1 yıllık bi iliskimiz var sevgilimle 2 senedirde tanısıyoruz ve ben onu cok sevıyorum o da benı. ıkımızde 16 yasındayız. sımdı dıyceksınız kı 16 yasında olur mu gelecek dusunulur mu vs. ama lisede birlikte olmaya baslayıpta evlenenleri coğunuz görmüssünüzdür o yüzden bunu elestirmeden yardım edın lutfen. 16 yasındayız ıkımızde lıse ogrencısıyız aynı lısedeyız cok sey yasadık 1 sene ıcınde cunku nerdeyse gunumuzun cogunu bırlıkte gecırıyoruz. ama sadece okulda gorusmekten cok sıkıldık. okulumuzun tam gun oldugu ıcın daha sonrasında bulusma ımkanımız olmuyor. annemle tanısıyorlar 1 2 haftada falan haftaıcı bı gun bıze gelıyor oturup sohbet edıyoruz vs. ama bunun dısındada bı hayatımız olsun ıstıyorum ben, oda oyle. okulu dusunmeyelım cıkalım dısarıya bıyerlerde oturalım vakıt gecırelım haftasonları ıstıyoruz ama buda olmuyo. ben bi kız olarak dışarı çıktığımda etrafımda olan yerlerden fazla uzağa gidemiyorum hep aynı yerlere gitmek zorunda oluyoruz diye isteksizlikte oluyor bazen, onun dışında öğrenciyiz diye, para sıkıntı oluyor diye,. ona kızamıyorum bu yüzden hakkımda yok. ama çok ta sıkılıyorum onunla birlikte olamamaktan çok özlüyorum birlikte olmak istiyorum belki haftada 1 gün okul dışında beraber olursak bu sorunlar ortadan kalkar, ama biz bulamıyoruz bi çözümünü. siz yardımcı olun lütfen