- 3 Eylül 2016
- 40
- 10
- 38
- Konu Sahibi Minikanne34
-
- #1.061
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebegin rabbim kucagına almayı nasip etsin inşanlah insan Heycandan uyuyamıyor ama alışıyorsun sonrada hep uyumak istiyosun zaten bnde uyuyamazdım şimdi kafamı yastıga koydugum gibi gidiyorum valla çabuk yoruluyor vücudumYeni katıldım aranıza Hamiş olduğumu öğrendim ve sabırsız bi anne olacağım şimdiden belli geceleri uyuyamıyorumBusra___mustafa___
Kaç haftalıksınYeni katıldım aranıza Hamiş olduğumu öğrendim ve sabırsız bi anne olacağım şimdiden belli geceleri uyuyamıyorumBusra___mustafa___
Adet geçiktikten sonra dört hafta kesin oluyo cnm beşinci haftanın içindesin sen 4 hafta 4 günlüksün4 gün önce öğrendim henüz doktora gitmedim hcg değerime göre 3-4 haftalıkBusra___mustafa___
Maşallah cnm sağsalim kavuşursunuz inşanlah cinsiyeti ne pekiBenimde doğumuma az kaldı kızlar bebisimi bekliyorum :)
İnsallah canım erkek bebisim. Sen hamile degil miydin neden altta kac haftalık oldugun görünmüyor canımMaşallah cnm sağsalim kavuşursunuz inşanlah cinsiyeti ne peki
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyş nasip etsin.4 gün önce öğrendim henüz doktora gitmedim hcg değerime göre 3-4 haftalıkBusra___mustafa___
Amin cümlemizin canım daha dün 5 haftalık oldu diye sayarken bu günlere geldik:)Aminnn teşekkür ederim Rabbim bir avazda kurtarsın senin paşaya az kalmış :)btlyur
Hamileyim cnm nerden bakılıyor bilmiyorum sen Nasıl yaptınİnsallah canım erkek bebisim. Sen hamile degil miydin neden altta kac haftalık oldugun görünmüyor canım
Profilime bebişimin dogum tarihini yazdım ama oldu sanırım ama kaç haftalık oldugu görünmüyor seninkide 10. Aydaymış az kalmişAmin cümlemizin canım daha dün 5 haftalık oldu diye sayarken bu günlere geldik:)
Evet su an olmus görünüyor :) Hayırlı olsun şimdiden nasıl gecti anlamadım su son günler gecmiyor:)Profilime bebişimin dogum tarihini yazdım ama oldu sanırım ama kaç haftalık oldugu görünmüyor seninkide 10. Aydaymış az kalmiş
Sanki banada Zaman geçmiyor her gün diyorum sekiz haftaya şu kadar kaldı iki gün bir gün şimdi dokuza girdik geriye bakıyorum diyorum artık iki ay olmuş düşününce iki ay uzun Bi Zaman gibi ama günler geçmiyo sanki karnımın büyümesini dört gözle bekliyorumEvet su an olmus görünüyor :) Hayırlı olsun şimdiden nasıl gecti anlamadım su son günler gecmiyor:)
Sorunuzu gulerek geçiyorum. ALLAH vergisidir. Caba ile olmaz...Kızlar Günaydın
evet canım çalışıyorum
gün içerisinde giremiyorum
bebiş çalışmalarımız da var
dua edin kızlar
Hayırlı cumalar
BlueDesertRain canım ikiz için özel bir çaban oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?