- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
- Konu Sahibi Minikanne34
-
İnşanlah normal olursa kullanıcam normal olmasını çok istiyorum Zaten bi aksilik olmazsaKullan zaten topluyor etkisi cok
Yüz lekelenmesi mi cnm çatlak kremi ve göğüs kremini de gidip eczaneye sorucam ama biraz daha büyüsün diyorumLekelenmeler olabilir dikkat et. Bide karnin icin vatlak kremini gosun icin kremi arastir derim nacizane tavsiyem
TM cnm saol :*Evet biraz daha buyusun. Yuz lekelenmesi bende yoktu bilmiyorum onu
Benimde alnimda cikti bi suru ya :)gider mi sivilce gbi degilde boyle alerji gbiAma kızlar Bnm yüzüm sivilce dolmuştu son Zaman'larda Nasıl olmuştu anlatamam bu son adet tarihimde adet olucam ondan çıkıyo dedim adet olmadım hamile olduğumu ögrendim hala gitmemişti ama bu dört beş gündür Nasıl kendi kendiler gittiler şok oldum yüzüm temizlendi biraz çene bölümünde kaldı onada limon maskesi yaptım bu gece düzenli yapıcam artık
Gider inşanlah cnm hamileliğin başinda insanın yüzü soluyo sivilceler çıkıyo gözlrimin altı çökmüştü ama düzeldi sonradan güzelleştiriyo hamilelikBenimde alnimda cikti bi suru ya :)gider mi sivilce gbi degilde boyle alerji gbi
Günaydın cnmGünaydın Gece Kuşları
Günaydın Gecenin altın kalplı melekleri
artık geceyi eşimle geçiriyorum
Cirkinligede raziyim tutunsunda :))Gider inşanlah cnm hamileliğin başinda insanın yüzü soluyo sivilceler çıkıyo gözlrimin altı çökmüştü ama düzeldi sonradan güzelleştiriyo hamilelik
Kizlar toplasin iki muhabbet edelim:))
Dikkat et kendine kuzucumBen yola ciktim yeni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?