- 14 Aralık 2012
- 358
- 47
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba, bir kamu kurumunda görev yapıyorum, işten arda kalan vakitlerde çok sıkılıyorum, sürekli alışveriş sitelerine bakıyorum sayfaları yeniliyorum filan ama onlardan da çok sıkıldım. Ne yapabilirim bana neler önerebilirsiniz. Teşekkürler.![]()
bu sitedeki geyik sohbeti bölümünde takılabilirsin şahsen ben öyle yapıyorum![]()
aynı durumdan müzdaribim. Bolglara bakıyorum, dekorasyon moda filan ama boş iş bunlar diye düşünüp rahatsız oluyorum.
E kitap okumaya başladım.
Kuranın mealini okumak istiyorum ama kapalı değilim okuyamıyorum.
Kitap okumak mantıklı o yüzden
Kızlar merhaba, bir kamu kurumunda görev yapıyorum, işten arda kalan vakitlerde çok sıkılıyorum, sürekli alışveriş sitelerine bakıyorum sayfaları yeniliyorum filan ama onlardan da çok sıkıldım. Ne yapabilirim bana neler önerebilirsiniz. Teşekkürler.![]()
Vallahi ben de cok sikiliyorum, yalniz basima oturup issiz kaldikca alisveris sitelerinde fink atiyorum. Bu ay bazi olaylara extra mutsuzdum, iyice kendimi dagittim, kredi karti ektresine bir baktim 600 tl alisveris yapmisim600 tl lik cercop almisim , psikiyatriye gitmeye karar verdim alisveris bagimlisi mi oldum diye. Sonra dusundum, terapiye en az 200 tl vericem, o parayla ne alisveris yaparim
Kitap cidden surukleyici degilse, elim yine bilgisayara gidiyor. Beni uzak tutan tek sey Game of Thrones , tavsiye ederim. Bir muddet oyalar seni.
dur bi bakayım oraya
kitap okumakatan da sıkıldım desem ayıplar mısın beni![]()
Günü birlik turlara yazılabilirsin![]()
Aynen bilgisayara bakmadan duramıyorum, ona başlayayım bari, hangi siteden izliyorsun?
canım bende aynı durumdayım mesela şuan senin konuna yorum yapıyorum bazen çok yoğun oluyoruz ama gözlerim acıdı nete girmekten artık ..yds lys ne varsa hazırlanıyim diyorum başvurumu yaptım lysye belki oyalanırım diye ama çalışamıyorum..eylülde yds var onunla kendimi oyalarım diye en azından maaşımıza yansır
yabancidiziizle.com dan
Da Vinci's Demons, Teen Wolf, Vikingler ve baska aksiyon dizileri var. Vurdu kirdi, aksiyon olanlari izlemek gayet iyi bence, tavsiye ederim
Ben hem alisveris yapiyorum, bir de online fal a sardim.....yani butcem batikta![]()
yok şekerim niye ayıplayım benim sonum da bu
iş yerinde sıkılıyormuş ayol, pc başında ne yapayım diye soruyor ilahi![]()
Biz buna rahat batiyor deriz. Keske benim de oyle bir isim olsa.
yabancidiziizle.com dan
Da Vinci's Demons, Teen Wolf, Vikingler ve baska aksiyon dizileri var. Vurdu kirdi, aksiyon olanlari izlemek gayet iyi bence, tavsiye ederim
Ben hem alisveris yapiyorum, bir de online fal a sardim.....yani butcem batikta![]()