Kürtaj sonrası regl olamadım

ceriko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
88
33
3
28
Kızlar merhaba 40 gün oldu kürtaj olalı. 5 gün sabah akşam duphaston kullandım bitelide 4 gün oldu. Hala gelen giden yok tek isteğim gerçekten regl olmak ne zaman regl oldunuz yaşayan oldu mu yardımcı olur musunuz

Kızlar merhaba 40 gün oldu kürtaj olalı. 5 gün sabah akşam duphaston kullandım bitelide 4 gün oldu. Hala gelen giden yok tek isteğim gerçekten regl olmak ne zaman regl oldunuz yaşayan oldu mu yardımcı olur musunuz
Canım ben 37 gün sonra oldum istersen bi doktora git derim beta hcg verdin mi

Bende olmadım 40 gün oldu sonra beş gün daha bekledim kan testi verdim ve tekrar bir bebek beklediğimi öğrendim

Eklentiler

• IMG_20250507_143406_677.webp
    IMG_20250507_143406_677.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 49
Bende 25 martta kürtaj oldum hala adet olmadım. 42 gün oldu. Bugün gittim kontörle rahim toparlanmayınca olmuyormuş bana yumurtlaman daha yeni olmuş 2 hafta daha bekle olmazsan ilaç yazayım dedi. Ama sen ilaç da kullanmışsın tekrar bi git derim

Merhaba , ben 35 günde olmuştum ilk adetimi ama ondan önce 25. Günde doktora kontrole gittim beta sıfırlanmıştı zaten , beta na baktırdın mı

Back
X