Çok sıkıldım bu salgından ,kafayı yiyeceğim

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Ne olur bitsin artık. Delirmek üzereyim. 3 martta doğum yaptım. Haftasına salgın patladı. O zaman iki hafta geçse de bitse dedik, sonra bir ay geçse de bitse, yaz gelse de bitse, 6 ay oldu, bebeğim 6 aylık oldu, ne babaanne, dede, ne hala, teyze kimse görmedi. Ha azalır diye diye yaz da bitti. Üstelik sosyal medyada vakalar fırlıyor. Maskeden, ellerimi sürekli dezenfekte etmekten, birileriyle normal şartlarda konuşamamaktan, kafede oturup kaygısızda kahve içememekten, dondurma yiyeementen bıktım. Üstelik sonu da yok. Allahım bitsin artık. Mutasyona uğradı, bulaşmıypr desinler.

Ben anne baba mi, esimin anne babasını , kardeşlerimizi görüyorum. Mesafemizi koruyarak, açık alanlarda buluşuyoruz.

Evet hepimizin temennisi bu ancak yapabilecek bir şey yok.

Bitmesi için bütün dünyanın çok duyarlı olması gerekiyor ; imkansız.

Maske veya mesafe uyarısında bulundugumuzda uzakli gozuyle bakanlar hala varken ,
" ben inanmıyorum yeaa virüs yok" diyen kafalar olduğu sürece biter mi bilemiyorum.

Bende aynı şekilde,bunalımdayım.6 aydır dışardan yemek dahi yemedim.Bi kafede oturamadım..Aldıklarımın hepsini yıkamaktan,her yeri peçete ile açmaktan , sevdiklerime sarılamamaktan,sosyal hayatımın bitmesinden artık tükendim. Kaygılanmaktan bağışıklığım düştü..Mecbur da kalsam dışardan yiyemiyorum .Ya bişey olursa ? Ya yemeği hazırlayan kişi virüslüyse?? Diye diye tırlattım. O kadar emeğim boşa gitmesin diye tüm tükenmişliğimle ayakta kalmaya devam ediyorum. Virüs bitse dahi herhalde bu kaygıyı atamam üstümden

Valla hep öyleyiz. Bak benim iki çocuğum var, ben emniyetiçiyim, eşim özel sektör çalışanı. Çocuklar 6, 8 yaşlarında. Okullar açılacak mi? Evde çocuklar artık bıktı, park tehlikeli, kreşe etude göndermeyelim dedik ama o kadar sıkıldılar ki falan filan. Takmamaya çalış, bu günlerde geçecek.

Yalnız değilsiniz. Hepimiz aynı durumdayız.
Şuan biraz daha daralalım sağlık olsun aşamasındayız.

Bulunduğunuz yeri bilmiyorum fakat vaka düzeyini dikkate alarak açık alanda mesafe kuralları ile sevdiklerinizle görüşme şansınız yok mu? Gerçi bizim toplumda bebekler dokunmatik sayılıyor ama dayanılır sanırimo_O

Ben anne baba mi, esimin anne babasını , kardeşlerimizi görüyorum. Mesafemizi koruyarak, açık alanlarda buluşuyoruz.

Evet hepimizin temennisi bu ancak yapabilecek bir şey yok.

Bitmesi için bütün dünyanın çok duyarlı olması gerekiyor ; imkansız.

Maske veya mesafe uyarısında bulundugumuzda uzakli gozuyle bakanlar hala varken ,
" ben inanmıyorum yeaa virüs yok" diyen kafalar olduğu sürece biter mi bilemiyorum.
Herkes duyarlı davranmayacak. Böyle bir dünya yok. Adam tatile giderken yakalanıyor umurunda değil. Aşıya da güvenmiyorum. Allahım bşjh
Ailenizle açık alanda bile görüşme imkanınız yok mu? Bu kadar kısıtlamayın kendinizi.
600 kilometre uzaktaks

Yalnız değilsiniz. Hepimiz aynı durumdayız.
Şuan biraz daha daralalım sağlık olsun aşamasındayız.

Bulunduğunuz yeri bilmiyorum fakat vaka düzeyini dikkate alarak açık alanda mesafe kuralları ile sevdiklerinizle görüşme şansınız yok mu? Gerçi bizim toplumda bebekler dokunmatik sayılıyor ama dayanılır sanırimo_O
Uzaktalar. 600 km da uzaktalar

Ne olur bitsin artık. Delirmek üzereyim. 3 martta doğum yaptım. Haftasına salgın patladı. O zaman iki hafta geçse de bitse dedik, sonra bir ay geçse de bitse, yaz gelse de bitse, 6 ay oldu, bebeğim 6 aylık oldu, ne babaanne, dede, ne hala, teyze kimse görmedi. Ha azalır diye diye yaz da bitti. Üstelik sosyal medyada vakalar fırlıyor. Maskeden, ellerimi sürekli dezenfekte etmekten, birileriyle normal şartlarda konuşamamaktan, kafede oturup kaygısızda kahve içememekten, dondurma yiyeementen bıktım. Üstelik sonu da yok. Allahım bitsin artık. Mutasyona uğradı, bulaşmıypr desinler.
Gercekten ya eski hayatimi özledim bu sene ne yüzme ne birsey cok kotu bir seneydi ...Allah beterinden korusun insallah gecer bizde kimseyi görmuyoruz

O kadar bunaldikki ne olacak diyorum Bazen böyle. bitmiyor yakınlarımdan duymaya başladım artik Köyde babamin bahçeli evi var Allahtan oraya geldik ama burdada akraba hısım geliyo eve sokmuyoruz bozulan oluyo hak veren oluyo cok zor. Aklımızda hic birşey olmadan, eş dost yenilen içilen sohbet muhabbet ne güzel gülermiş kıymetini anlayamamışız. Biter mi dersiniz bu kis da boyle gecermi 😥

Doğum yaptım, ne hayallerim vardı. Doğum iznimde bebeğimi alıp okula gidecektim, 23 nisanda elbise giydirip okula götürecdktim, yazın eşimin anne babasının yanına gidip, oradan benim memleketime gidecektik. Hangi eşyaları nereye götüreceğim planlamıştım.kanguruya koyup sabah sahilde yürğyecektim. Saçlarıma doğum sonrası keratin bakım yapacaktım.

Bende doğum yaptım. 40'ım çıktı.Salgın başladı. Artık bebeğimle yavaştan çıkarız diyordum dışarı hiçbiryere çıkamadık:( bebeğimle en son bir arkadaşıma kahvaltıya gitmiştim. Diğer hafta salgın oldu. 4ay evimizin bahçesi hariç hiçbiryere çıkmadım bende. O kadar bunaldımki. Annemlerle kardeşlerimle kaç ay görüşemedik. Şimdi yavaştan görüşüyoruz ama yinede korkarak sarılmadan. Yani çoğu şey yarım kaldı :(... Ama ne yapalım kurallara hep uyarsak ancak eski günlerimize döneriz

Bende hep böyle diyordum. Şuan karantinadayım. Covid19 temaslısıyım. Ama inanın acaba hastalanacak mıyım ölecek miyim korkusu daha ağır. Bin sene kafede oturmamak mı temaslı olmak mı deseler temaslı tabiki sosyal hayatımın sıfır olmasını seçerim. Gerçekten başımıza gelmeyince anlayamıyoruz.

Back
X