sağol canım ya şimdi hayatın nasıl merak ettim güzel günler görme şansım var mı benimm?Canm 7 sene önce kumar yüzünden eşimden ayrıldım.adam sabah arabayla gidip akşam yayan dönüyordu o denli yani.kumara bile dünyaları verdide ayrılırken bana bişey vermemek için çırpındı resmen pislikhayatta güvenmeyecegim tek insan kumar oynayan adamdır.sende yaşamışsın arkana bakmadan kaç
valla canım sağol işte kendin diyorsun seni oynaması pek rahatsız etmemiş ama böyleler işte sabah hemen ilk işleri...benim eşimede sorsan arada sırada zevkine oynuyorum der. ama gecenin bi körü yada sabahın 7sinde uyanır uyanmaz eline telefon alıp maçlara bakıyor düşün yani gün içerisinde ne yapıyor kimbilir. itici bir durum. amann dikkat.
tabi bi anda bitirinde diyemem belkide oynamak onun için o kadar önemli değildir.eğleniyordur.
Valla ayrıldıktan sonra hiç kolay günler yaşamadım.sıfırdan başladım diyebilirim.ailemle değilim yalnız yaşıyorum.yoruldugum yıprandıgım isyan ettiğim zamanlarda oldu ama şimdi çok şükür yoluna koydum çalışıyorum kendi hayatımı devam ettirebiliyorum başımda beni çileden çıkaran biride yok bugünlerime şükür diyorum.ayrılırken 23 yaşındaydm şimdi 30 olucam.insan olgunlaştıkça daha güçlü oluyor galibasağol canım ya şimdi hayatın nasıl merak ettim güzel günler görme şansım var mı benimm?
Aynı yastayiz suan..Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza ve sanırım geri çekildi bugün tık yoktu evlenip ayrildigimi duyunca olmicagina karar vermiş olabilir..Valla ayrıldıktan sonra hiç kolay günler yaşamadım.sıfırdan başladım diyebilirim.ailemle değilim yalnız yaşıyorum.yoruldugum yıprandıgım isyan ettiğim zamanlarda oldu ama şimdi çok şükür yoluna koydum çalışıyorum kendi hayatımı devam ettirebiliyorum başımda beni çileden çıkaran biride yok bugünlerime şükür diyorum.ayrılırken 23 yaşındaydm şimdi 30 olucam.insan olgunlaştıkça daha güçlü oluyor galiba
Aynen öyle gerçekten inanması zor su saatten sonra ...eski kayinvalidem su devirde oynamayan varmı demişti var nasıl yok dedim ama vardır ya elbet hakkımızda hayırlısı..Sanırım artık 100 erkekten 80 i oynuyor
Ama mühim olan ne sıklıkta ne büyüklükte oynadığı..
Güvenememeni anlıyorum.
Valla Tcsini al bankacı yakının varsa üzerinde borç var mı baktır bile derim artık o durumdayım.
Gözünle görmeden inanamazsın zaten..
Teşekkür ediyorum gerçekten doğru diyorsunuz...bugün tık yoktu kendisinden sanırım evlenip ayrildigimi duyunca oda geri adım attı...Yerinizde olsam hiç bulaşmam. Riske girmem daha doğrusu. Çünkü belki zaman geçecek, iş ciddiye binecek, adam hâlâ aynı. Bu sefer kendi kendinize kızacaksınız. Baştan belliydi, niye kesip atmadım, bile bile lades diyeceksiniz. Kendi aklınıza, fikrinize, zekânıza saygınız kalmayacak. Hele çevreniz, sen akıllanmadın mı diyecekler ki offfff işte o zaman tadından yenmez.
Supersin ya aynen arkadaşıma onu dedim ,dedik ilk ben anlatsam babamla eski eşimi saklardi valla anlatmazdi....sıkılınca ne ya dedim bir de ona esinle kavga etsen gideceğin yer yine orası olucak sen napiyorsun dedim. Ama beni ilgilendirmez kendi hayatın dedim ben sadece sana yakıştıramadım dedim neyse öyle ışte bugün oda yazmadı ..evlenip ayrıldığimi duyunca bence uzaklaştı direk hayirlis ya.sağol :)Ne güzel Allah karşına çıkarmış, bu huyunu görmüşsün. Bence uzak dur. Allah muhafaza sen geçmiş tecrübeni anlatmış olsan eminim bu yönünü saklardı. Bir de sıkıntıdan oynardım demiş, evlilik de eğlence dünyası değil. Sıkıntı içine düştüğü zamanlar yine oynamayacağı ne malum.
Birde bunlar var tabi ayrılan insanları beğenmeyenler.kendileri her haltı yiyip kaderi gülmeyen bi bayanı hor görenler.nefret ediyorum böyle insanlardan yaAynı yastayiz suan..Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza ve sanırım geri çekildi bugün tık yoktu evlenip ayrildigimi duyunca olmicagina karar vermiş olabilir..
Teşekkür ediyorum gerçekten doğru diyorsunuz...bugün tık yoktu kendisinden sanırım evlenip ayrildigimi duyunca oda geri adım attı...
Baslamadan bitsinbeni bilen biliyor kısa geçiyorum arkadaşlarım..evlenip ayrıldım ..ayrılma sebebim yalan ve kumardı.bir yılı geçti.iyiyim Allaha şükür.çocuk yoktu.bu arada kayıplar yaşadım ama amcam dı eniştemdi vefat ettiler.baya acılı süreçti.Allah mekanlarını cennet etsin inşallah...şimdi nerden başlıyım açık ve güzel bir bayanım ama namazıma helal e harama dikkat ederim.etmeye çalışırım kendi çapımda .neyse bir mühendis dikkatimi çekti ve sanırım onunda ben ..konuşmaya başladık ama havadan sudan konuştuk ..neyse ta ki geçen bir arkadaşı ne zaman kupon yapıyoruz demesin mi çocuğa böyle beynimden aşşağı kaynar sular döküldü pes dedim ya babamdan çektim bu konuda eski eşimden çektim şimdi birde böylesi biraz anlattım yaaşadıklarımı tabikide bırakırım tarzı bir şeyler dedi ama ben yutar mıyım veya inanmak istesem inanır mıyım çok zor artık başlamadan bitmek durumda gibi gözüküyor bu konuda çok yıprandım ya şimdi çocuğuda paranoyak yapar bırakırım.çok üzüldüm arkadaşlar paylaşmak istedim .diyecekleriniz varsa da dinlemek isterim(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?