Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba 40 gün oldu kürtaj olalı. 5 gün sabah akşam duphaston kullandım bitelide 4 gün oldu. Hala gelen giden yok tek isteğim gerçekten regl olmak ne zaman regl oldunuz yaşayan oldu mu yardımcı olur musunuz
Kızlar merhaba 40 gün oldu kürtaj olalı. 5 gün sabah akşam duphaston kullandım bitelide 4 gün oldu. Hala gelen giden yok tek isteğim gerçekten regl olmak ne zaman regl oldunuz yaşayan oldu mu yardımcı olur musunuz
Bende 25 martta kürtaj oldum hala adet olmadım. 42 gün oldu. Bugün gittim kontörle rahim toparlanmayınca olmuyormuş bana yumurtlaman daha yeni olmuş 2 hafta daha bekle olmazsan ilaç yazayım dedi. Ama sen ilaç da kullanmışsın tekrar bi git derim