cok sıkılıyorum bu durumdann:((

ddash

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
7
0
16
İstanbul
1 yıllık bi iliskimiz var sevgilimle 2 senedirde tanısıyoruz ve ben onu cok sevıyorum o da benı. ıkımızde 16 yasındayız. sımdı dıyceksınız kı 16 yasında olur mu gelecek dusunulur mu vs. ama lisede birlikte olmaya baslayıpta evlenenleri coğunuz görmüssünüzdür o yüzden bunu elestirmeden yardım edın lutfen. 16 yasındayız ıkımızde lıse ogrencısıyız aynı lısedeyız cok sey yasadık 1 sene ıcınde cunku nerdeyse gunumuzun cogunu bırlıkte gecırıyoruz. ama sadece okulda gorusmekten cok sıkıldık. okulumuzun tam gun oldugu ıcın daha sonrasında bulusma ımkanımız olmuyor. annemle tanısıyorlar 1 2 haftada falan haftaıcı bı gun bıze gelıyor oturup sohbet edıyoruz vs. ama bunun dısındada bı hayatımız olsun ıstıyorum ben, oda oyle. okulu dusunmeyelım cıkalım dısarıya bıyerlerde oturalım vakıt gecırelım haftasonları ıstıyoruz ama buda olmuyo. ben bi kız olarak dışarı çıktığımda etrafımda olan yerlerden fazla uzağa gidemiyorum hep aynı yerlere gitmek zorunda oluyoruz diye isteksizlikte oluyor bazen, onun dışında öğrenciyiz diye, para sıkıntı oluyor diye,. ona kızamıyorum bu yüzden hakkımda yok. ama çok ta sıkılıyorum onunla birlikte olamamaktan çok özlüyorum birlikte olmak istiyorum belki haftada 1 gün okul dışında beraber olursak bu sorunlar ortadan kalkar, ama biz bulamıyoruz bi çözümünü. siz yardımcı olun lütfen:(

Ne desem bılemedım :44:
Ama benı dınlersen kendını fazla kaptırma derım
Öncelıği derslerıne ver :31:

Canım o lise aşkları eskilerde kaldı :) Allah gönlüne göre versin ama kendini kaptırma.Okul dışında derslerine çalış,okulda onlasın,arada geliyorlar size takılıyorsun yine onlasın.Ne zaman ders çalışıyorsun peki? Zaten üniversiteye geldiğinde beraber olacak vaktiniz olacaktır.:34:

canım yaşının gereğini yaşıyosun yapıcak bişey yok:50: o yaşlarda tabi para sıkıntısı olur, tabi dilediğince gezemezsin.. olması gerekenden fazlasını isteme bence:34: ben eşimle üniversitede tanıştım, ayrı şehirlerdeydik, düşün artık:34: herşey olması gerektiği zamanda güzel.. sevgilinle vakit geçirmek istemende normal, ama derslerin daha önemli aksatma sakın

1 yıllık bi iliskimiz var sevgilimle 2 senedirde tanısıyoruz ve ben onu cok sevıyorum o da benı. ıkımızde 16 yasındayız. sımdı dıyceksınız kı 16 yasında olur mu gelecek dusunulur mu vs. ama lisede birlikte olmaya baslayıpta evlenenleri coğunuz görmüssünüzdür o yüzden bunu elestirmeden yardım edın lutfen. 16 yasındayız ıkımızde lıse ogrencısıyız aynı lısedeyız cok sey yasadık 1 sene ıcınde cunku nerdeyse gunumuzun cogunu bırlıkte gecırıyoruz. ama sadece okulda gorusmekten cok sıkıldık. okulumuzun tam gun oldugu ıcın daha sonrasında bulusma ımkanımız olmuyor. annemle tanısıyorlar 1 2 haftada falan haftaıcı bı gun bıze gelıyor oturup sohbet edıyoruz vs. ama bunun dısındada bı hayatımız olsun ıstıyorum ben, oda oyle. okulu dusunmeyelım cıkalım dısarıya bıyerlerde oturalım vakıt gecırelım haftasonları ıstıyoruz ama buda olmuyo. ben bi kız olarak dışarı çıktığımda etrafımda olan yerlerden fazla uzağa gidemiyorum hep aynı yerlere gitmek zorunda oluyoruz diye isteksizlikte oluyor bazen, onun dışında öğrenciyiz diye, para sıkıntı oluyor diye,. ona kızamıyorum bu yüzden hakkımda yok. ama çok ta sıkılıyorum onunla birlikte olamamaktan çok özlüyorum birlikte olmak istiyorum belki haftada 1 gün okul dışında beraber olursak bu sorunlar ortadan kalkar, ama biz bulamıyoruz bi çözümünü. siz yardımcı olun lütfen:(

ya tabı sımdı ıkınızınde kanı kaynıyor..:D( bu ınsanla evlenedebılırsın tabıkı )ya daa ılerıde hayatına baskası gırer bu gunlerı dusunup gulersın sen kendını en ıyısı derslerıne ver bu en mantıklısı cok kucfuksun falan dıyecem ama senın duymak ıstedıklerın bunlar degıl..sana sadece sunu tavsıye edebılırım bır kız annesı olarak yazmazsam rahat edemem..cok da yalnız gorusmeyın..bırsey olacagından degıl ama olmayacagının garantısı yok..ıste annen ızın verırse cıkar gorusursun hafta sonu ama ızın vermezse yalanla ıs yapmaya kalkma tavsıyem ancak bu olabılır..

O zamanlarda insan bilmiyor ki en vefalı sevgili meslekmiş...:34:

yaşını ayri bi kenara koyup yaziyorum. hafta ici 5gun berabersiniz arada size de geliyo arada disardada gorusuyosunuz daha ne kadar gorusmeyi istiyosun anlamadim. madem onemli olan yanyana olmaksa mekanın cokta onemli olmadgni dusunuyorum. her an gormek istemen normal ama sen buna degl gorustgn mekanlara takilmişin. hem insan sevdgni özlemeli bence

sana bu yollardan yaklaşık 6-7 sene önce geçmiş biri olarak şunları söyleyebilirim ki onu ne kadar seversen sev ayrılacaksınız.önüne ondan çoook daha fazla seveceğin insanlar çıkacak.hiç evlenirim falan sanma, senin yaşında ben de böyleydim :) benim de uzun süren bi ilişkim vardı ve insanlar boşa vakit kaybedip emek veriyosun derslerine bak dediklerinde "niyeymiş?lisede tanışıp evlenen o kadar insan var" derdim senin gibi.ama bu bi masal canım şehir efsanesi malesef :)

biliyorum şu an kim ne dese boş.bi kulağından girip öbüründen çıkıyo ama 18 yaşıma geldiğimde keşke insanları dinleyip ders çalışsaymışım demiştim.herkes ünvye girip başka başka yerlere gitmişti.ne sevgili ne arkadaş kalmıştı.bi sene evde oturup eşek gibi ders çalıştım da öyle toparlandım.bu geçen güzel günlerine yazık etme çünkü inan ki 2 sene sonra geriye elinde kalan sevgilin değil lise diploması ortalaman ve eğer girebilirsen bi ünv hayatın olacak..

Back
X