Çok Sıkılıyorum :(

_purple_

:)
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
358
47
53
Kızlar merhaba, bir kamu kurumunda görev yapıyorum, işten arda kalan vakitlerde çok sıkılıyorum, sürekli alışveriş sitelerine bakıyorum sayfaları yeniliyorum filan ama onlardan da çok sıkıldım. Ne yapabilirim bana neler önerebilirsiniz. Teşekkürler. :25:

Bu arada antidepresan kullanıyorum sanırım bu sıkılmalarda halsizlikte onun da payı var :ssz: içinizde işyerinde sıkılan yok mu hiç :ssz:

Kızlar merhaba, bir kamu kurumunda görev yapıyorum, işten arda kalan vakitlerde çok sıkılıyorum, sürekli alışveriş sitelerine bakıyorum sayfaları yeniliyorum filan ama onlardan da çok sıkıldım. Ne yapabilirim bana neler önerebilirsiniz. Teşekkürler. :25:

bu sitedeki geyik sohbeti bölümünde takılabilirsin şahsen ben öyle yapıyorum :27::27:

aynı durumdan müzdaribim. Bolglara bakıyorum, dekorasyon moda filan ama boş iş bunlar diye düşünüp rahatsız oluyorum.

E kitap okumaya başladım.
Kuranın mealini okumak istiyorum ama kapalı değilim okuyamıyorum.

Kitap okumak mantıklı o yüzden

film izleyebilirsin canım patlat mısırını aç filmini de ohh mis gibi :9::9:
hem film izlemek ufku açar bide ilaç kullanıyormuşsun film izlemek biraz daha farklı açıdan bakmana yardım eder

bu sitedeki geyik sohbeti bölümünde takılabilirsin şahsen ben öyle yapıyorum :27::27:

dur bi bakayım oraya :1:

aynı durumdan müzdaribim. Bolglara bakıyorum, dekorasyon moda filan ama boş iş bunlar diye düşünüp rahatsız oluyorum.

E kitap okumaya başladım.
Kuranın mealini okumak istiyorum ama kapalı değilim okuyamıyorum.

Kitap okumak mantıklı o yüzden

kitap okumakatan da sıkıldım desem ayıplar mısın beni :ssz:

Vallahi ben de cok sikiliyorum, yalniz basima oturup issiz kaldikca alisveris sitelerinde fink atiyorum. Bu ay bazi olaylara extra mutsuzdum, iyice kendimi dagittim, kredi karti ektresine bir baktim 600 tl alisveris yapmisim :53::53: 600 tl lik cercop almisim , psikiyatriye gitmeye karar verdim alisveris bagimlisi mi oldum diye. Sonra dusundum, terapiye en az 200 tl vericem, o parayla ne alisveris yaparim :emir_bebek::emir_bebek:

Kitap cidden surukleyici degilse, elim yine bilgisayara gidiyor. Beni uzak tutan tek sey Game of Thrones , tavsiye ederim. Bir muddet oyalar seni.

Son düzenleme:

Günü birlik turlara yazılabilirsin :34:

Çok güzel bloglar var onları takip edebilirsin, alışveriş siteleri filan bayıyor. ilgi alanlarınla ilgili birçok blog vardır eminim, onları okurken günün nasıl geçtiğini bile anlamıyor insan.

Vallahi ben de cok sikiliyorum, yalniz basima oturup issiz kaldikca alisveris sitelerinde fink atiyorum. Bu ay bazi olaylara extra mutsuzdum, iyice kendimi dagittim, kredi karti ektresine bir baktim 600 tl alisveris yapmisim :53::53: 600 tl lik cercop almisim , psikiyatriye gitmeye karar verdim alisveris bagimlisi mi oldum diye. Sonra dusundum, terapiye en az 200 tl vericem, o parayla ne alisveris yaparim :emir_bebek::emir_bebek:

Kitap cidden surukleyici degilse, elim yine bilgisayara gidiyor. Beni uzak tutan tek sey Game of Thrones , tavsiye ederim. Bir muddet oyalar seni.

Aynen bilgisayara bakmadan duramıyorum, ona başlayayım bari, hangi siteden izliyorsun?

canım bende aynı durumdayım mesela şuan senin konuna yorum yapıyorum bazen çok yoğun oluyoruz ama gözlerim acıdı nete girmekten artık ..yds lys ne varsa hazırlanıyim diyorum başvurumu yaptım lysye belki oyalanırım diye ama çalışamıyorum..eylülde yds var onunla kendimi oyalarım diye en azından maaşımıza yansır

Aynen bilgisayara bakmadan duramıyorum, ona başlayayım bari, hangi siteden izliyorsun?

yabancidiziizle.com dan

Da Vinci's Demons, Teen Wolf, Vikingler ve baska aksiyon dizileri var. Vurdu kirdi, aksiyon olanlari izlemek gayet iyi bence, tavsiye ederim :34:

Ben hem alisveris yapiyorum, bir de online fal a sardim.....yani butcem batikta:53:

canım bende aynı durumdayım mesela şuan senin konuna yorum yapıyorum bazen çok yoğun oluyoruz ama gözlerim acıdı nete girmekten artık ..yds lys ne varsa hazırlanıyim diyorum başvurumu yaptım lysye belki oyalanırım diye ama çalışamıyorum..eylülde yds var onunla kendimi oyalarım diye en azından maaşımıza yansır

benim de yds ye çalışmam lazım http://www.kelimeegzersiz.com/ şu siteden kelime çalışıyordum o da sıktı beni, istersen bu siteye bir göz at derim.

yabancidiziizle.com dan

Da Vinci's Demons, Teen Wolf, Vikingler ve baska aksiyon dizileri var. Vurdu kirdi, aksiyon olanlari izlemek gayet iyi bence, tavsiye ederim :34:

Ben hem alisveris yapiyorum, bir de online fal a sardim.....yani butcem batikta:53:

aynen kredi kartı limitim ağzına kadar doldu, gerekli gereksiz alışveriş yapmadan duramıyorum :ssz:

yok şekerim niye ayıplayım benim sonum da bu:27:

iş yerinde sıkılıyormuş ayol, pc başında ne yapayım diye soruyor ilahi:1:

Ayyyy :17:
Ben işten arta kalan diyince evde olduğu zamanlar sandım.
Oldu o zaman iyi günler :27:
Beyin olay yerini terketti :37::37::37:

Bende ofiste çalışıyorum aksama kadar tekim arada patron uğruyo bi hal hatır sorup gidiyo çok rahat işim bazen neden burdayım anlamıyorum sıkılınca film falan izliyorum zaten gezmediğim blok alışveriş sitesi forum kalmadı allahtan internet var

yabancidiziizle.com dan

owww swn baya derin yerlere dalmışsın..dikkat et cüzdana sıfırlanmasın

Back
X