• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok sıkıldım ya napıcam?

Valla ben karışmıyordum, sonra istemediğimi söyledim. Oynamayacağım dedi, bir kere yakaladım direkt ayrıldım. Anca zor güvendim bir daha barıştım. O gün bugün daha görmedim. Ki benimki en az oynayanı düşün o bile buna yol açtı.

İddia kumar konularına tahammülüm yok. Durumun ciddiyetini anlamayacaktır senin yaşadıklarını, bir "yapma etme" "tamam söz" "ama azcık kararında oynuyorum" "sıkıntıdan oynuyorum" "ben ayarını bilirim" dertleriyle uğraşacaksındır.

Daha önceden de canın yanmış. İddiacıyla kumarcıyla olmaz be güzelim ya.
aynen ya çok güzel örneklemişssin azıda çoğuda beni delirtir sanırım tahammül edemem teşekkürler..

İddaa oynuyorsa çok da bağımlısı olmayabilir. Ben çok kişi tanıyorum oynayan hatta ben de kız kardeşim de eğlencesine yaptık bazen. Erkek kardeşlerim de oynarlar ama bağımlılık seviyesinde olduğunu düşünmüyorum eğer değilse çok kolay vazgeçilebilir bir şey bence
bizce öylede bayanız ama erkeklere göre değişik kardeşinde daha masumdur yani kazandı mı bir durmaz bağımlılık oluyor alkol ve sigara gibi ... bana göre değil ya teşekkür ediyorum ..

Bencede birakamaz.. bu erkekler cok kolay yalan soluyorlar genelde..
ne çektim bacım yalandan dolandan ne çektim şöyle ki zaten kumar varsa yalan var içki varsa yalan var yani bir kötü huy zaten diğer pislikleride çekiyor...hıı ama bence içiyorum ,kumarda oynuyorum diyen adam bunlara göre daha adam !

Hem babanizdan hem eski esinizden cekmissiniz bu konuda. Bence bu kisinin de birakmasi zor vallah. Allah korusun cok kötü bir oyundur bu. Benim de babam hep kumae oynardi kücüklügümden kalan kötü anilar var cok o yüzden esim oynasa net ve kesin ayrilirim gercekten ben yasiyamam bu sekilde oradan gelen paranin da hayrino görmem zaten
işte bende senin gibiyimde nasıl olduda gitmişim aynı babam gibi birini bulmuşum anlayamıyroum ya kafayı kırasım geliyor bazen nasıl oldu yani nasıl hayırlısı ya sağol canım :)

Evlenip ayrilmissiniz ve bu konuda uzulmussunuz de.
Lütfen mantıklı kararlar alın alalım. Duyguyu değilde mantığa ağırlık verelim. Bence yol ver gitsin.
Eminim karşına iyi biri çıkacak. Bi kere canın yandı bundan sonra düzgün birini bul canım
İnş karşımıza adam gibi adam çıkar ya :KK66:
çok teşekkür ederim sana ya valla amin inşallah..mantıkla hareket edicem edicemde aynı iş yerindeyiz ya inşallah kolay olur bir de malum o salak boşluk var ya bzde onun etkiside oluyor ama yinede inşallah yolumdan dönemem yani :)

evet sen bu konuda yaralı oldugun için birşey diyemeyiz ,

ama benım eniştem dr , ilk evlendikleri zaman baya at yarışı oynardı sabaha kadar çalışıyorum falan derdi ,

bir iki sene falan sürdü herhalde şimdi lafı bile geçmiyor.

işte bende senin gibiyimde nasıl olduda gitmişim aynı babam gibi birini bulmuşum anlayamıyroum ya kafayı kırasım geliyor bazen nasıl oldu yani nasıl hayırlısı ya sağol canım :)

Nerden bileceksinki bilemezsin eski esin senden sakladimi bu meseleyi?? Hakkinda hayirlisi olsun canim eminim bu son kismetin degildir

çok teşekkür ederim sana ya valla amin inşallah..mantıkla hareket edicem edicemde aynı iş yerindeyiz ya inşallah kolay olur bir de malum o salak boşluk var ya bzde onun etkiside oluyor ama yinede inşallah yolumdan dönemem yani :)

Rica ederim canım.
Hayır öyle deme . Hiç bır önemi yok aynı yerde çalışmanın . Evet bır boşluğa düşüyoruz ve bi arayista oluyoruz bende de oluyo bu . Ama hemen kendimi toplayıp mantiklica düşünüyorum önüme bakıyorum. Boşandık diye kimse bize bakmaz aman önümüze istediğimiz gibi biri çıkmaz diye birşey yok ki canım .
Bende çok kişiyi eliyorum yani duygusal olarak bakacak durumu geçtik artık.
E illa hoşlanıp sevmek gerek ama doğru kişiyi :KK66:
Kafana bile takmaya gerek yok önüne Bak
Allah kalbine göre versin canım :)

Back
X