- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Allah nasip eder,inşallahSağolun evet yeni evliyim 2 düşüğüm oldu benimde 1 tane de kimyasal gebelik böyle ilerliyorum :)
Evt :)En kucugunuz ben miyim şimdi :):))
Ayy Allah tekrarini yasatmasin benimde bi tane kimyasalim varSağolun evet yeni evliyim 2 düşüğüm oldu benimde 1 tane de kimyasal gebelik böyle ilerliyorum :)
OrtaokulVay hocam matematik ha :) lise mi ne
Amin inşallah siz ne kadarlık evlisinizAyy Allah tekrarini yasatmasin benimde bi tane kimyasalim var
Sizde tanitin yaaEvt :)
DeğişikEvt :)
Ay inansinlar bi zahmet. Bide inandırmaya mi uğraşacazHyr cnm üç sene önce kaçak geldim hala oturum vize vs. Bişey alamadım her zaman reddedildim mahkeme çıktı bu sefer evlilikten başvurduk karnımda büyük oluyo yüksek ihtimalle inanırlar evliliğimize verirler inşanlah
BN 19 yaşindayım 2 buçuk yıldır evliyim bir düşük yaşadım şimdi 7 haftalık hamileyimSizde tanitin yaa
İplik fabrikasında çalışıyo is yeri çok iyi normalde ama işte saatini duzeltemedi bir türlüAllah nasip eder,inşallah
kız sen yeni evlisin kocan neden evde değil,ne iş yapıyorki eşin
Çoğu parayla evlilik yapıyor cnm inşanlah sahte yapıyorlar sırf oturum almak için ama çocuk olunca inanıyolarSy
Ay inansinlar bi zahmet. Bide inandırmaya mi uğraşacaz
BN 19 yaşindayım 2 buçuk yıldır evliyim bir düşük yaşadım şimdi 7 haftalık hamileyim
İçimden geldi sana güleyim dedim mutlu ediyosun beniNe guluyon sapsik:)
Evt küçük evlendim bnde Esra BNden de küçük yaşi yaniAman dikkat et canm. Sen kucukmusun baya cidden
İplik fabrikasında çalışıyo is yeri çok iyi normalde ama işte saatini duzeltemedi bir türlü
İnşallah ama tabi iyi oluyo bazen ayrı kalmak ozleniyorum bariDuzeltir insl ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?