Maalesef spor yerine aç kalmayı tercih edenlerdenim genede yapmaya çalışıyorum bir parça. Evin şeklini değiştirecek bir düzende değilim maalesef.makale doğrusunu söyleyeyim mi hic cekici gelmiyor maalesef.ama kitap alicam ilk fırsatta.zaten çok kitabım var ama yenilerini tabi.demek istedigim böyle bir hobi beni uğraştıracak birşey.cok teşekkür ederim önerilerin icinVideolar eşliğinde spor yapabilirsin.
Makaleler vs okuyabilirsin.
Evin şeklini değiştirebilirsin.
Ac kalırsan ileride şeker hastası olabilirsin.Maalesef spor yerine aç kalmayı tercih edenlerdenim genede yapmaya çalışıyorum bir parça. Evin şeklini değiştirecek bir düzende değilim maalesef.makale doğrusunu söyleyeyim mi hic cekici gelmiyor maalesef.ama kitap alicam ilk fırsatta.zaten çok kitabım var ama yenilerini tabi.demek istedigim böyle bir hobi beni uğraştıracak birşey.cok teşekkür ederim önerilerin icin
Kitap candır,ilgi alanına yönelik kitaplar okudukça da ufkun açılır.Maalesef spor yerine aç kalmayı tercih edenlerdenim genede yapmaya çalışıyorum bir parça. Evin şeklini değiştirecek bir düzende değilim maalesef.makale doğrusunu söyleyeyim mi hic cekici gelmiyor maalesef.ama kitap alicam ilk fırsatta.zaten çok kitabım var ama yenilerini tabi.demek istedigim böyle bir hobi beni uğraştıracak birşey.cok teşekkür ederim önerilerin icin
Ac kalırsan ileride şeker hastası olabilirsin.
Spor yapmak insanı mutlu eder. Pozitif etkisi olur. Ön yargılı olmayın... Emin olun daha dinç, enerjik, her şeye yetişebilir, güçlü hisedersiniz.Maalesef spor yerine aç kalmayı tercih edenlerdenim genede yapmaya çalışıyorum bir parça. Evin şeklini değiştirecek bir düzende değilim maalesef.makale doğrusunu söyleyeyim mi hic cekici gelmiyor maalesef.ama kitap alicam ilk fırsatta.zaten çok kitabım var ama yenilerini tabi.demek istedigim böyle bir hobi beni uğraştıracak birşey.cok teşekkür ederim önerilerin icin
AynenHepinizden nefret ediyorum, tek başıma da canım sıkılıyor kafası
Misal ben ...
Süpermiş sağolasın bende şimdiye kadar tv telefon takıldım ama bu bana zarar vermeye başladı hayatımı doldurmam lazım bunu farkettimBuyukler icin boyama kitabi aliyodu millet bi ara
Ben yapamak sevmem oyle incik cincik daha cok SIkIlirim ama onu deneyebilirsin .
Yabanci dizi izlemek dile katkisi olsun diye .
Kitap okumak ama aptal ask romanlari degil ,en cok satanlar degil baya kisilikli kitaplar ..
Hamur isinden korkuyorsaniz sizde degisik sebze yemekleri ,z.yaglilar ,salatalar denersiniz
Ebru sallinin ilk plates hareketlerinden baslayip kolay plates yapabilirsiniz
Aklima baska bi sey gelmedi ..
Kendim saatlerce tavana bakabilirim
Canim sIkIlmiyo benim
Evet canım al kesin. Esrarengiz bahçe kitabın adı.Süpermiş sağolasın bende şimdiye kadar tv telefon takıldım ama bu bana zarar vermeye başladı hayatımı doldurmam lazım bunu farkettim
Onu boyadimEvet canım al kesin. Esrarengiz bahçe kitabın adı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?