cok sıkılıyorum

nehirefil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
47
10
98
37
kızlar merhaba akşama kadar evde oturan varmı gelen gidende yok daha önceden forumda acmııstım kimsem yok diye belki bilirisniz 2 kızım var ne yapmamı önerirsiniz...

Aksama kadar evde oturmak zorunda degilsiniz , kizlarinizla disari cikin gezin ..
Yemek yemeye gidin oyun yerleri vardir oralara gidin ..

Hergun evde kalmaniz sizinde bunalmaniza neden olur ..

kızlar merhaba akşama kadar evde oturan varmı gelen gidende yok daha önceden forumda acmııstım kimsem yok diye belki bilirisniz 2 kızım var ne yapmamı önerirsiniz...

canım merhaba, evde yapılabilen işler var boncuk işi vesaire. böyle şeyler bulabilirsen hem uğraşın olur hem de harçlığını çıkartırsın?

kızlarınızla evcilik doktorculuk oynayın:KK53:
tamam tamam cok sacma bi öneriydi :KK17:

evde yapılabilicek işler falan yapabilirsiniz.
onun dışında komşularınız falan yokmu?
onlarla konuşmaya calışın.

Hiç yakınınız yokmu akraba arkadaş, onlarla dışarda biryerde buluşunveya ev gezmelerine gidin..Kızlarınız okula gidiyorsa onların okul saatine denk gelen ismek kursları halk eğitim kurslarına gidin..Evde yapılabilecekte çok fazla şey var aslında el işleri vs..Hem bu tarz işleri paraya bile çevirebilirsiniz..

Haftanın bir günü kurslara katılın kızlarınızı birine bırakıp...

kızımın bi tanesi 4 bitanesi 7 aylık dışarı bile cıksam zor oluyo ne bileyim burada arkadaş akraba ziyaretleri pek yapılmıyor annemler uzakta yaşıyor v.s

2 kızla nasıl sıkıyosunuz? sıkılmaya vakıt buluyorsanız kızlarınızla avm yada çarsı dukkan gezın :D

kızlarınızla evcilik doktorculuk oynayın:KK53:
tamam tamam cok sacma bi öneriydi :KK17:

evde yapılabilicek işler falan yapabilirsiniz.
onun dışında komşularınız falan yokmu?
onlarla konuşmaya calışın.
Valla konu sahibi değilim ama saçma önerinizi beğendim.Zira işten eve gittiğimde kızımla atçılık oynamaktan daha makul geldi bana:KK53:

Ben normalde calisiyorum, gecen hafta dogum iznine ciktigimdan beri ben de cok sıkiliyorum. E malum koca gobekle yapilabilecek ev isleri de sinirli. Ben de karar verdim, bebek sekerini hazir almaktansa yarin cikip malzemelerini alicam ve kendim yapicam :)
El isi gibi seyleri seviyorsaniz orgudur, dikis nakistir filan, oyle oylanacak biseyler bulun. Internette bununla ilgili o kadar cok veri var ki, mesela kizlariniza oyuncaklar yapabilirsiniz kumaslardan. Ilk aklima gelen seyler boyle oldu :)

Evde küçük egzersizler yapın, internette videolar var milyon tane. Size uygun olanı günde 15 dk olsa bile yapın. Can sıkıntınız büyük ölçüde azalacaktır. Kendinizi daha enerjik hissedersiniz.
Pasta börek çörek yapıp fotoğrafını çekin, internette arkadaşlarınızla paylaşın.
Evde kızınızın yanında kitap okuyun. Hem kızınıza da örnek olmuş olursunuz.
Hobilerinize uygun kitaplar alın, malzemeler alın. Onlarla uğraşın. Çocuğunuza da kağıt vs verip ona da bir şeyler yapın.
Hobiniz yoksa araştırın, hoşunuza giden şeyde kendinizi geliştirin kitaplarla, videolarla çok rahat yeni şeyler öğrenebilirsiniz.
Evde yapılacak çok şey var.

komşu da yok mu gün filan yapsanız ?
evde el işi bana da mantıklı geldi, bazı tuhafiyeler öyle işleme vs tarzı şeyler veriyor benim annem yapıyor evde. vakit geçiyor emekli kadın oda...

Back
X