Çok sıkıldım sohbet mi etsek acaba ? :)

Yeni katıldım aranıza Hamiş olduğumu öğrendim ve sabırsız bi anne olacağım şimdiden belli geceleri uyuyamıyorum Busra___mustafa___
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebegin rabbim kucagına almayı nasip etsin inşanlah insan Heycandan uyuyamıyor ama alışıyorsun sonrada hep uyumak istiyosun zaten bnde uyuyamazdım şimdi kafamı yastıga koydugum gibi gidiyorum valla çabuk yoruluyor vücudum

Benimde doğumuma az kaldı kızlar bebisimi bekliyorum :)

Evet su an olmus görünüyor :) Hayırlı olsun şimdiden nasıl gecti anlamadım su son günler gecmiyor:)
Sanki banada Zaman geçmiyor her gün diyorum sekiz haftaya şu kadar kaldı iki gün bir gün şimdi dokuza girdik geriye bakıyorum diyorum artık iki ay olmuş düşününce iki ay uzun Bi Zaman gibi ama günler geçmiyo sanki karnımın büyümesini dört gözle bekliyorum

Aa ne zamandır üyeyim ve bebegin dogum tarihini yazınca yazdığım yazıların altında bebegin şekli görünüyor yeni fark ettim tm BN yeni hamileyim ama kimseninkini fark etmemiştim

Tatlımmmm bayram ağzı ondan kimse yok herhalde merve hanim zaten tatilde gelene kadar ugramaz herhalde buraya :) topiğimiz sana emanet malum bu ay çalışmalarimiz var ahahahahah @Busra___mustafa___

Kızlar hoşgeldiniz sizlerde rabbim kucaginiza almayi da nasip etsin inşallah G Gulsah2425 btlyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…