Çok sıkıldım sohbet mi etsek acaba ? :)

Yesene biseler canim yaa niye ac duruyosun
Akşam yemeğimi yedim ama şimdi yine açıktım sürekli acıkıyorum ya sürekli bişey yemek aklıma geliyo kendimi zor tutuyorum allahtan eve Abur cubur alan biri deilim evde olsa dayanamam ama bu sefer de yemek yemek istiyorum şimdiden böyleysem BN çok kilo alırım Napim BN Nasıl baş edicem?

Kız millet tiskiniyo hamilelikte bişey yiyomiyo bulantı bile olmuyo bnde bnde diyodum ilk üç ay kilo verim de sonra çok alırım dedim kusma vs olsa da versem kilo :) sonra alıcam zaten herkes kilo veriyo BN ancak yiyorum inşanlah çok kilo almam ya hiç almak istemiyorum

Kiz bn 5kilo verdim ilk 3ayda herseyden tiksiniyordum

Valla ben zayifim almak istiyorum:) benimde istahim acik simdilik ilerisi olursa bakalim nolcak :) meyve ye canimm aclik hissini bastir yani bizde yeni kalktik yemekten miden kazınıyor:)

Kiz bn 5kilo verdim ilk 3ayda herseyden tiksiniyordum
Bnmki öyle şeyler olmuyo bazen hafif bulantı oluyodu ilk hafta ama bu hafta hiç olmadı acaba ikinci aydan sonra mı başlar çoğalır mı yoksa BN böyle devam Edermiyim ki sanırım edicem çok açıkmasam bari kilo almiyim fazla o bana yeter 54 kiloyum

Simdi bn ne desem bilmiyom kilo aliniyor bnm karnim davul gibiydi doguma girdim ciktim indi kiminin ki kalio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…