- 26 Temmuz 2016
- 2.432
- 3.044
- 133
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Vallahi daha mahkemeye giricem şubatta vize almak için karım 7 aylık oluyo mahkemede inşanlah verirler evlilik vizesi yapıcazEvett :) geliyo musunuz tr ye
Masallah coook severim ikizi ben .. Sizin tarafinizda mi var
Canım benim İzmirde oturyorduk,eşim doktor umanlığı için geçici Ankaraya geldim acayip sıkılıyorumKimsin bakalım sen :))
Insallah alirsiniz .. Sen hep orda yasiyodun yaniVallahi daha mahkemeye giricem şubatta vize almak için karım 7 aylık oluyo mahkemede inşanlah verirler evlilik vizesi yapıcaz
Rabbim en kisa zamanda kalbine göre versin inşallah canım :)Canım benim İzmirde oturyorduk,eşim doktor umanlığı için geçici Ankaraya geldim acayip sıkılıyorum
bir düşüğüm oldu,erkek evlad istiyorum dua edin
bana elif derler esra derler,beyazlım derler,isim çok
Allah bağışlasın,bende ikizleri severim canım,bakmak zor mu canımIkizlerim var canm
Amin Canım sen ne yapıyorsun yeni evlisin Allah mesut etsinRabbim en kisa zamanda kalbine göre versin inşallah canım :)
Allah bağışlasın,bende ikizleri severim canım,bakmak zor mu canım
Hyr cnm üç sene önce kaçak geldim hala oturum vize vs. Bişey alamadım her zaman reddedildim mahkeme çıktı bu sefer evlilikten başvurduk karnımda büyük oluyo yüksek ihtimalle inanırlar evliliğimize verirler inşanlahInsallah alirsiniz .. Sen hep orda yasiyodun yani
Sağolun evet yeni evliyim 2 düşüğüm oldu benimde 1 tane de kimyasal gebelik böyle ilerliyorum :)Amin Canım sen ne yapıyorsun yeni evlisin Allah mesut etsin
Bak iste Allahin isi :) masallah isimleri neIki taraftada yok :)nasıl oldular bilmiyoruz
Hyr cnm üç sene önce kaçak geldim hala oturum vize vs. Bişey alamadım her zaman reddedildim mahkeme çıktı bu sefer evlilikten başvurduk karnımda büyük oluyo yüksek ihtimalle inanırlar evliliğimize verirler inşanlah
En kucugunuz ben miyim şimdi :):))Bende kendimi tanitayim.yasim 24.kamuda ogretmenim .12aylik ogluslarim var .
Vay hocam matematik ha :) lise mi neBende kendimi tanitayim.yasim 24.kamuda ogretmenim .12aylik ogluslarim var .
Bak iste Allahin isi :) masallah isimleri ne
İngiltere cnmHangi ulke ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?