Çok sıkıldım sohbet mi etsek acaba ? :)

Amin kuzumm aminn .. Cok zor seyler yasiyoruz psikolojimiz bozuluyor tek care dua etmek Rabbim guclestirmesin kolaylastirsin insallah

Amin canim benim. Ilk kurtaj oldugumda gorumcem hamile kaldi bu dusugumde eltim hamile. Kiskanmiyorum ama cok agir geliyor kaldiramiyorum. Kendime zor hakim oluyorum cok yiprandim cok yoruldum ..

Amin canim benim. Ilk kurtaj oldugumda gorumcem hamile kaldi bu dusugumde eltim hamile. Kiskanmiyorum ama cok agir geliyor kaldiramiyorum. Kendime zor hakim oluyorum cok yiprandim cok yoruldum ..
Ah canim ahh .. Senin bi tane yavrun var onla avunursun .. Bende dusuk yaptim arkadaslarim dogurdu foto atıp duruyorlar icim gidiyordu Rabbim e sukurler olsun bi sorun cikmaz sa hamileyim simdi ... İnsallah sanada nasip olur hayirlisi ile saglikli bebek

Yanlis bakmisim adetim dunmus yani bugun 2.gum
4 + 1 galiba BN çok güzel bi uygulama biliyorum adı pregnancy+ çok K güzel bi uygulama ama önce hamilelik diye bi uygulama var onu indir son adet tarihini yaz orda bebegin tahmini dogum tarihi çıkıyo hamilelik uygulaması da çok güzel bilgiler veriyo sonra pregnancy indir o uygulama bebegin tahmini dogum tarihini soruyo sonra her gün kaç haftalık kaç günlük oldugunu söylüyor bebegin fotosunuda gösteriyo büyüklügüne göre Meyvelere benzetiyo bnmkinin boyutunu şuan yaban mersinine benzetiyo üzüm gibi küçük küçük onlarda sende indir BN çok memnunum

Oyle tabi ki canim. Rabbim seninde bebgini hayirla saglikla nasibiyle kucagina versin insllah. Masallah sana Rabbim nazarlardan saklasin insllah. Kac yasindasin canim bu arada

Ay bende indireyim hamilelik bende de var hemen indiriyorumm yesinler senin uzumuunuuuu :)))

Ben yarin sevincem:) sevinirsem degerim ikiye katlarsa tabi:)
Ne güzel istedigin Zaman gidip kan veriyosun ulrtason oluyosun BN bir ultrason için neler yaptım kan tahlilide dün yaptılar bugün aradılar D vitamini hazırlamişlar bana onu gidip alıcam kendi kendime dedim kan degerlerimde bişey olsaydı derlerdi D vitanimin azmiş sanırım

Ordada devlet ozel.diye ayriliyor muu

Günaydın Mahallenin en tatlı ve neşeli kızları
sizleri bende çok özlüyorum
eşimin pc sinde sabah ancak girebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…