- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
- Konu Sahibi Minikanne34
-
25 inde adet oluyorum canimOhh ne güzel valla senin adet tarihin ne merak ettim
Yok kız gittim oturdum valla eve gelene kadar da dün gecenin yorgunluğu var :)Kiz hamilesin diye soylemiyorum yanlis anlama:) hosgeldin esra kaynanan yordu mu seni:)
Evet dünkü misafirler yordu seni esin evde mi:)Yok kız gittim oturdum valla eve gelene kadar da dün gecenin yorgunluğu var :)
Evet evde bu hafta sürekli evde olacak çok şükür gerçi geçen haftada sizinle güzel geçtiEvet dünkü misafirler yordu seni esin evde mi:)
Yok kız ne yanliş anliycam çok düşüncelisin saol :) ama açim şu an zatenKiz hamilesin diye soylemiyorum yanlis anlama:) hosgeldin esra kaynanan yordu mu seni:)
Yesene biseler canim yaa niye ac duruyosunYok kız ne yanliş anliycam çok düşüncelisin saol :) ama açim şu an zaten
Akşam yemeğimi yedim ama şimdi yine açıktım sürekli acıkıyorum ya sürekli bişey yemek aklıma geliyo kendimi zor tutuyorum allahtan eve Abur cubur alan biri deilim evde olsa dayanamam ama bu sefer de yemek yemek istiyorum şimdiden böyleysem BN çok kilo alırımYesene biseler canim yaa niye ac duruyosun
Hoşgeldin cnm nasılsınKizlar bn geldim
Kız millet tiskiniyo hamilelikte bişey yiyomiyo bulantı bile olmuyo bnde bnde diyodum ilk üç ay kilo verim de sonra çok alırım dedim kusma vs olsa da versem kilo :) sonra alıcam zaten herkes kilo veriyo BN ancak yiyorum inşanlah çok kilo almam yahiç almak istemiyorum
Valla ben zayifim almak istiyorum:) benimde istahim acik simdilik ilerisi olursa bakalim nolcak :) meyve ye canimm aclik hissini bastir yani bizde yeni kalktik yemekten miden kazınıyor:)Kız millet tiskiniyo hamilelikte bişey yiyomiyo bulantı bile olmuyo bnde bnde diyodum ilk üç ay kilo verim de sonra çok alırım dedim kusma vs olsa da versem kilo :) sonra alıcam zaten herkes kilo veriyo BN ancak yiyorum inşanlah çok kilo almam yahiç almak istemiyorum
Bnmki öyle şeyler olmuyo bazen hafif bulantı oluyodu ilk hafta ama bu hafta hiç olmadı acaba ikinci aydan sonra mı başlar çoğalır mı yoksa BN böyle devam Edermiyim ki sanırım edicem çok açıkmasam bari kilo almiyim fazla o bana yeter 54 kiloyumKiz bn 5kilo verdim ilk 3ayda herseyden tiksiniyordum
Hosgeldinn kiz:)Kiz bn 5kilo verdim ilk 3ayda herseyden tiksiniyordum
Bnmki öyle şeyler olmuyo bazen hafif bulantı oluyodu ilk hafta ama bu hafta hiç olmadı acaba ikinci aydan sonra mı başlar çoğalır mı yoksa BN böyle devam Edermiyim ki sanırım edicem çok açıkmasam bari kilo almiyim fazla o bana yeter 54 kiloyum
Şanslıymışsın cnm bnde korse filan kullanırım diyorum normal dogum olursaSimdi bn ne desem bilmiyom kilo aliniyor bnm karnim davul gibiydi doguma girdim ciktim indi kiminin ki kalio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?