi çok zor. Kocanızın çok büyük çaba sarfederek eski davranışlarını tamamen değiştirmesi gerek. Ki onu da yapabilecek bir tavrı yok anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla. Bana kalırsa hayatınızın planlamasını kafanızda yapıp, yol yakınken, güzellikle ayrılmanız en mantıklısı olur.

sonra ben tam kafaya koydum onu evden uzaklaştırmayı polisler geldi bizimle insan gibi konuştular coluk cocugumuzdan dem vurdular babasız eroin kullanan cocuklardan bahsettiler yapamadım

allah bin türlü belasını versin o polislerin. kendi anaları kardeşleri de dayak yeyince böyle aracılık mı yapıyolar acaba.

bi de ananız başınızda siz memursunuz. ne diye bunları çekiyosunuz. siz dayak yiyin, çocuklarınız sizi dayak yerken görsün. ohh ne mutlu mesut bi aile. bu şekilde olunca onlara kıymıyorum sanıyosunuz ama çok yanılıyosunuz.

ayrıca adamın %85 düzelmiş hali buysa düzelmemiş halini çok merak ettim.

Neden bu kadar kötü giden bir evlilikte KAZA!!sonucu hamile kalınıyor.?neden daha dikkatli olunmuyor?
Neyse olan olmuş allah ömür versin.ama bence ayrilin şiddet uygulayan biri ile ömür geçmez. Yarın birgun çocuğunuzda döver. Birde psikolojisi mahvolur o cocuga bunu yaşatmaya hakkınız yok.

allah bin türlü belasını versin o polislerin. kendi anaları kardeşleri de dayak yeyince böyle aracılık mı yapıyolar acaba.

bi de ananız başınızda siz memursunuz. ne diye bunları çekiyosunuz. siz dayak yiyin, çocuklarınız sizi dayak yerken görsün. ohh ne mutlu mesut bi aile. bu şekilde olunca onlara kıymıyorum sanıyosunuz ama çok yanılıyosunuz.

ayrıca adamın %85 düzelmiş hali buysa düzelmemiş halini çok merak ettim.
son demimdeyim artık bendeki kotası doldu.ben de evlatlarıma huzurlu bir hayat istiyorum.gerekirse babasız huzurlu hayat.

eşiyle arası çok kötü olduğu halde KK'da niyeyse herkes kazara hamile kalıyor.
Koruma oranı %99 olan yöntemler KK'da iflas etmiş durumda!
Ey bilim adamları, bilimi çürüttü KK!
herkes yanlışlıkla hamile kalıyor, bir çözüm bulun artık!
korunma yöntemleri işe yaramıyor!!!

eşiyle arası çok kötü olduğu halde KK'da niyeyse herkes kazara hamile kalıyor.
Koruma oranı %99 olan yöntemler KK'da iflas etmiş durumda!
Ey bilim adamları, bilimi çürüttü KK!
herkes yanlışlıkla hamile kalıyor, bir çözüm bulun artık!
korunma yöntemleri işe yaramıyor!!!
haklısın

Back
X