• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok sıkıldım bu konudan...Kilzar yarim

Cahilik zor gercekten. 9 ayda cocuk yok diye bu ne panik? Her sperm uygun ortam bulunca bebek olsaydi ohoooo... Dusunsene milyarlarcasi kosuyor sadece biri basarabiliyor. Cogu zaman da basaramiyor. Sen 2017'ye ayak uydur ki cahiller strese girsin sen degil.

Sagol tatlm insallah olur.Ben kendimde iatiyorum.Gorumcem yeni dogum yapti Bebegi cok tatli Onada biraz özeniyorum :KK43:
Ayy canım ya insan gördükce daha çok istiyor tabi eltimin biri 3.yü doğurdu diğeri 3.ye hamile bende daha birşey yok bebiş kıyafeti almaya sevmeye çok heves ediyorum

Kesin yaşın küçüktür. Okul falan da yoktur. Standart, hiç sekmiyor. Vallahi ne diyelim ki? Ülkenin profillerinden biri. Çok var senin gibi, bir sürü de konu var forumda.
Olur ama merak etme, daha çok erken.

Sakın 19 yaşında çocuk yapma. Daha sen küçüksün. Boşver istediklerini söylesinler. Bu yollardan çok geçtim. Umursama. Ve 21 yaşından önce de hamile kalma derim. Çocuk çok büyük sorumluluk. Yarın bir gün çocuğun olduğunda sen daha çocuksun bakamazsın diye kaynanan her şeyine karışır.
Ve saygısızlık diye de düşünme, onlar asıl saygısız. Gereken cevabı ver bir daha demesinler.

Ayy canım ya insan gördükce daha çok istiyor tabi eltimin biri 3.yü doğurdu diğeri 3.ye hamile bende daha birşey yok bebiş kıyafeti almaya sevmeye çok heves ediyorum
Bnim gorumcemin buyuk oglu 2 yasinda onu kayinbabam kaynanam cok seviyor.Herseyi aliyorlar.Bu yeni doganada gorumcemle beraber kiyafet almaya gittik.O kadar guzel seyler var ki yeni doganlar icin Icim cız etti.

Selam kızlar 9 aydir ewliyim.Henuz gebe kalamadm.Benimle beraber evlenen arkadaslarim hep gebe kaldilar.Ama bn henüz kalamadm.Kaynanam ve çevremdekilerden sürekli baski göruyorum.Neden cocugunuz olmuyor diye.Cok üzuluyorum Eşimde cocuk istiyor Onada üzulmesin diye bir sey diyemiyorum.Napmam lazim kizlar morelim cok bozuluyor.Agliyorum bu yüzden Cok stres yapiyorum. :mad::KK42: benim gibi ailesinden ve etraftan baski goren var mi???:KK43:
Canım doktora gittin mı? Istersen doktora bir git ve folik asit kullanmanı öneririm.

Sakın 19 yaşında çocuk yapma. Daha sen küçüksün. Boşver istediklerini söylesinler. Bu yollardan çok geçtim. Umursama. Ve 21 yaşından önce de hamile kalma derim. Çocuk çok büyük sorumluluk. Yarın bir gün çocuğun olduğunda sen daha çocuksun bakamazsın diye kaynanan her şeyine karışır.
Ve saygısızlık diye de düşünme, onlar asıl saygısız. Gereken cevabı ver bir daha demesinler.
Cewapta verince Kusuyor kaynanam.Cok kirilgan biri Inan iki gun konusmaz bnimle.Ayni evin icinde

Selam kızlar 9 aydir ewliyim.Henuz gebe kalamadm.Benimle beraber evlenen arkadaslarim hep gebe kaldilar.Ama bn henüz kalamadm.Kaynanam ve çevremdekilerden sürekli baski göruyorum.Neden cocugunuz olmuyor diye.Cok üzuluyorum Eşimde cocuk istiyor Onada üzulmesin diye bir sey diyemiyorum.Napmam lazim kizlar morelim cok bozuluyor.Agliyorum bu yüzden Cok stres yapiyorum. :mad::KK42: benim gibi ailesinden ve etraftan baski goren var mi???:KK43:
Canım doktora gittin mı? Istersen doktora bir git ve folik asit kullanmanı öneririm.

Kaynanam ve çevremdekilerden sürekli baski göruyorum.Neden cocugunuz olmuyor diye.
şimdi ağzımdan bişey çıkacak olmayacak..Napcan çocuk olunca bir tam altın mı getirip takıcan..:işsiz:hadi olduu napcan masrafını mı karşılıcan..Oturup agızlarını yaya yaya..hmmm anderlex_spor anderlex_spor un çocuğu neden olmuyor acaba, falanıb evlenelı kaç ay oldu haaala orta çocuk yok..ya bu kanlı çarşaf isteyen zihniyetten ne farkı var..ınsanlar kusur aram peşinde..ayıptır...konuşmasalar olmaz yanı size neee..karışmayın şu insanlara ya..defolun kendi hayatınızdaki olumsuzları düzeltin..

şayet çocuk meselesini çok dillendirirse kv..annecim sen görmüş geçirmiş kadınsın..oğluşun beceremiyor yapmayı.. gel gece bi ucundan tut yardım ette hal olsun bu iş bende çocuk sahibi olayım de kalsın öle dengesiz...:KK62:

Doktora gittim bi sorunum yok dedi.
Canım o zamannfolik asit kullan doktora sor yinede.folik asit bebeğin tutunması için iyi.birde zaten cmuk isteyenlerin folik asit kullanması gerekiyor. Yaşın daha çok küçük.ben 27 yaşındayım.anca anne oluyorum.

Cahil diyenler dönsün bir kendine baksın lütfen kız cahillik içeren ne söylemiş yaşı genç olsun o istedikden sevdikten imamnikahı resmi nikahı olduktan sonra sizene.Benimde yaşım 19 ne yani bende mi cahilim elhamdülillah allaha şükür elimden geldiğince bilmediğimi bile öğrenmeye çalışıyorum yaşın cahillikle felan alakası yok..

Herkez kendiaine gelince farklı karşıdakine gelince daha farklı.
Kimseyi ezmeyelim bilmiyorsa bilinçlendirelim belki bir başkası 25 yaşı da bu kız 19 burada birbirimize yardımcı oluyoruz eziklemiyor ne var yardımcı olsak sakince bilgilendirsek.

Rabbim her insanı aynı seviyede aynı şekilde yaratmış bırakalım bu düşünceleri ne yani modernmi olmuş oluyorsunuz siz şimdi gerekirse evet CAHİLİZ kime göre neye göre...

Bnim gorumcemin buyuk oglu 2 yasinda onu kayinbabam kaynanam cok seviyor.Herseyi aliyorlar.Bu yeni doganada gorumcemle beraber kiyafet almaya gittik.O kadar guzel seyler var ki yeni doganlar icin Icim cız etti.
Ahahhh sen onu bana sor herkime bebiş kıyafeti alsam eşimin elini tutup gösteriyoe bak bende kendime şunu alıcam diye.

Rabbim büyük canım sen kendini strese sokma bir sorununda yokmuş allahın izniyle olur inşallah

Hayattaki tek amaciniz cocuk yapmakmis gibi konusuyosunuz.Yasiniz daha 19 zamani gelince olur niye bu kadar dert edindiniz ki?
Kayinvalidenizin de hayatiniza bu kadar mudahele etmesine izin vermeyin.Siz soyleyemiyosaniz esiniz soylesin uygun bir dille.

Cewapta verince Kusuyor kaynanam.Cok kirilgan biri Inan iki gun konusmaz bnimle.Ayni evin icinde
Oy oy acelen neydi de o yaşta evlendin bir de aile içine gittin? Yazık etmişsin kendine. Bence bırak kaynanan küssün sen de evini ayır. Bu zamanda hala nasıl bir oturursunuz anlamam.

Back
X