- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Minikanne34
-
- #1.021
Amin kuzumm aminn .. Cok zor seyler yasiyoruz psikolojimiz bozuluyor tek care dua etmek Rabbim guclestirmesin kolaylastirsin insallah
Ah canim ahh .. Senin bi tane yavrun var onla avunursun .. Bende dusuk yaptim arkadaslarim dogurdu foto atıp duruyorlar icim gidiyordu Rabbim e sukurler olsun bi sorun cikmaz sa hamileyim simdi ... İnsallah sanada nasip olur hayirlisi ile saglikli bebekAmin canim benim. Ilk kurtaj oldugumda gorumcem hamile kaldi bu dusugumde eltim hamile. Kiskanmiyorum ama cok agir geliyor kaldiramiyorum. Kendime zor hakim oluyorum cok yiprandim cok yoruldum ..
4 + 1 galiba BN çok güzel bi uygulama biliyorum adı pregnancy+ çok K güzel bi uygulama ama önce hamilelik diye bi uygulama var onu indir son adet tarihini yaz orda bebegin tahmini dogum tarihi çıkıyo hamilelik uygulaması da çok güzel bilgiler veriyo sonra pregnancy indir o uygulama bebegin tahmini dogum tarihini soruyo sonra her gün kaç haftalık kaç günlük oldugunu söylüyor bebegin fotosunuda gösteriyo büyüklügüne göre Meyvelere benzetiyo bnmkinin boyutunu şuan yaban mersinine benzetiyo üzüm gibi küçük küçük onlarda sende indir BN çok memnunumYanlis bakmisim adetim dunmus yani bugun 2.gum
Ah canim ahh .. Senin bi tane yavrun var onla avunursun .. Bende dusuk yaptim arkadaslarim dogurdu foto atıp duruyorlar icim gidiyordu Rabbim e sukurler olsun bi sorun cikmaz sa hamileyim simdi ... İnsallah sanada nasip olur hayirlisi ile saglikli bebek
Ay bende indireyim hamilelik bende de var hemen indiriyorumm yesinler senin uzumuunuuuu :)))4 + 1 galiba BN çok güzel bi uygulama biliyorum adı pregnancy+ çok K güzel bi uygulama ama önce hamilelik diye bi uygulama var onu indir son adet tarihini yaz orda bebegin tahmini dogum tarihi çıkıyo hamilelik uygulaması da çok güzel bilgiler veriyo sonra pregnancy indir o uygulama bebegin tahmini dogum tarihini soruyo sonra her gün kaç haftalık kaç günlük oldugunu söylüyor bebegin fotosunuda gösteriyo büyüklügüne göre Meyvelere benzetiyo bnmkinin boyutunu şuan yaban mersinine benzetiyo üzüm gibi küçük küçük onlarda sende indir BN çok memnunum
Aminnn aminn aminn Allah razi olsun canimm 23 yasindaym sen:)Oyle tabi ki canim. Rabbim seninde bebgini hayirla saglikla nasibiyle kucagina versin insllah. Masallah sana Rabbim nazarlardan saklasin insllah. Kac yasindasin canim bu arada
Hahah gel ye senin ki şu an küncü kadar hani pogaçalarin üstünde siyah siyah oluyo ne kadar küçüçük demiAy bende indireyim hamilelik bende de var hemen indiriyorumm yesinler senin uzumuunuuuu :)))
Ayy teyzesinin ballisi:) kiz kardesime diyorum mercimekten kucuk abla bi git diyor:)))Hahah gel ye senin ki şu an küncü kadar hani pogaçalarin üstünde siyah siyah oluyo ne kadar küçüçük demi
Ayy teyzesinin ballisi:) kiz kardesime diyorum mercimekten kucuk abla bi git diyor:)))
Kafayi yedik zaten. Ben daha sahiplenemedim pek:)kafayı yemişiz valla herşeyini hesaplıyoruz bnmkinin dişlerinin tomurcukları filan oluşuyo hamilelik programı öyle Diyo çok güzel bilgiler veriyo her gün bi başka bilgi veriyo
Bnde hep unutuyorum hamile olduğumu gün içinde alişmamişiz ki sonra hatırlıyorum tekrar seviniyorum her hatırladıgımda seviniyorumKafayi yedik zaten. Ben daha sahiplenemedim pek:)
Ben yarin sevincem:) sevinirsem degerim ikiye katlarsa tabi:)Bnde hep unutuyorum hamile olduğumu gün içinde alişmamişiz ki sonra hatırlıyorum tekrar seviniyorum her hatırladıgımda seviniyorum
Ne güzel istedigin Zaman gidip kan veriyosun ulrtason oluyosun BN bir ultrason için neler yaptım kan tahlilide dün yaptılar bugün aradılar D vitamini hazırlamişlar bana onu gidip alıcam kendi kendime dedim kan degerlerimde bişey olsaydı derlerdi D vitanimin azmiş sanırımBen yarin sevincem:) sevinirsem degerim ikiye katlarsa tabi:)
Ordada devlet ozel.diye ayriliyor muuNe güzel istedigin Zaman gidip kan veriyosun ulrtason oluyosun BN bir ultrason için neler yaptım kan tahlilide dün yaptılar bugün aradılar D vitamini hazırlamişlar bana onu gidip alıcam kendi kendime dedim kan degerlerimde bişey olsaydı derlerdi D vitanimin azmiş sanırım
Aminnn aminn aminn Allah razi olsun canimm 23 yasindaym sen:)
Sende gencsin bi tane olmus ikincide olur insallah canim:)Amin canim cumlemizden insallah :) 21 canim
Sende gencsin bi tane olmus ikincide olur insallah canim:)
Evt cnm devlet üç aydan önce ultrason yapmıyor özele gidersen parayla tabi yaptırıyosunOrdada devlet ozel.diye ayriliyor muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?