Sinirlerim bozuldu

Hayır zaten bulaşığı yıkar, yemek de yaparım sorun değil ama her şeyi bana bırakması canımı sıkıyor, ben buraya gelip hiç bir şey yapmayayaım demiyorum ama yardım edebilir, Gezi'den gelince bu kız yorgun gelir en azından kendi yediğimi yıkayayım diyebilir. Sofra kurmaya toplamaya yardım edebilir. Ben burda prenses gibi yaşayım demiyorum, ama yardım etsin bana küçük de olsa.
Benim annemin evi de tatil yerinde ama dedigim gibi 2 gunden fazlasi cocugunuzda olsa anneniz de olsa misafirliğe girer ve beklentiye girer. Siz denize gittiginiz kafeye gittiginiz saatleri cebe atin onlar

Bulaşıkları yıka hastayım sen nasıl evlatsın şöyle böyle bedduaya başlar ve kavga etmekten artık yoruldum
Ben de diyorum ki sabaha kadar beddua etsin ne olacak. Kavga etmeyin çekilin odanıza. Her şeye itiraz ediyorsunuz siz acınızı sevmeye başlamışsınız artık başka bir şey diyemiyorum.

Zaten söylüyorum bahçeye nasıl gidiyorsun diyorum ilaç içtim, siz bakmıyorsunuz oraya der. Off çok tartıştım, hemen beddua eder sen de bnım gibi hasta ol şöyle böyle.
Gitme sen de, gidersen de 3 gün kal ben de hastayım de. Bazı seylerin çözümü basit aslında...

Back
X