• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok sıkıldım bu konudan...Kilzar yarim

anderlex_spor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
53
17
3
Selam kızlar 9 aydir ewliyim.Henuz gebe kalamadm.Benimle beraber evlenen arkadaslarim hep gebe kaldilar.Ama bn henüz kalamadm.Kaynanam ve çevremdekilerden sürekli baski göruyorum.Neden cocugunuz olmuyor diye.Cok üzuluyorum Eşimde cocuk istiyor Onada üzulmesin diye bir sey diyemiyorum.Napmam lazim kizlar morelim cok bozuluyor.Agliyorum bu yüzden Cok stres yapiyorum. :mad::KK42: benim gibi ailesinden ve etraftan baski goren var mi???:(

Selam kızlar 9 aydir ewliyim.Henuz gebe kalamadm.Benimle beraber evlenen arkadaslarim hep gebe kaldilar.Ama bn henüz kalamadm.Kaynanam ve çevremdekilerden sürekli baski göruyorum.Neden cocugunuz olmuyor diye.Cok üzuluyorum Eşimde cocuk istiyor Onada üzulmesin diye bir sey diyemiyorum.Napmam lazim kizlar morelim cok bozuluyor.Agliyorum bu yüzden Cok stres yapiyorum. :mad::KK42: benim gibi ailesinden ve etraftan baski goren var mi???:KK43:
Stres yapma canim soranlara dusunmuyoruz henuz cok yeni evliyiz tadini cikarcaz diyin. Daha cok yeni doktorlar bile bi sene olmadan tedaviye baslamiyolar. Ama icim rahat etsin diyosan bi dra gorun

Hangi devirdeyiz anlamıyorum olmuyorsa olmuyor kaldı ki tıp çok ilerledi bu konuda. Onu da geçtim istemiyor da olabilir insan hemen çocukmu yapmak lazım ben evlendim bir yıl istemedim bir buçuk yıllık evliydim hamile kaldım doğdu bebeğim. Eşinle sorunun yoksa büyütme konuyu kafana da takma. Hiç sağlık sorunu olmayan ama iki üç yıl sonra hamile kalanlar var çevremde. Sen daha 9 aylık evlisin. Yok illa olsun diyorsan alacaksın kocanı gideceksin doktora bakacaksınız nedir durum başka yolu yok ah vahla olmaz arkadaşım bu iş.

Selam kızlar 9 aydir ewliyim.Henuz gebe kalamadm.Benimle beraber evlenen arkadaslarim hep gebe kaldilar.Ama bn henüz kalamadm.Kaynanam ve çevremdekilerden sürekli baski göruyorum.Neden cocugunuz olmuyor diye.Cok üzuluyorum Eşimde cocuk istiyor Onada üzulmesin diye bir sey diyemiyorum.Napmam lazim kizlar morelim cok bozuluyor.Agliyorum bu yüzden Cok stres yapiyorum. :mad::KK42: benim gibi ailesinden ve etraftan baski goren var mi???:KK43:
stres yaptığın sürece çok zor hormonlar vs. tamamen etkileniyor.Daha yolun çook başindasınız once bir evliliginize odaklanın birbirinize iyice alışın cocuk elbet eninde sonunda oluyor teknoloji çok ilerledi ben bu evlenir evlenmez çocuk bekleyen kv. akrabalar vs. 50 yıl öncede kaldı sanıyordum hala baya baya varmış lütfen geri kafalı insanlarin sözüyle hareket etmeyin milletin agzi kapansin diye değil gercekten kendiniz isteyip hazır olduğunuzda çocuk yapin...

2 yıl olacak nerdeyse ben evleneli benden önce evlenen benle bir evlenen benden sonra evlenenler bile doğurdu ve hamile bazen benimde canım sıkılıyor üzülüyorum ama allah büyük o nezaman vereceğini bilir rabbim büyük..

Kendini üzme sıkma biz istemeye başladığımızdan beri soran olsada şuan istemiyoruz o bizim tercihimiz gibi cevaplar veriyoruz.

Ağlama sıkma canını allahın izniyle olur

Evlenene kadar ne zaman evlencem, niye evlenemedim, yaşım geçiyor, evde mi kaldım ? başlıkları....
Evlenince de hamile kalamıyorum, çocuğum olmayacak mı ? El alem ne der başlıkları....
Bir kadının varoluş sebebini bu 2' sine bağlayıp kendini küçümseyen kadınlar az biraz kendinize gelin yahu...
Önce insan, sonra kadın olarak değerlisiniz. Kendi değerinizi kendiniz biçin etrafınızdakiler değil. Daha bunun anneliği var... 9 ay ne ki şunun şurasında...
Evlenri evlenmez hamile kalıp, doğuranların sonu hep hüsran... Okumuyor musunuz burada ?

:KK70: :KK70:
ebru abla şirkette beni birgün sesli güldüreceksin yaaa
zor tuttum kendimi :KK70:

kaç yaşındasınız konu sahibi
insanlara bu yüzü sis veriyorsunuz

Ben boşanınca anneme soruyorlarmış neden boşandı diye..
Bir kızıyordu ben neden evlendi mi çocuğun diye soruyor muyum diye..
İnsanlar meraklı ve hadsiz..

Çevre baskısını kafana taktığın surece biraz zor olur o bebek. Rahat bırak hormonlarını lütfen...

2 yıl olacak nerdeyse ben evleneli benden önce evlenen benle bir evlenen benden sonra evlenenler bile doğurdu ve hamile bazen benimde canım sıkılıyor üzülüyorum ama allah büyük o nezaman vereceğini bilir rabbim büyük..

Kendini üzme sıkma biz istemeye başladığımızdan beri soran olsada şuan istemiyoruz o bizim tercihimiz gibi cevaplar veriyoruz.

Ağlama sıkma canını allahın izniyle olur
Sagol tatlm insallah olur.Ben kendimde iatiyorum.Gorumcem yeni dogum yapti Bebegi cok tatli Onada biraz özeniyorum :(

Back
X