Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba akşama kadar evde oturan varmı gelen gidende yok daha önceden forumda acmııstım kimsem yok diye belki bilirisniz 2 kızım var ne yapmamı önerirsiniz...
sıkılma nasıl birşey... hep merak etmişimdir..
yapacak birşey bulamıyormusunuz. İki kız, birde eş.. zaten çamaşır yemek vs.. işler bitmez.
Valla konu sahibi değilim ama saçma önerinizi beğendim.Zira işten eve gittiğimde kızımla atçılık oynamaktan daha makul geldi banakızlarınızla evcilik doktorculuk oynayın
tamam tamam cok sacma bi öneriydi
evde yapılabilicek işler falan yapabilirsiniz.
onun dışında komşularınız falan yokmu?
onlarla konuşmaya calışın.
Evde küçük egzersizler yapın, internette videolar var milyon tane. Size uygun olanı günde 15 dk olsa bile yapın. Can sıkıntınız büyük ölçüde azalacaktır. Kendinizi daha enerjik hissedersiniz.kızlar merhaba akşama kadar evde oturan varmı gelen gidende yok daha önceden forumda acmııstım kimsem yok diye belki bilirisniz 2 kızım var ne yapmamı önerirsiniz...
Bende sızlere katılıyorum ozelıkle ıkıncı cocugumdan sonra hıc mı hıc hatırlamıyorum.ben de en son nezaman sıkıldığımı hatırlamıyorum....![]()
ben de en son nezaman sıkıldığımı hatırlamıyorum....![]()
ben de en son nezaman sıkıldığımı hatırlamıyorum....![]()
kızlar merhaba akşama kadar evde oturan varmı gelen gidende yok daha önceden forumda acmııstım kimsem yok diye belki bilirisniz 2 kızım var ne yapmamı önerirsiniz...
Çocuk bakın.kızlar merhaba akşama kadar evde oturan varmı gelen gidende yok daha önceden forumda acmııstım kimsem yok diye belki bilirisniz 2 kızım var ne yapmamı önerirsiniz...