Çok sıkılıyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
Merhaba sevgili arkadaşlar.Üniversite tatile girdiğinden beri bir boşluk içerisindeyim.Kendimi çok yalnız hissediyorum.Oturup ağlıyorum.Boş vakitlerim değerlensin diye iş başvuruları yaptım.Hiç birinden cevap gelmedi.Sonra geçen hafta kuzenlerim geldi başka şehirden.Bir hafta çok iyiydim.Kalabalıktık,sürekli geziyorduk.Ancak onlar dün gittiğinden beri içimde öyle bir boşluk oluştu ki,anlatamam.Sürekli ağlamak geliyor içimden.Ev bomboş sanki.Canım çok sıkılıyor.Kafa dengim arkadaşlarımda yok.Herkes memlekette.Böyle boğazım düğümleniyor sanki ağlarken.Baya bunaldım.Buraya yazmak istedim.Belki biraz rahatlarım diye.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Zaten bir yere gitmek istesem annem yollamıyor.Kafamı dinleyeyim diyorum,onlardan biraz ayrı kalayım diyorum ona da izin vermiyorlar.Ne yapacağımı şaşırdım.Kendi kardeşine bile kalmaya yollamıyor ya. Başka şehirde akrabalar.Göndermek istemiyor.Evde tıkılıp kaldım.Delirecek gibi oluyorum sanki :(

bende senin gibiyim canım bende yenı mezun oldum ve iş arıyorum ..öylle sıkılıorum kiii morelım cok bozuluo we ağlıorum.. psikolojim bozuldu sanırım .. nabıcam bılmıorum .. umarım bıseyler buluruz .. yalnız degılmsım meğer ...:43:

Back
X