cok sıkılıyorum

Ben normalde calisiyorum, gecen hafta dogum iznine ciktigimdan beri ben de cok sıkiliyorum. E malum koca gobekle yapilabilecek ev isleri de sinirli. Ben de karar verdim, bebek sekerini hazir almaktansa yarin cikip malzemelerini alicam ve kendim yapicam :)
El isi gibi seyleri seviyorsaniz orgudur, dikis nakistir filan, oyle oylanacak biseyler bulun. Internette bununla ilgili o kadar cok veri var ki, mesela kizlariniza oyuncaklar yapabilirsiniz kumaslardan. Ilk aklima gelen seyler boyle oldu :)

Benimde var cocugum.kimi zamanlar benimde hicbirseyden zevk almadigim malum gunler oldugu oluyor tabi ama genelde guzel vakit geciriyoruz. Calisma donemimde oldu,o zor gunlerden,yogun tempodan sonra ev hanimligi bana dinlenme gibi geldi.yemegi olsun temizligi olsun,herseyi kendi kafama gore planlayip yapiyor,dinlenmeye firsatim oluyor,cocuma ayiracagim zamanim oluyor.ev yasantisini seviyorum genel itibariyle.fazla kalabalik,ic ice yasanilan aile ortamini oldm olasi sevmezdim zaten.birgun o sana gelsin,obur gun sen ona git,sonra toplanip bi otekine gidelim,hic bana gore degildir.allahta gonlume gore verdi heralde.

Back
X