• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok sıkıldım bu konudan...Kilzar yarim

Cahil diyenler dönsün bir kendine baksın lütfen kız cahillik içeren ne söylemiş yaşı genç olsun o istedikden sevdikten imamnikahı resmi nikahı olduktan sonra sizene.Benimde yaşım 19 ne yani bende mi cahilim elhamdülillah allaha şükür elimden geldiğince bilmediğimi bile öğrenmeye çalışıyorum yaşın cahillikle felan alakası yok..

Herkez kendiaine gelince farklı karşıdakine gelince daha farklı.
Kimseyi ezmeyelim bilmiyorsa bilinçlendirelim belki bir başkası 25 yaşı da bu kız 19 burada birbirimize yardımcı oluyoruz eziklemiyor ne var yardımcı olsak sakince bilgilendirsek.

Rabbim her insanı aynı seviyede aynı şekilde yaratmış bırakalım bu düşünceleri ne yani modernmi olmuş oluyorsunuz siz şimdi gerekirse evet CAHİLİZ kime göre neye göre...
Evet 19 yasinda insan baya bir cahil oluyor. 19 yasinda 3. yabanci dilimi ogreniyordum. Bilgi caginda yasiyoruz. Bilgi en onemli guc. Su anki halinizle donanimli bilgili bireyler yetistirebileceksiniz dogurun elbette. Diger turlu siz anne baba duygusu tatmis olursunuz, dunya nufusuna da bir kisi eklenmis olur sadece.

Aile buyukleri olduklari icin saygizizlik yapip cewap vermiyorum

Bence bir doktora görün bu kadar stres yapana kadar ,bir sorun varsa zaten söyler ,ha yoksa kocani götür doktora ,birliktede gidebilirsiniz ,verici Allah ne zaman isterse nasip eder ama sen çaresine bak ondan sonra birilerin konuşmalarına takıl ,

Amaaan birinci çocuk olur bu seferde ikinciyi ne zaman doğuracaksın derler bitmez dışarının istekleri Allah ne zaman verirse o zaman olacak de 9 ay çok uzun bi süre değil daha birbirinize yeni alışıyorsunuz acele etmiyoruz deyin

kaynananda direk oğlun daha çözemedi işlemi de. belki susar terbiyesiz kadın.

çevrene de sen atık davran... çocuğu olanâ ikinciyi üçüncüyü sor...

bekara koca sor...

olmayan ada sor.. 70 lik mineye bile sor...ayyyyyy kız yap da sevim diye.

belki anlar çevrendeki kaktüsler

Vay vay 19 yaşındasın, ailesiyle oturuyorsun bir de üstüne çocuk baskısı hem de 9 ayda. Sen daha ne baskılar göreceksin belli.

Büyük de büyüklüğünü bilsin cevabını alacağı şeyler söylemesin madem. Karılmazsa cevap da almaz. Aynı zamanda cevap vermek saygısızlık değildir.

9 ayda nerden belliymiş çocuğunun olmayacağı? Doktor da bi sorun yok demiş. Senin kendin istemen ayrı, olabilir. Ülkemizin şu çocuk diye çıldıran, baskı yapan, kendinde söz hakkı bulan insanlarından nefret ediyorum ya daha 1 yıl olmamış.

19 yasindaymm .Ben sustugum icin oluyor zatn

Bnim gorumcemin buyuk oglu 2 yasinda onu kayinbabam kaynanam cok seviyor.Herseyi aliyorlar.Bu yeni doganada gorumcemle beraber kiyafet almaya gittik.O kadar guzel seyler var ki yeni doganlar icin Icim cız etti.

Güzel kardeşim bak kardeşim diyorum zaten erken evlenmişsin bi de bebek diyorsun. Eyvallah herkesin kendi kararıdır ama yapma sen üniversite falan okusan ya da bi meslek kursuna falan gitsen iş güç sahibi olsan sonra çocuk düşünsen. Çok erken be yavrucum bıkarsın sıkılırsın o kdar zor ki evlilik bir de bebek. Bak birinci olsa da değişmeyecek hani iki diyecekler. Dur bi evliliğin otursun iş sahibi ol ömür boyu koca eline mi bakacaksın. Allah gecinden versin öldü diyelim baba evine mi döneceksin. Ayaklarının üstünde durmaya bak kimseyi takma bebek olur çok gençsin daha yolun başı

Benımde 14 aydır olmuyoer . Kimse bana zamanınız geldi cocuk yapın diyemez cunku tepkimi bilirler. Ayrıca cevremdekiler baskıda yapmıyor hata aman boşver ne cocugu daha cok gencsin eşinle gezin tozun diyorlar.

Cnm hele bismillah.. Dha yenisin. Bnde 6 yıllık evliyim, 3 yıldır istiyorm. Tedavilerden geçiyorum. Allah büyük.

Ben 3 aylik evliydim ya da daha yeni eşimin bir akrabası hamile misin dedi hayir dedim olsun üzülme olur dedi:) sonra basks biri olmuyor mu dedi evet yapmayarak korunuyoruz ondan olmuyor dedim ne utanmaz millet yatak odamiza kadar karışıyorlar

Dedi dedi diyorlar derler ay en sinir oldugum sey baskasinin söyledigine göre yasamak

sanırım sizin ailede sülalede erken yaşta çocuk yapmak bir adet haline gelmiş.Çok yanlış ve anlaşılıyorki siz kendinize onlara uydurmuşsunuz tercih sizin.Çocuk hemen olmaz daha yeni evlisiniz.Sürekli denemeniz gerek bazı şeyler için.:anne:

Back
X