Çok sıkıntıdayım :(

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.077
83
34
Kızlar ben sevgilimle ayrılmıştım 3 hafta falan oldu. Sonrasında beni aramıştı 2 3 gün öyle konuşmuştuk ben döndü sanmıştım. Sonra beni terk etmişti seni affedemiyorum diye. Rehberinden fln da sildi . Neyse bu hareketinden sonra da aramaya yazmaya devam ediyor ama çoğunlukla bana nefretini kusuyor. Ben hiç aramıyorum da yazmıyorum da . Hatta normal yazdıklarına ne bilim resim fln atıyo arada cevap bile vermiyorum. Ama o durup durup çok acı çektiğini , onu beni terk etmek zorunda bıraktırdığımı, benden nefret ettiğini söylüyor. Beni süründürmek istiyormuş. Sen de üzüleceksin diyor. Ben napıcam böyle çok moralim bozuk. Onu çok seviyorum da ama neden böyle yapıyor. Artık nefesim daralıyor. Çok mutsuzum .

Kızlar ben sevgilimle ayrılmıştım 3 hafta falan oldu. Sonrasında beni aramıştı 2 3 gün öyle konuşmuştuk ben döndü sanmıştım. Sonra beni terk etmişti seni affedemiyorum diye. Rehberinden fln da sildi . Neyse bu hareketinden sonra da aramaya yazmaya devam ediyor ama çoğunlukla bana nefretini kusuyor. Ben hiç aramıyorum da yazmıyorum da . Hatta normal yazdıklarına ne bilim resim fln atıyo arada cevap bile vermiyorum. Ama o durup durup çok acı çektiğini , onu beni terk etmek zorunda bıraktırdığımı, benden nefret ettiğini söylüyor. Beni süründürmek istiyormuş. Sen de üzüleceksin diyor. Ben napıcam böyle çok moralim bozuk. Onu çok seviyorum da ama neden böyle yapıyor. Artık nefesim daralıyor. Çok mutsuzum .
Bu kişiden sana zerre hayır gelmez ..
Yine de sen bilirsin tabi ..

umarım psikolojik şiddete uğradığınızın farkına varıp bu adamdan tamamen uzaklaşma yollarına başvurursunuz.

Haklısınız ama çok seviyorum onu ben. Ve tamamen benim hatamdan bu haldeyiz maalesef kendimi suçluyorum bir de ondan suçlanıyorum perişanım🤦🏻‍♀️
Bu şekilde hergün ve daha çok üzüleceksiniz gibi görünüyor. Direkt üzüldüğünüzü söyleyin diyeceğim ama onun istediği de bu. Mesajlarına ve aramalarına bakmamanız, onları görmemeniz en iyisi gibi duruyor.

Ne kadar büyük hata yapmış olursanız olun kimsenin size psikolojik şiddet uygulamaya hakkı yok. Sizi öyle manipüle etmiş ki hatalarınızdan dolayı bu yaptıklarını normal buluyorsunuz sanırım. Bir an önce iletişimi tamamen kesin. Çok zor gelebilir ama kendi iyiliğiniz için yapın bunu

Hatalı olan sensin ve seni affedemiyor, gururuna yediremiyor.
Sen de onu seviyorsun ve herşeye rağmen hayatından çıkartamıyorsun.
O zaman hatalı olduğunu kabul ettiğini bilmesi gerek. Ona bunları açıkça söyledin mi?
Bu arada Hata dediğin neydi acaba gerçekten hata mı kendini mi suçluyorsun bilemiyorum tabi.

Hatalı olan sensin ve seni affedemiyor, gururuna yediremiyor.
Sen de onu seviyorsun ve herşeye rağmen hayatından çıkartamıyorsun.
O zaman hatalı olduğunu kabul ettiğini bilmesi gerek. Ona bunları açıkça söyledin mi?
Bu arada Hata dediğin neydi acaba gerçekten hata mı kendini mi suçluyorsun bilemiyorum tabi.
Ya söyledim hatalı olduğumu kabul ettiğimi gördüğümü. O da diyo oturdun hesabını yaptın farkındayım . Kanım sana soğumuyo diyo. Seni manevi olarak yıpratıcam diyo. Bi daha evlenmeye kalksan bozarım onu fln diyo 🤦🏻‍♀️

Hiç cevap yazma yazsın dursun sil takıntı yapmış

Back
X